Mithat Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bugun üsküdara giderken sıkıntı yaşamadım gittim direk trafik falan yoktu 6 bucukta bomboş oluyor kimsecikler olmuyormuş bunu gördüm hele e5e çıktıgımda resmen agzım kulaklarıma degecek gibi oldum oyle sabah erken kalktım uykusuzum falan geyigi yapmadım direk aşırı dinç ve mutlu başladım güne sırf o boş trafigi görünce. Onun dışında dönerken saat 20:15 vapuruna bindim saat 20:50de kalkan otobüse bindim alman işçi gibi herşeyimi düzenleyerek yaşayınca sıkıntı yaşamıyorum spontane gelişen herşey küçük kalp krizlerine yol açıyor. Ayrıca bundan 3 hafta evvel 2 yan apartmanda ki eczaneden ilaçların tamamını alamayacak kadar sinirsel bagırsak sorunu yaşayan ben bugun çok çok çok uzun zaman aradan sonra tekrar otobusume müzigime camdan ızledıgım manzarayla klipte oynama efekti olayına geri döndüm çok huzurluyum ver parayı ver parayı anam aglamıştı ıyı geldı otobuste sıkıntısız gelmem. Yarın giderken yine taksi mecburen dusunuyorum ve fakat donerken tekrar aynı işlemler ile dönebilirim daha ıyı hissediyor olursam çok süper olur ondan sonra zaten haftaya pazartesiye kadar evdeyim gow 2-3 bi de o ara oyunlarını bitirmeyi düşünüyorum. Aşıyorum sorunlarımı günlük zamanla oldu fakat oldu en azından. Hiç bir yol trafik sıkıntısı çekmezken bir anda çıktı sonra bir gün agrıdan kıvranırken 2 yan apartmana geçemezken ertesi günü e5in en kalabalık oldugu saatte gidebildigimi biliyorum. Noluyor anlamadım ama bu halimden memnunum lütfen şu kalsın tekrar tekrar update etmeyin beni sonra bug falan bırakıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Düğün var tam karşımda. Felaket ses geliyo. Onlar orda birbirlerini nasıl duyuyolar anlamıyorum. Odamın içinde sanki düğün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 senko said: oha bayağı yaklaştın! kesin çogönemli bişeyini düşürdün ve onu aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bokunda boncuk bulmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 asker yollaması var tam karsımda araclardan inip halay cekmeye basladılar ortaya da havayi fisek+ kız kacıran saldılar, trafik felc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 senko said: oha bayağı yaklaştın! nutellalı ekmeğini tuvalete düşürdün sonra aldın yedin böö iğrenç:PPPP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Birazdan istifra ediciiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 wastyrx said: Ne alaka yahu? O_o Bu alaka: wastyrx said: Kimin üzerine işedin? Bu ne olm?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bugun biraz daha rahatım dün otobusle dönebilmiş olmamın verdigi rahatlık ile bugun bi de saat 11 gibi falan çıkıcam evden çok daha rahat gidicem fakat yinede nolur nolmaz taksi kullanabilirim giderken en azından. Dönüşte yine 20:15 beşiktaş -> Kadıkoy vapuruna binip 20:50 otobusune giderim ordan mutlu mutlu eve ondan sonra pazartesiye kadar evde hopppaa arada bir tek cumartesi kız arkadaşım o vampirli filmi görmek istedigi için evden çıkıcam o da sorun degil natilüse gidicekmişiz oraya kadarı sorun olmuyor genelde trafiksiz zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 iş yerinde çok mutsuzum .aslında işimi seviyorum ama insanlar beni sevmiyor ilk kez sevilmeyen oldum! sevilmeme konusunda hiç tecrübem yok ne yapmalıyım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bahçeşehir'den nefret ediyorum. Bahçeşehir otobüsüne binmeyeli 5 seneden fazla oldu. 1 saat yol gözümde çok büyüyo. Evden çıkıp bi an önce gitmem lazım ama dehşet üşeniyorum. 2 saat kalıp dönücem diyorum bu sefer diğer herkes bozuk atıyo. Buraya kadar geldin bizi görmeden mi dönücen diye sdfjkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mr_Hand said: bişiler bişiler wastyrx said: Ne alaka yahu? O_o Bu alaka: wastyrx said: Kimin üzerine işedin? Bu ne olm?! Pisuvara işerken yanındaki adama sinirlendi ve birden dönüp adamın üzerine işedi işte.. Tuvalette geçiyor dedi aklıma ilk o geldi. Sen neyin kafalarını yaşıyorsun abi ürküttün beni bak O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 sdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Kutunu doldurmuşlar abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 artık bomboş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 satınalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ay başında istifa edicem yetti artık. İş arıyorum şimdiden, Bursa'li patiler bir el atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 necisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Okumuş amele =D Osmanlıca baya saçma günlük; nebatat-ül arpa vü yulaf ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 arpa ve yulaf nebatat sınıfına girer. bunu belirtmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 12-1 maçmı olur lan hibnalar? Bir de izlemeye gel falan diyorsunuz >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 9km gittim bugun sporda günlük. afferim bana. ödül olarak 1.5metre ekli ekmek söyledim kendime. yine afferim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 9 km koştun mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 napae said: Bahçeşehir'den nefret ediyorum. Bahçeşehir otobüsüne binmeyeli 5 seneden fazla oldu. 1 saat yol gözümde çok büyüyo. Evden çıkıp bi an önce gitmem lazım ama dehşet üşeniyorum. 2 saat kalıp dönücem diyorum bu sefer diğer herkes bozuk atıyo. Buraya kadar geldin bizi görmeden mi dönücen diye sdfjkf. Otobüsle gitmedim de dönmedim de yihuuu! Çok şanlı bi kızım vallak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar