senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 istanbuldan yalovaya geldim yarın yine istanbula gidiyorum bitsin bu çile artık nolur... elektriği üzerime almak ve buzdolabı dışında her haltı hallettim ama, yarın da buzdolabını aldım mı tmmdır benim ev. misler gibi yaşarım artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 internet saçmaladı, inanılmaz sıkılıyorum, inanılmaz çok ödevim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 cetintas said: Accolade said: günlük sıvı sabun bitmiş, elimi oldspice duş jeli ile yıkıyorum 2 gündür, erkek gibi kokmaya başladı heryerim oldspice duş jeli ne arıyor senin evinde diye abuk subuk bir soru sorayım ;) burda bi axe var bi de oldspice sabun bile satmıyor adıler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 yeni bi tab çılgınlığı, çalışma manyaklığı sırasında gereken tek şey nedir? "abi bi çizim var da, bi bakar mısın?" bakarım keza adamın işi çok acil. T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 dasaaa said: saçmalayan bilgisayar düz 2sf'lık bi webpage bu. 7 sf'lık pdf'yi 9gb gösteriyordu geçen final döneminde benim printer. Çok uğraştım yazdıramadım. Neden oluyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Artık bir iş yahu! O kadar okuduk. Pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 umarım en kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun sesu dost... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 şu evin işleri bitsin artık plss rahat bi nefes aliyim özgürlüğüm son 1 haftasını mutlu mesut yaşıyım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 çok hızlı nefes alıp verdikten sonra nefesimi tutarken kitaplığı havaya atıp göğsümün üstüne düşmesini sağlarsam 5 adım attıktan sonra kalbimi patlatabileceğimi düşünüyorum. hızlı nefes alıp verme ve nefes tutma kısmını hallettim de kitaplığı havaya atma kısmında biraz sorun yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 sen zahmet etme ben koşar koşar üstüne atlarım bombalama kalbi bırak komple patlarsın hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 adam 150 kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Her şeyler yetmeyormuş gibi günlüğümü kaybettim günbük. Planlar programlar, randevular, hesap kitap alayı gitti gibi fml =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Kafam çok iyi.Yemeyeceğim kokoreçi ısmarladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 rüya içinde rüya derken altıma işiyomuşum az daha, böyle inception olmaz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 baba yorgun baba yatar iyi uykular bana, iyi günler, günaydınlar size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 =| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 B)- şu benim simgem olsun günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 wastyrx said: =( abi neyin var, üzüyorsun sevenlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 günlük, istanbulu çok özledim lan :( niğdeyi vilayet yapan zihniyetin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Traş oldum baya bir süreden sonra, 4 yaş gençleştim gibi. Eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 biri bana osmanlica ögretsin lütfen ;( bak o kadar almanca ögrettik size zamaninda...,,, evet önümüzdeki yarim sene boyunca - ki umuyorum ki daha kisa sürer bu sürec- tek agladigim konu bu olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tam bir gurbetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar