wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 AHAHAHHAHA edik: IQ sorunları yaşıyorum şuan ömden sorayım ahgfasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 kestaneler pişsin , sonrasında mutlu, sıcak ve fuzzy birşekilde kung-fu panda 2 yi izliyim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım. Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 burda kadın rp si yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 anlamsız, sildim /sae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 axedice said: Günlük sen ne kadar yapış yapış bi topikmişsin. Xunn sana da şurayı takip ettiğin için Allah sabır versin, ben fede dışında patide böyle adam yok sanıyordum hayal kırıklığına uğradım. Manly bişeyler yapmam lazım, bildiğin östrojen oldu her tarafım. Gidip odun falan keseyim. hoşgeldin tatlım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Tekila karşılığında dert dinliyecek içki arkadaşı arıyorum müracatlar öm ile bursada olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 cv mi yolluyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 patron senin yerin hazır şimdiden ama bak acele et yarıladım şişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 dolabı yaptırdım iki bayram önce konuşmuştuk halbuki. iki bayramda ne çok şey değişti. elimi kestim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Sabri gibiyim günlük. her vurduğum auta gidiyor. bu kadar şannssız olur mu bir insan? demek ki oluyormuş. haykırasım geliyor ama binadakiler duyup bişe var sanacak diye susuyorum. sokayım böyle toplum baskısına. bana kaderimin bir oyunu mu bu? evet bence kesin öyle. bi oyun olduğu kesin ama kim oynuyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Saeros said: nasıl ya, olm izmirde değil misin sen ne karı "oha hehehe istanbula da yağmıştır lan o zaman" diye düşündüm bi an, sabah ekmek almaya bakkala gittiğimi falan unutup açtım perdeyi baktım bi umut yarı kör bi şekilde ekmeği keserken elimi baya güzel kestim bu arada sdf ankara'ya gittim Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 az kaldı ggye doğru koşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 düsündüm de iyi ki sisman degilim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Kafam güzel ama, hayat hala iğrenç günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 sus ya. resmen askere gidiyoruz boş boş şeylere üzülüyosunuz hala askerde bir ölüm makinesine dönüşüp sizi avlıcam tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Gold neresi çıkmıştı sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 böyle sevimli bişey gördümü ayyy kıyamam diyenleri anlamıyom günlük. niye cani misin sen. çok kötü bi insan mısın. kıydıklarına napıyosun. jo'nun ayakları kokuyo bu arada :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 yapamadım be, yine olmadı günlük. her yerde o var. 19846416.son şans. seviyorum lan napim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 goldbären said: sus ya. resmen askere gidiyoruz boş boş şeylere üzülüyosunuz hala askerde bir ölüm makinesine dönüşüp sizi avlıcam tek tek. Adam olur dönersin yeto seni =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Günlük,yirim seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Günlük, Bugün doğum günüm hatırlayan bir allahın kulu yok yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 normale döndüm sonunda lan oh. bok gibi hissediyorum yine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 pff daha kütüphaneden aldıgım kitabı okumam gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 olum çocuklar gibi mutluyum lan. birazdan 4 aylık bisiklet hasretimi gidericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar