dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=EtoMN_xi-AM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 çok ağır bi şekilde çökmüş durumdayım lan. :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa yarın gelsene abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 işim var :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 dasaaa da düzlüğe çıkınca satacak loserlardan tam bir kaybedenler kulübü nejat işleri, poser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 heee düzlük çok düzlük lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ABİ GELSENE ABİÜÜEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bırak yalvarma şu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 EEEAAABİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 son vize. biyokimya. 1 haftadır günde 3 saatten fazla uyumadım. sonlarındayım artık enerjimin. allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aslansin kaplansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bugun doktora gitmem gerekiyor. Erken çıkıcam 1 saat sonra falan bu sefer para var fakat ben yinede taksiyle degil otobüs ile başlayacagım yoluma bakalım burdan kaptırıp medipol duragına kadar inmeden otobüs ile gidebiliyor muyum dıye . Sakinleştirici aldım tuvalete girdim ve son 16-17 saattır agzıma yiyecek hiç bişi sokmadım su ile yaşıyorum sadece ( ki o da küçük tuvaleti getiriyor fakat o onemli degil :D ). Tahminlerime göre yanda ki eczanede duramayan ben 45 dakika kadar yol gitmem gerekebilir hadi bilemedin en hızlı en boş vakitte bile yarım saat sürecektir illa o yol. Ölmezsem iyidir. Şunu yazdıktan 5 dakika sonra kustum . O kadar stres yapıyorum artık gerisini sen hesapla günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bugün çok dalgınım günlük ya, çaya şeker diye tuz attım. Kahve isteyen adama ıhlamur yaptım. Gelirken bişiler alın diye ortaklardan birini arayacaktım bizim avkatı aradım, sonra bozuntuya vermemek için işler nasıl falan dedim. Bizim dava noodu açabiliyor muyuz falan diye çevirdim. Noluo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 patron adam dalgın olur. Yandaki binayı yıkıyorlarda biz güme gidece hayvan herifler atölyenin ortasına kolon düşürdüler ölecektik az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ne gülüyon lan jumanji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 günlük, yemeksepetinde dürüm diye aratınca ilk çıkanın mcdonalds çıtır dürüm olması klişesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ayırt edemeyen mallar için o bebeğim.. kocaman adamsın işte, alma oradan. alla alla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 azıcık da mutlu olmayayım mı lan. gülünce beyin gülüyo yine bu salak bari serotonin salgılayım diyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sokayım seratony'e az delikanlı ol iki dakka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi tamam sakin ol. geçicek hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 en çok ben geçicem en birinci ben olucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar