Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çalışmak sıkıcı 60 yaşında emekli olduğumu varsayalım, bugünden itibaren 12960 gün kalmış hemen hemen 7776 günü ise güneş görmeyen bir ofiste fabrika pisliğiyle geçecek geri kalan 5184 günde kazandığımı yemeye çalışacağım.

-_-

post apokaliptik bi dünya için el ele

Mesaj tarihi:
Of günlük topiği niye hala favorilerimde benim? Resmen emo mesajlardan hayat sorgulamalarından depresyona giricem. Gidiyorum lan ben günlük. Dalga geçmek için bile takip edilemeyecek kadar kötü bi topikmişsin sen.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Of günlük topiği niye hala favorilerimde benim? Resmen emo mesajlardan hayat sorgulamalarından depresyona giricem. Gidiyorum lan ben günlük. Dalga geçmek için bile takip edilemeyecek kadar kötü bi topikmişsin sen.

yok lan gitme, hani bana sokuyosan laf harbiden hatırlayamıyorum bazı durumlarda yakın geçmişi o yüzden şeyettiydim.:S
Mesaj tarihi:
Gün içinde yaptığı kıytırık bir tespiti hem facebooktan hem twitterdan paylaşan yetmezmiş gibi sesini duyurabileceği bütün sitelerde de aynı tespiti destekleyici mesajlar atan ve ben ergen değilim diye basbas bağıran hemcinslerim ergen değilsiniz belki ama salaksınız.

Çok mu ağır oldu dersin günlük :S
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...