nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 ben de makarna yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 gunluk yine amcamin kaburgalarini esnettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Günlük Phyx geçen bana mantar pişirdi, çok sevdim. Önyargılarım kırılıyaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sevgili günlük allah blizzardın da deathwing'in de allah belasını versin 15 dakikalık fight mı olur ya bi de 3 kez wipe yedik, of çok yoruldum ühüğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 O2'dan ekim başı bizim VINN tadında surfstick aldım, şimdi iptal ettirmek istiyorum gerek kalmadı, telefon açtım böyle böyle diye; Adamlar adresime form gönderecekmiş, forma el yazımla iptal etmek istediğimi yazıp, imzalayıp geri gönderecekmişim. Ulan konuşurken sesimi kaydediyorsunuz zaten, tüm özel bilgilerimi de aldınız konuşmaya başlamadan önce, kapatın gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 askere giderken şuray yazdığınız dertlerin onda dokuzu kolpa geliyor ya. hani bir günlük iki günlük sıkıntılar gibi eminim sizin oaradan bakınca da askerden sıkılanlar bayık geliyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 askerliği yapıp geldikten sonra o sıkıntılara bakıp gülüp geçiyosun hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLARA ÇIKACAĞIM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 şişman olduğum için DOYUMSUZ KAHRAMANLAR gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 goldbären said: askere giderken şuray yazdığınız dertlerin onda dokuzu kolpa geliyor ya. hani bir günlük iki günlük sıkıntılar gibi eminim sizin oaradan bakınca da askerden sıkılanlar bayık geliyodur. şuan askere gitsem hayatım daha güzel geçiceğine eminim lan yeminle askerde yaşıcagım şeyler muhtemelen koymicaktır hiç.orda daha mutlu olurum.hatta belki geri bile gelmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ahahaha red o kadar yanılıyorsun ki ergen emo ruhun incinmesin diye gerçekleri yüzüne vurmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 yok abi yanılmıyorum.ztn ihtiyacım olan o.isterse dunyanın en kötü askerliğini yaşayayım yani şuan iyic dibe düşmeye ihtiyacım var.böylece aydınlanıp göklere cıkacagımı düşünüyorum.hani çamur içince uyuyup aç kalsam komutanlarım dayak atsa falan gerçekten hiç farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi komutana ne gerek var. işine yarayacaksa biz atarız dayağı da çamuru da. redi dövmek isteyen bin fenerli bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 olm o zaman bi anlamı kalmıyor.dayak yiyip yine evime dönücem ne anlamı var böyle hapis hayatı tarzı bişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Red said: olm o zaman bi anlamı kalmıyor.dayak yiyip yine evime dönücem ne anlamı var böyle hapis hayatı tarzı bişi lazım bu paklar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 günnük. Antalya'dan İstanbul'a dönerken tatile girmemiştim hiç sdf saçma oldu :D bütün yıl çalıştım iznimi kullanıyorum nihayet yeaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Afganli amelelerim cok iyi calisiyolar gunluk, ama az kisi gelmis ben de calisiyorum onlarla nerdeyse :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bugünde tüm gün tembellik etme planındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ankaranin kiymetini bil, çik gez dolaş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bugün evden çıkasım yok ya hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 İş teklifi geldi günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 goldbären said: askere giderken şuray yazdığınız dertlerin onda dokuzu kolpa geliyor ya. hani bir günlük iki günlük sıkıntılar gibi eminim sizin oaradan bakınca da askerden sıkılanlar bayık geliyodur. Askerde ölümüne sıkılacaksın abi, öyle keyfe keder uyuyamayacaksın, özgürlüğün kısıtlanacak falan komutanın adamsa çok fazla başka derdin olmayacak. Oralarda ne olursa olsun tamam sen öl şurda demezler yani sıkma canını o kadar. Maksimum küfür yersin, nöbet kitlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 senko said: bugün evden çıkasım yok ya hiç. Başka zaman çok mu çıkıyorsun ki? =D @ nolax hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 wastyrx said: senko said: bugün evden çıkasım yok ya hiç. Başka zaman çok mu çıkıyorsun ki? =D http://gamersmafia.com/storage/comments/713/13/ba_dum_tss_noseusarlabarraespaciadora.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar