Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Geez said:

pasoyu okutmaya calısarak okula girmeye ugrastım, utanmadan gittim bu turnike bozuk dedim. malım kabul ediyorum.

ben de üni zamanı paso soran otobüs şoförüne ehliyetimi göstermiştim orda pasom var sanarak cüzdanımın kapağını kaldırıp
o da ''şoför koltuğuna mı oturacağğğğn'' diye tarihi bi espri yapmıştı
Sosyal ağlarda paylaş

bugün güzel bi kızla daha tanıştım. daha doğrusu sınıfça tanıştık. güzeldi baya, üstelik hasta ruhlu, bilerek ve isteyerek makina müh. olmak istemiş. (belki küçük denizde büyük balık olmak istemiştir sdf) yine de bana düşen aynı

http://4.bp.blogspot.com/_QCcMTHCBJ4c/TSl71rPWjQI/AAAAAAAAEuc/Nu5DH9oy3us/s1600/Hover%2BHand%2B-%2BSo%2BCLose%252C%2BYet%252C%2BSo%2BFar.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

neydi yav düşünürün biri demiş"hayatta en zor olan şeylerden biri,seninle aynı kafadan olmayan insanlar ile çalışmak zorunda kalmaktır" böyle bir laf etmiş o düşünür! ahanda en çok koyan tarafı "zorunda kalmak" kısmı ,harbiden çalışmaya mecbur olmanın dışında bir durum bu. bu insanlar ile çalışmak zorundayım.neden lan? neden? evliyimde ondan bakacak boğaz var! işten çıkmaya cesaret edemiyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...