wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 AHAHAHHAHA edik: IQ sorunları yaşıyorum şuan ömden sorayım ahgfasdh
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kestaneler pişsin , sonrasında mutlu, sıcak ve fuzzy birşekilde kung-fu panda 2 yi izliyim günlük
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım. Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 axedice said: Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım. Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim. hoşgeldin tatlım
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tekila karşılığında dert dinliyecek içki arkadaşı arıyorum müracatlar öm ile bursada olacak.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 patron senin yerin hazır şimdiden ama bak acele et yarıladım şişeyi
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dolabı yaptırdım iki bayram önce konuşmuştuk halbuki. iki bayramda ne çok şey değişti. elimi kestim biraz.
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sabri gibiyim günlük. her vurduğum auta gidiyor. bu kadar şannssız olur mu bir insan? demek ki oluyormuş. haykırasım geliyor ama binadakiler duyup bişe var sanacak diye susuyorum. sokayım böyle toplum baskısına. bana kaderimin bir oyunu mu bu? evet bence kesin öyle. bi oyun olduğu kesin ama kim oynuyor bilmiyorum.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Saeros said: nasıl ya, olm izmirde değil misin sen ne karı "oha hehehe istanbula da yağmıştır lan o zaman" diye düşündüm bi an, sabah ekmek almaya bakkala gittiğimi falan unutup açtım perdeyi baktım bi umut yarı kör bi şekilde ekmeği keserken elimi baya güzel kestim bu arada sdf ankara'ya gittim Q_Q
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 düsündüm de iyi ki sisman degilim günlük
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kafam güzel ama, hayat hala iğrenç günbük.
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sus ya. resmen askere gidiyoruz boş boş şeylere üzülüyosunuz hala askerde bir ölüm makinesine dönüşüp sizi avlıcam tek tek.
Mal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 böyle sevimli bişey gördümü ayyy kıyamam diyenleri anlamıyom günlük. niye cani misin sen. çok kötü bi insan mısın. kıydıklarına napıyosun. jo'nun ayakları kokuyo bu arada :(
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yapamadım be, yine olmadı günlük. her yerde o var. 19846416.son şans. seviyorum lan napim
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 goldbären said: sus ya. resmen askere gidiyoruz boş boş şeylere üzülüyosunuz hala askerde bir ölüm makinesine dönüşüp sizi avlıcam tek tek. Adam olur dönersin yeto seni =D
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Günlük, Bugün doğum günüm hatırlayan bir allahın kulu yok yahu :)
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 normale döndüm sonunda lan oh. bok gibi hissediyorum yine :D
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 pff daha kütüphaneden aldıgım kitabı okumam gerek
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 olum çocuklar gibi mutluyum lan. birazdan 4 aylık bisiklet hasretimi gidericem.
Öne çıkan mesajlar