Holy Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yok daha bebe o ya, liseli ergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Sigaraya mı başlasam bende yea baca gibi kokuyor sürekli üzerim, pasif içicilik daha zararlıymış hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 wastyrx said: Sigaraya mı başlasam bende yea baca gibi kokuyor sürekli üzerim, pasif içicilik daha zararlıymış hem. ağzını burnunu mu kırsam yea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Gider estetik olarım ki sdfjklg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 senko said: bişi kalmadı 26-27'ye zaten kih kih kih 5 6 senem var kih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 yıllar sonra tekrar gorillaza sardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Evde içecek hiç bişi kalmamış yea T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Sırada: Bokunun rengi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Yeniden buralara dönmek sıkıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çalışmak sıkıcı 60 yaşında emekli olduğumu varsayalım, bugünden itibaren 12960 gün kalmış hemen hemen 7776 günü ise güneş görmeyen bir ofiste fabrika pisliğiyle geçecek geri kalan 5184 günde kazandığımı yemeye çalışacağım. -_- post apokaliptik bi dünya için el ele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 isimi seviyorum ya o beni seviyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 i got a job (again) yeni bulduğum yer güzel büro ortamı hayvan gibi bilgisayarlar profesyonel gibi duruyor ortam. Askere gidene kadar şu kalıpçılığını öğrenir 2-3seneyede açarım tükkanı günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 içim sıkıldıııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 çocukken oyun oynuyoduk falan daha dünmüş gibi geliyo. şimdi nerdeyim ya, ne alaka, ne işim var burda, napıyorum ben. bu yaşta alzheimer mı oldum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Of günlük topiği niye hala favorilerimde benim? Resmen emo mesajlardan hayat sorgulamalarından depresyona giricem. Gidiyorum lan ben günlük. Dalga geçmek için bile takip edilemeyecek kadar kötü bi topikmişsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 bowlingede arka arkaya 3 strike yaptım yeyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 axedice said: Of günlük topiği niye hala favorilerimde benim? Resmen emo mesajlardan hayat sorgulamalarından depresyona giricem. Gidiyorum lan ben günlük. Dalga geçmek için bile takip edilemeyecek kadar kötü bi topikmişsin sen. yok lan gitme, hani bana sokuyosan laf harbiden hatırlayamıyorum bazı durumlarda yakın geçmişi o yüzden şeyettiydim.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 günlük. içimdeki ses "lan olm git bavulunu toplasana!" diyo. ben de topliim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 combofix diye bişi kurdum günlük, gördüğüm en acayip virüs etc temizleme programı o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 nananıyyea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okazyon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Gün içinde yaptığı kıytırık bir tespiti hem facebooktan hem twitterdan paylaşan yetmezmiş gibi sesini duyurabileceği bütün sitelerde de aynı tespiti destekleyici mesajlar atan ve ben ergen değilim diye basbas bağıran hemcinslerim ergen değilsiniz belki ama salaksınız. Çok mu ağır oldu dersin günlük :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Cuk oturmuş. Hemcinslerime o konuda ben de kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aa birinin balonu patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar