Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Bugun üsküdara giderken sıkıntı yaşamadım gittim direk trafik falan yoktu 6 bucukta bomboş oluyor kimsecikler olmuyormuş bunu gördüm hele e5e çıktıgımda resmen agzım kulaklarıma degecek gibi oldum oyle sabah erken kalktım uykusuzum falan geyigi yapmadım direk aşırı dinç ve mutlu başladım güne sırf o boş trafigi görünce.

Onun dışında dönerken saat 20:15 vapuruna bindim saat 20:50de kalkan otobüse bindim alman işçi gibi herşeyimi düzenleyerek yaşayınca sıkıntı yaşamıyorum spontane gelişen herşey küçük kalp krizlerine yol açıyor.

Ayrıca bundan 3 hafta evvel 2 yan apartmanda ki eczaneden ilaçların tamamını alamayacak kadar sinirsel bagırsak sorunu yaşayan ben bugun çok çok çok uzun zaman aradan sonra tekrar otobusume müzigime camdan ızledıgım manzarayla klipte oynama efekti olayına geri döndüm çok huzurluyum ver parayı ver parayı anam aglamıştı ıyı geldı otobuste sıkıntısız gelmem.

Yarın giderken yine taksi mecburen dusunuyorum ve fakat donerken tekrar aynı işlemler ile dönebilirim daha ıyı hissediyor olursam çok süper olur ondan sonra zaten haftaya pazartesiye kadar evdeyim gow 2-3 bi de o ara oyunlarını bitirmeyi düşünüyorum.

Aşıyorum sorunlarımı günlük zamanla oldu fakat oldu en azından. Hiç bir yol trafik sıkıntısı çekmezken bir anda çıktı sonra bir gün agrıdan kıvranırken 2 yan apartmana geçemezken ertesi günü e5in en kalabalık oldugu saatte gidebildigimi biliyorum. Noluyor anlamadım ama bu halimden memnunum lütfen şu kalsın tekrar tekrar update etmeyin beni sonra bug falan bırakıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun biraz daha rahatım dün otobusle dönebilmiş olmamın verdigi rahatlık ile bugun bi de saat 11 gibi falan çıkıcam evden çok daha rahat gidicem fakat yinede nolur nolmaz taksi kullanabilirim giderken en azından.

Dönüşte yine 20:15 beşiktaş -> Kadıkoy vapuruna binip 20:50 otobusune giderim ordan mutlu mutlu eve ondan sonra pazartesiye kadar evde hopppaa arada bir tek cumartesi kız arkadaşım o vampirli filmi görmek istedigi için evden çıkıcam o da sorun degil natilüse gidicekmişiz oraya kadarı sorun olmuyor genelde trafiksiz zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Bahçeşehir'den nefret ediyorum. Bahçeşehir otobüsüne binmeyeli 5 seneden fazla oldu. 1 saat yol gözümde çok büyüyo. Evden çıkıp bi an önce gitmem lazım ama dehşet üşeniyorum. 2 saat kalıp dönücem diyorum bu sefer diğer herkes bozuk atıyo. Buraya kadar geldin bizi görmeden mi dönücen diye sdfjkf.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

bişiler bişiler

wastyrx said:

Ne alaka yahu? O_o

Bu alaka:
wastyrx said:

Kimin üzerine işedin?

Bu ne olm?!

Pisuvara işerken yanındaki adama sinirlendi ve birden dönüp adamın üzerine işedi işte.. Tuvalette geçiyor dedi aklıma ilk o geldi. Sen neyin kafalarını yaşıyorsun abi ürküttün beni bak O_o
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Bahçeşehir'den nefret ediyorum. Bahçeşehir otobüsüne binmeyeli 5 seneden fazla oldu. 1 saat yol gözümde çok büyüyo. Evden çıkıp bi an önce gitmem lazım ama dehşet üşeniyorum. 2 saat kalıp dönücem diyorum bu sefer diğer herkes bozuk atıyo. Buraya kadar geldin bizi görmeden mi dönücen diye sdfjkf.

Otobüsle gitmedim de dönmedim de yihuuu! Çok şanlı bi kızım vallak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...