Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Okulda gazete saticagimi dusunuyodum hurriyet kampus bi geldi magazindi penguemdi zaytung falan boyle seyler var gazetede cok hos olmus bunu satmak zor olmaz ama y.ozdil bir izmir anason yil 2011 esprileri olmaan eksik olmus o ayri :) simdilik isin ilk gunu iyi gidio memnunum ben
Sosyal ağlarda paylaş

yok çok uzun değil boyum 1.82 falan. sorun arka bölümde, pantol paçalarım su gibi böyle baldırıma kadar falan. bi ağırlık merkezi problemi var, sanırım şemsiyenin o direğinin kafama yapıştırmam gerek. bi de sol elde çanta olunca sallamadan yürümek çok zor, çantayı dersane kızı defter taşıyışı şeklinde tutmak istiyorum ama o da kaldırımdan falan atlarken sıkıntı oluyo. en iyisi poşet yağmurluk sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

kapişonlu mont giydikten sonra şemsiye falan bence gerek yok ya...özgürce hoplayıp zıplıyorum kaldırımda...üstelik şemsiyede en gıcık olduğum şey, otobüse binme anı,kendine ve birine dokundurtmamak için büyük bir çaba harcıyorum.diken üstünde.

o yüzden no şemsiye no cry.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce bildiğin registry'den falan da el ile silerek 30-35dk da comodo internet security, geekbuddy vs her bişiyini akldırdım

memnundum ama son 1haftadır pc'im 3-3.5dk'da falan açılıyordu.

kaldırdım.

süre ne?

40sn civarı. ama 45 değil. thanks to soluto.

her neyse gerçekten zorla, cebren ve hile ile kaldırdım salağı. avg kurucam sanırım yerine.
abi ne yaptınız be son updatelerde be
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

az önce bildiğin registry'den falan da el ile silerek 30-35dk da comodo internet security, geekbuddy vs her bişiyini akldırdım

memnundum ama son 1haftadır pc'im 3-3.5dk'da falan açılıyordu.

kaldırdım.

süre ne?

40sn civarı. ama 45 değil. thanks to soluto.

her neyse gerçekten zorla, cebren ve hile ile kaldırdım salağı. avg kurucam sanırım yerine.
abi ne yaptınız be son updatelerde be

ya dasaa anti virüs programları gereksiz bence ama usbden giren virüslere çare bişey biliyo musun? sen çok usb kullanan birine benziyon. başka yolla virüs yemiyorum bi öyle geliyo anasını satıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

MS security essentials kur gitsin ya.

abi onda mscorsvw %50 cpu yiyor diye kaldırdım. sonrasında burnum boktan kalkmadı tabiri caizse. stiv bolmır gelse "yazacağınız proğrama sokayım sizin!" der ve klavye ile döverim doğrusu.

explorer onu kaldırdıktan sonra garip "class not registered" hataları falan vermeye başladı.

e benim salaklığım büyük ama. keza restore yok! olsa onun kurulumu öncesine alıp hiç kurmmaış gibi yoluma devam edeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...