aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 dolu tarafinda olsa bogulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Dün akşam 6'dan beri uyuyorum lan nerdeyse. Bi ara kalktım 1 saat bişiler yedim, sonra tekrar yattım negüzel oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Cuma olsun lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Sigarayı bırakmaya karar verdim ya, nasıl canım sigara istiyor! Ama yoo, YOO!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 belimi de kırdım tam oldu=/ o koca gömme dolap kapağını zorlasam çıkaramazken belimle tek hamleyle paldırküldür indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Mal elektrikçi santrifüjümü yaktı, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 pasoyu okutmaya calısarak okula girmeye ugrastım, utanmadan gittim bu turnike bozuk dedim. malım kabul ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bi arkadaşa geldim, adamlar sabahtan beri siyaset konuşuyor ne baydım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Geez said: pasoyu okutmaya calısarak okula girmeye ugrastım, utanmadan gittim bu turnike bozuk dedim. malım kabul ediyorum. ben de üni zamanı paso soran otobüs şoförüne ehliyetimi göstermiştim orda pasom var sanarak cüzdanımın kapağını kaldırıp o da ''şoför koltuğuna mı oturacağğğğn'' diye tarihi bi espri yapmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 günlük yaklaşık 1.5kg et yiyip 50tl hesap ödedik... etler, özellikle tavuk şiş harıkaydı ankara kendini sevdiriyor sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 ankara subesine mi gonderdiler, nabiyon angarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 aynen abi iş icabı angara şubesindeyim bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 bugün güzel bi kızla daha tanıştım. daha doğrusu sınıfça tanıştık. güzeldi baya, üstelik hasta ruhlu, bilerek ve isteyerek makina müh. olmak istemiş. (belki küçük denizde büyük balık olmak istemiştir sdf) yine de bana düşen aynı http://4.bp.blogspot.com/_QCcMTHCBJ4c/TSl71rPWjQI/AAAAAAAAEuc/Nu5DH9oy3us/s1600/Hover%2BHand%2B-%2BSo%2BCLose%252C%2BYet%252C%2BSo%2BFar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 makinada ne cevherler var,bakmayın siz denilenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 nutella yanlış hatırlamıyorsam sen geçen dönem bitirmiştin demi ogüyü mesela sizin dönemde güzel bayanlar vardı tanıdığım :) o değilde hayat neden şekil yapıyor günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 evet var aga,eskidendi o muhendislikte kız yok,itü makinada master yapıyom su an hayatımda gormedıgım kadar güzel kız gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 çünkü itü makina fakültesinde tekstil mühendisliği ve moda tasarımı bölümleri var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 makina fakültesinde moda tasarımı mı? ich bin doch nicht blöd! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ABAZANIN ÜTÜLÜSü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bizim sınıfta bir hatun vardı leş gibi idi ilk yıl, şimdi 4. sınıf olduk lan ne güzel oldu bu hatun yeaws diye bakıyoruz arkasından. tabii bunda 4 yıldır aynı adamları görürken, kızın değerinin git gide artması durumu da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Takım elbise iteledim sayın şirket müdürüme ama benim içime oturdu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 neydi yav düşünürün biri demiş"hayatta en zor olan şeylerden biri,seninle aynı kafadan olmayan insanlar ile çalışmak zorunda kalmaktır" böyle bir laf etmiş o düşünür! ahanda en çok koyan tarafı "zorunda kalmak" kısmı ,harbiden çalışmaya mecbur olmanın dışında bir durum bu. bu insanlar ile çalışmak zorundayım.neden lan? neden? evliyimde ondan bakacak boğaz var! işten çıkmaya cesaret edemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sonunda iş buldum la günlük. mutlu oldum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 belim geçmedi günlük şişti bide tam omurgam=(( tüm gün hamile kadınlar gibi belimi tuttum yarın hastaneye gidiyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ders calışmam lazım ders calışmam lazım ders calışmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar