BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 proje teslm haftaları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 lannn yine 3 bucuk saatlik uykuyla uyandım 3 te uyuydum biraz önce kalktım niye lan.bide yatmadan önce kısa süreli bi karabasan maceram oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 hocalarla muhabbeti siki fiki tutmak ne iyiymis yav gerci oyle ozel bi caba gostermedim ama kafamiz uyustu herifle, resmen ogrenci ogretmen bariyerini assak panpa olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 BabacumMostors said: proje teslm haftaları.. şuna +1 diyeyim. gerçi ben kaşındım. seçimleri takip ettim, final maçını izledim, game of thrones'a baktım. hayvan gibi uykusuz bir şekilde bugün son günü olan projeye kasıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ben de çok mutsuzum o konuda. 5 saatten fazla oturup seçim izledim. ve 15.30da ölümüne önemli bir sınavım var. nası sıçtım belli değil. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gogo büt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 secim sonrasi patide okuyacak bisilerin olmamasi.. hoca beklemek.. sarjim da az kalmis. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 seçimlerden sonra kimseden ses çıkmıyo yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 eller, agizlar dolu. iyyy hic de sevmem boyle laflari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ee daha daha nssilsiniz.. mont almadim, yagmur yagiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Kanlı pazartesi, ka-ka-ka-kanlı pazartesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 pazartesileri sevmiyorum. patron çok agresif. onu yapalım bunu yapalım. şunu niye yapmadık. sanane anasını satayım canım istedi yapmadım. evet bunu diyebiliyorum dedim de ama hoş olmuyor bana böyle şeyler sormasın. istediğim zaman en iyisini yaparım, istemezsem yapmam yani bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ^_^ Abi işbankası invexini kim yapıyorsa bıraksın işi ya. Yazıyorum her şeyi kaydediyorum sonra rapordan çıkıyorum başka raporu yazıyorum kontrol ediyorum sonra tek tek kaydettiğim yerler silinmiş falan. Başarısızdı bir önceki de ama en azından ne yazarsak yazalım kalıyordu orda. Aazını kırdığımın nerdü öptün attın sistemi her raporu 3-5 kez yazıp onaya yolladığımda silinmiş olarak gidiyor. Telefonla geri dönüyorlar sonra birde burayı eksik yazmışsınız bilmemne diye. Yok diyorum sistemin götlüğü o böyle onay veremeyiz bik bik yapıyorlar sonra.. Arayın bankayla konuşun anasını satayım o zaman dedim en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Artık benim de 2 madalyam var B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 30 beklediğim ödevden 85 aldım oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bugün güzel yağmur yağdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 gunlerdir sadece 5 saat uyuyorum o da sabah oglren arasi, kafam cok garip oldu falan bi de novalgin basip duruyorum ama hadi bakalim daha bilet falan almak lazim yarina pfft Pasta said: 30 beklediğim ödevden 85 aldım oha gg no re yazmis mi sonuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 deeermişim ehuehuehu xD yazmış teşekkür için bi çiçek mi alsam ya çok da tatlı bi kızcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Bella said: @ mulgear sabah erken kalkmadın diye mi ayrıldı hahah cidden ayrılık sebeplerinizi yazsana bi ara. arkamdan konuşulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Pasta said: deeermişim ehuehuehu xD yazmış teşekkür için bi çiçek mi alsam ya çok da tatlı bi kızcağız. oha yalniz 85 bekledigim odevden 30 aldim diye gormustum ben onu, surekli basarisizlik gormeye alismisiz. tebrik ederim panpa cok basarilisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Aferim oglusuma. Bitanedir benim oglum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Şu boyama işini neden öğrenciler yurttan çıktıktan sonra yapmıyorlar anlayabilmiş değilim. Bütün sene dökülmüş boyalarla yaşadım kimsenin umrunda olmadı. Şimdi çıkmama 20 gün kalmış huzurumu bozuyorlar. Putain de merde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2011 ehm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar