senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2011 salak gibi bileti almakta geç kaldığım için şimdi anca sabahın 9una bilet bulabildim. salak ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ulan diyorum kalktığımdan beri başım dönüyor hele bir kaç saat önce resmen yürüyüşüm kaydı neden böyle falan şimdi anladım lavantadanmış vay anasını. bugün aşırı lavantanın bende baş dönmesi yaptığını öğrendim günlükreyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 dün anladım ki benim portakala ağır alerjim var, halbuki çok da severim portakalı, portakal suyunu filan. cumartesi günü izmire gelirken uçakta başlayan çılgın başağrısı daha yeni yeni geçmeye başladı. bi kere olmuştu bu ağrıdan ama uçaktan inince bi süre sonra geçmişti, bu sefer bu kadar uzun sürmesi biraz gözümü korkuttu. bundan sonra uçağa binmeden önceki gece doğru dürüst uyuyup uykumu alıcam, ne zaman uykusuz binsem basınçtan mavi ekran veriyorum çünkü bi de bugün yakın akrabaları filan arayayım da bayramlarını kutlayayım bari ayıp olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 senko said: ilk maaşımı aldım bu arada ^^ onu paylaşıyım dedim. Yemeğe götür bizi sdf Bugün takımları çekip arkadaşımın ailesini ziyaret edeceğim günbük. Her gittiğimde bi hüzün oluyor ama olsun sevinci daha çok bence, en azından hatırlandıklarını ya da bi oğulları daha olduğunu biliyorlar. Ondan sonra sinemaya gideceğim güzelliğin biriyle heh. Bugün güzel. Eved. Hea hepsinden önce de manevi kardeşim tatlı yabmış mihehe die gidip ona çörekleneceğim az. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Pazartesileri kullandığım alarmı kapatmayı unutmuşum, 7:15'de bilgisayar bangır bangır müzik çalmaya başladı. aptaloğlusalak gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 günaydinlar efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kalktım mükembıl bi sebzeli - mantarlı sandviç yaptım kendime. aynı sebzeleri bi de jülyen doğrayıp babama da yımırta yaptım aynı malzemelerden. ohş. yedik. de çok yedim yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Haci 2 tane de bize sana zahmet. Evi biliyosun. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 heheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 wastyrx said: senko said: ilk maaşımı aldım bu arada ^^ onu paylaşıyım dedim. Yemeğe götür bizi sdf gel götürem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Nereye geliim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 eskişehire :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Bakiim tren var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ehue olmadı haftasonu kesin gidelim biyerlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ya niye hep guzel hatunlarin yaninda apaci kilikli tipler oluyo.bi kere de yakisan bi cift goreyim arkadas ya.biz de sap sap dolanalim.adaletin bu mu dunya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 orada kızın güzelliği randomdan düşüyo, içi boş oluyo kısmen. yaşlanınca o da kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ben sevgilimle çok uyumluyum, bizi gelip görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 evde paranormal garip seyler oluyo, allahim sen aklimi koru. bildiginiz hoca moca bisiler var mi okutturiyim üflettiriyim evi. -.- tam da ders calisiyorum, vizelerime 1 hafta kalmis pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hepsinin çok basit açıklaması var. abuk subuk algılamak istiyo beynin, öyle algılıyosun. yok paranormal falan hade dağılın. edit : hatta muhtemelen vizelere 1 hafta kaldığı için streslisin, ondan böyle algılıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 hayor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 kozalak said: bi kere de yakisan bi cift goreyim arkadas ya GUZEL KIZ VE YAKISIKLI ERKEK BIRLIKTE OLAMAZ GUZEL KIZ ILK TEKLIFI KABUL ETMEZ, YAKISIKLI ERKEK ISE 2. SEFER TEKRAR DONUP BAKMAZ AYNI KISIYE CCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 sen çok çalışıon ondan oluyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 anan var miiduur... baban var miiiduur.. seni baaana dediiler aslı var miidur? hoppaaaa rina rinnaaa naay rina rinnaaa naay rina rinnaaa rina rinnaaa rina rinnaaa naay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 vaniLLe said: evde paranormal garip seyler oluyo, allahim sen aklimi koru. bildiginiz hoca moca bisiler var mi okutturiyim üflettiriyim evi. -.- tam da ders calisiyorum, vizelerime 1 hafta kalmis pf. 1 hafta önceden mı başladın çalışmaya lan nil ilk senesın dıye heveslisin herhalde seneye görcem seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar