senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 abi... benim evden okul uzak geliyordu bana balçova sakarya caddesini baştan sonra yürümeye uzak diyordum ben. şu an ki halimi düşün bide :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 uyumadan önce seni düşünmek istemiyorum kanka ama yarın düşünürüm söz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 beni düşün o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 olm düşün lan rüyanda sevişiriz fln belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 ayrı ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Okulda gazete saticagimi dusunuyodum hurriyet kampus bi geldi magazindi penguemdi zaytung falan boyle seyler var gazetede cok hos olmus bunu satmak zor olmaz ama y.ozdil bir izmir anason yil 2011 esprileri olmaan eksik olmus o ayri :) simdilik isin ilk gunu iyi gidio memnunum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sabah sabah lab'de yılan çıktı, uykum açıldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 almanyayi özledim. >.< so sooooooooooooon. annemi özledim asil. ama deli cesaretimden ötürü kendimi tebrik etmem gerek, edeyim. sak sak sak. neese bakalim kisfmet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şemsiye olduğu halde niye ıslandım ben ya. şemsiye tutmayı mı bilmiyorum acaba, yoldan geçen insanlara bakıp aynısını yaptım halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 onu kullanmak ayrı bi yetenek istiyo rasmon, ben de hep ıslanıyorum şemsiye varken :S bi de galiba boy uzun olunca şemsiye kurtarmıyo öle bişi olsa gerek dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 yok çok uzun değil boyum 1.82 falan. sorun arka bölümde, pantol paçalarım su gibi böyle baldırıma kadar falan. bi ağırlık merkezi problemi var, sanırım şemsiyenin o direğinin kafama yapıştırmam gerek. bi de sol elde çanta olunca sallamadan yürümek çok zor, çantayı dersane kızı defter taşıyışı şeklinde tutmak istiyorum ama o da kaldırımdan falan atlarken sıkıntı oluyo. en iyisi poşet yağmurluk sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 şemsiyeden akan su üstüne boşalıyor muhtemelen, şemsiyeyi biraz daha alçakta hatta kafana dayıyarak tut, biraz da yağışa göre açılı tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ya zaten ne yaparsan yap, yağmur güzel yağıyosa paçalar bileklerden 3-5 cm yukarlara kadar ıslanır, ona yapacak bişey yok, hani şemsiye daha çok kafa ve gövde için rasmon dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 kapişonlu mont giydikten sonra şemsiye falan bence gerek yok ya...özgürce hoplayıp zıplıyorum kaldırımda...üstelik şemsiyede en gıcık olduğum şey, otobüse binme anı,kendine ve birine dokundurtmamak için büyük bir çaba harcıyorum.diken üstünde. o yüzden no şemsiye no cry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 çok üzülüyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 az önce bildiğin registry'den falan da el ile silerek 30-35dk da comodo internet security, geekbuddy vs her bişiyini akldırdım memnundum ama son 1haftadır pc'im 3-3.5dk'da falan açılıyordu. kaldırdım. süre ne? 40sn civarı. ama 45 değil. thanks to soluto. her neyse gerçekten zorla, cebren ve hile ile kaldırdım salağı. avg kurucam sanırım yerine. abi ne yaptınız be son updatelerde be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 MS security essentials kur gitsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sewglmi 3 aydr gormiorm..cok ozledm bea..eksklgni smdi cok ii anliorm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 dasaaa said: az önce bildiğin registry'den falan da el ile silerek 30-35dk da comodo internet security, geekbuddy vs her bişiyini akldırdım memnundum ama son 1haftadır pc'im 3-3.5dk'da falan açılıyordu. kaldırdım. süre ne? 40sn civarı. ama 45 değil. thanks to soluto. her neyse gerçekten zorla, cebren ve hile ile kaldırdım salağı. avg kurucam sanırım yerine. abi ne yaptınız be son updatelerde be ya dasaa anti virüs programları gereksiz bence ama usbden giren virüslere çare bişey biliyo musun? sen çok usb kullanan birine benziyon. başka yolla virüs yemiyorum bi öyle geliyo anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Mr_Hand said: MS security essentials kur gitsin ya. abi onda mscorsvw %50 cpu yiyor diye kaldırdım. sonrasında burnum boktan kalkmadı tabiri caizse. stiv bolmır gelse "yazacağınız proğrama sokayım sizin!" der ve klavye ile döverim doğrusu. explorer onu kaldırdıktan sonra garip "class not registered" hataları falan vermeye başladı. e benim salaklığım büyük ama. keza restore yok! olsa onun kurulumu öncesine alıp hiç kurmmaış gibi yoluma devam edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Benden habersiz, benden gizli, beni ilgilendiren seyler yaptiginda insanlar deliriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Günlük deli gibi yağmur yağıyor ve 00.30da okuldan dönücem bu ne lanet ptesidir lan. edit: Sen iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 makta kalıbını yasaklayalım bence dasaaa buna gıcık olmakta değil dasaaa buna gıcık oluyor. deli gibi yağmur yağıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Sanırım benimde bilgisayarı ghostlamanın zamanı geldi, Format + Programlar + Oyunlar sadece 14dk, Ghost canını senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar