senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dasaaa said: hay sokayım telefonuna da sana da ebeni seveyim senin motorola tüm sülaleni seveyim alet salak gibi durup dururken restarta başladı telefonu kullanamıyorum şarjı bitiriyor aptal şarj da olmuyor ananı senin ananı ALT TARAFI ŞARJ EDECEN EBENİ SENİN ANANI DA EBENI DE huawei al :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 palmiyeyi budadım diyince anlayamadığım bir metafor sandım, devamında gerçekten evinde palmiye olduğunu öğrendim. saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dasaaa said: hay sokayım telefonuna da sana da ebeni seveyim senin motorola tüm sülaleni seveyim alet salak gibi durup dururken restarta başladı telefonu kullanamıyorum şarjı bitiriyor aptal şarj da olmuyor ananı senin ananı ALT TARAFI ŞARJ EDECEN EBENİ SENİN ANANI DA EBENI DE ya dasaa...bak hata bizde. kardeşim bu telefon işi Nokia'nın işi...yeni dönemde biraz daha komplike bir şey istiyorsan da al işte blekböri var...gerisi tatava...ben de dünyanın parasını verip Toshiba'nın akıllı telefonunu aldım,ilk günden telefon kitlendi...erkekliğe bok sürdürmek istemediğim için hatuna söylemedim ve o şekilde kullanmaya devam ettim ama en fazla 1 sene dayanabildim. sonra gittim ve bir nokia aldım,kurtardım kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Küfür etti bana dasaaa sdf bence telefon konusunun üzerinde fazla durmayın eauheau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 günlük. bu da arızalı çıktı anasını satiim. peeeh. NEEEEXT :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Caddeüstü birahi+patates keyfi ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Bizde yatağa mahkum böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Antalya'da çok güzel bir hava var, bir tane adam bulamadım çıkıp 2 bira içicek püü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Püü sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 dasaaa said: hay sokayım telefonuna da sana da ebeni seveyim senin motorola tüm sülaleni seveyim alet salak gibi durup dururken restarta başladı telefonu kullanamıyorum şarjı bitiriyor aptal şarj da olmuyor ananı senin ananı ALT TARAFI ŞARJ EDECEN EBENİ SENİN ANANI DA EBENI DE sorun telefonda değil motorola alanda git kendine reset at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 NolaxThensbane said: Caddeüstü birahi+patates keyfi ohhh bende benzin'e gitmistim, fsdfsdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Benzin ergen yeri nasıl dayanıyorsun sürekli gürültü sürekli doğum günü şarkısı falan. (ama nargile+bira olayına acayip özeniyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 cok fazla gitmiyorum arada, genelde zafer - carrefur starbucks yada wamtes saklıbahçe falan normalde takıldığım yerler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 wamtesi bilmiyorumda saklıbahçeye bir kere gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 duygusallığın lüzumu yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ben yürüyüşe gidiyorum, anca yetişirim günbük. Görüşürünk meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yurtdısına cıkarak cok buyuk bir yanlıs yaptın.Eskisi gibi olamıcaz maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Ahahaha babamla kardeşimin odasının kapısını söktük. Garç gurç ses çıkarıyodu. Yağlicaz falan. Sonrasında takmasak ya kapıyı. Ergen zaten çıldırır heralde sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 of sökmeye niye uğraştınız ki sıkacaktınız olacak bitecekti ha tabi menteşesiz, bambaşka bir kapı teknolojisi varsa bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yok denedik onu da olmadı. Garip bişeyler olmuş menteşesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 napae said: Sonrasında takmasak ya kapıyı. Ergen zaten çıldırır heralde sdfsd. Abov ergen çocuğa kapısız oda vermek resmen ilerde ortaya çıkacak psikolojik sorunlar tüm anası sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 üst katta çığlıklı orgy dönüyo ben burda kıymalı makarna yapmaya uğraşıyorum ama bi bitsin süper olucak lan soğan bile rendeledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar