dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 karnım aç tek başıma yemek yemekten nefret ediyorum hem param da yok trafik vardır diye çıkıyorum şimdi de sap2000 v15'ten nefret ettim. laptopta çok yavaş çalışıyor modeli çizene kadar canım sıkıldı. evde bakıcam analizlerine burada bitmez bile bence bişiler okuyayım bari çok sıkıcı tab çılgınlığı yaşıyorum matlab 2011'e yeni komutlar falan gelmiş sanırım. dışarısı serinlemiş. montum da arabada :/ pff sad robot is sad and tired. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ne olmuş trafiğe 8 ayda beee?!?! 3 gündür 5 buçukta çıkıp 7buçukta evde oluyorum. iş ilginç ama. bangladeş,mısır...sonra brezilya,arjantin,peru,kolombiya,meksika...tayland,malezya,endonezya,vietnam... avrupa'dan da birkaç yer olacak. bakayım, hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 iyi geziceksin çetin abi. bizim hakan da işte dört duvar arasında sıkılıp duruyor bak sürekli depresyonda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çetin abi o kadar gidiyorsun sipariş verelim bari sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 sevgili iş verenim, seni döverim, çok pis döverim, ağzınıyüzünüşişiririm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 dasaaa said: tab çılgınlığı yaşıyorum ondan sonra HAFTANIN ÜÇ GÜNÜ FORUMDAN BANLIYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Yarından itibaren 10 gün yıllık izin. Hell yea, izmit - istanbul - izmir - eskişehir - bursa olarak planladım 10 günü, hadi tabana kuvvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bugun sabahtan beri seker almadim vucuda gunluk. Boyle bi agiz kurulugum, bi sinirim, bi stresim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Siz siz olun hacığlundan kıymalı pide yemeyin. 2 tane serum yedim, bağırsak fonksiyonlarım hala düzelmiş değil.. bağırsaklarımda ve kanımda mikrop çıktı. Napsam, dava falan mı açsam şerefsizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 174 alo gıdayı arıyorsun,şikayet ediyorsun.Hacıoğlundan yediğimden zehirlendim diyorsun testlerde kanımda bağırsaklarımda mikrop çıktı diyosun.1-2 güne hacıoğlunu basıp herşeyden numune alıyorlar sakat birşey varsa bittiler zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ulan alt komşu madem öküz gibi bağırıcan niye doğurdun o çocuğu. bide çocuk ağlıyo bunlar başlıyo bağırmaya birbirine kocasıyla.çocuk da iyice yırtınıyo tabi panikten.doğurmayın yahu dellencekseniz! al böyle de dökerim tüm kirli çamaşırlarını hanııııııııııım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hocam sen doğur bir tane de sevelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 benim hazır doğurtulmuşlarım var 200e yakın sdfghjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 aynı şey değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 böyle bi dunyaya cocuk getirilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 nerden getirtiyonuz peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 günlük tamam bi site için passwordumu unutmuş olabilirim ve recover password yapmış olabilirim ama neden recover ettikten 10dk sonra bile login olamıyorum, ha neden! http://proxy01.heello.com/full/yuno.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 çok yakında benim de bir aşk-dert-soru-kaçınılmaz troll topic im olacak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bi anda ne uykum geliyor ya mevsim değişikliği herhalde 2dedin mi bitiyorum 2ye yakınken de işte böle bi anda şarjım %10lara falan iniyor aniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 romlamak lazım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Bugün kızın biri ile tanıştım, kıza okulun ilk yılında masasına gidip fingerboard ile bi kaç şey yapmışım. nasıl utandım lan ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar