Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım.

Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım.

Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim.

hoşgeldin tatlım
Mesaj tarihi:
Sabri gibiyim günlük.
her vurduğum auta gidiyor. bu kadar şannssız olur mu bir insan? demek ki oluyormuş. haykırasım geliyor ama binadakiler duyup bişe var sanacak diye susuyorum. sokayım böyle toplum baskısına.

bana kaderimin bir oyunu mu bu? evet bence kesin öyle. bi oyun olduğu kesin ama kim oynuyor bilmiyorum.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

nasıl ya, olm izmirde değil misin sen ne karı
"oha hehehe istanbula da yağmıştır lan o zaman" diye düşündüm bi an, sabah ekmek almaya bakkala gittiğimi falan unutup açtım perdeyi baktım bi umut

yarı kör bi şekilde ekmeği keserken elimi baya güzel kestim bu arada sdf

ankara'ya gittim Q_Q
Mesaj tarihi:
böyle sevimli bişey gördümü ayyy kıyamam diyenleri anlamıyom günlük. niye cani misin sen. çok kötü bi insan mısın. kıydıklarına napıyosun. jo'nun ayakları kokuyo bu arada :(
Mesaj tarihi:
goldbären said:

sus ya. resmen askere gidiyoruz boş boş şeylere üzülüyosunuz hala

askerde bir ölüm makinesine dönüşüp sizi avlıcam tek tek.

Adam olur dönersin yeto seni =D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...