Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Günlük sağlam kaza atlattım bu sabah. Hayır bi suçum da yok, sağ şeritte sakin sakin gidiyodum, zaten daha yeni demiryolunun üstünden geçmişiz, istesem de hızlanamam. TEM'in yan yolunda Bahçeşehire doğru çıkarken o tren yolunu geçince hemen yanımda sol şeritteki dallama (arabası lacivert renault 19, plakası 34 TT 1615, annesinin mesleğini söylemiyim ceza gelir, kendisine ve ailesine ağır küfürlerimi ilettim zaten, hala da kulağını çınlatıyorum.) uyuya mı kaldı yanına bakmadan öküz gibi mi döndü ne halt ettiyse bildiğin üstüme çıktın erdeyse, arkamdan da kamyon geliyo fren de yapamam, yavaşlayıp en sağa kaçtım, bariyere sürteyazdım, o arada yan aynam tabelaya çarptı. Öküz oğlu öküz bildiğin yanı doluyken aniden sağa kırdı yani. allahtan kırık mırık yok, aynanın ön kısmında bi çizik var. kornaya abandığımda kendine geldi de toparladı. Sonra da durmuyo bile, devam ediyo arkasından o kadar korna falan çalıp takip ettim, sonra baktım mesaiye geç kalıcaz, sabah da önemli toplantı falan var, herifi durdurunca da en fazla kavga edip rahatlayacam, ufak çizik için bişi olmaz, bahçeşehirin oradan döndüm geri. Hala sinirim geçmedi ama toplantı falan iyi oldu yoksa o iş kavgadan aşağı bitmezdi.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)-

cetinabi bırak sen Games of throne sevdiysen tam senlik kitap var yaklaş bak kimse duymasın robin hobb farseer serisi 3kitap toplamda 2k sayfaya yakın al oku başka birşey demiyorum cok teşekkür edecen bu kadarda emin konusuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hava amma bi anda soğudu
gerçi yorgan üstüne battaniye çekip pencereyi açıp yatıyorum çok güzel oluyo ya, ama yine de çok soğumasın lan açmayalım kaloriferi para gitmesin ehehehe.
bugün ilk misafirlerimizi ağırladık evde, beğendiler evi "abi iyiymiş" "abi güzelmiş eviniz" "abi" falan gibi beğeni ifade eden şeyler söylediler, insan seviniyo tabi mutlu oluyo. bi de odamı toplasam artık çok temiz olucak ama bakalım
uyuyayım artık en iyisi bayz
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

hava amma bi anda soğudu
gerçi yorgan üstüne battaniye çekip pencereyi açıp yatıyorum çok güzel oluyo ya, ama yine de çok soğumasın lan açmayalım kaloriferi para gitmesin ehehehe.
bugün ilk misafirlerimizi ağırladık evde, beğendiler evi "abi iyiymiş" "abi güzelmiş eviniz" "abi" falan gibi beğeni ifade eden şeyler söylediler, insan seviniyo tabi mutlu oluyo. bi de odamı toplasam artık çok temiz olucak ama bakalım
uyuyayım artık en iyisi bayz

hayırlı olsun.
havanın soğuduğu konusunda da haklısın.huyum kurusun,senenin 10 aydan fazlasında sadece külotla yatarım.üzerime de bir şey örtmem. eşim de aksine senenin 10 ayı yatarken üzerine birkaç kat pijama,hırka giyer ve üzerini de örter.gece yarısı bir uyandım,üzerime kar yağmış sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

DASAAA BİLDİĞİN TÜRK KIZI ÇIKTI

ilk buluşmada 55 dakika gecikme.

Güzelim ama di mi?

Davranış olarak türk kızı olsa bile bende Türkten çok iranlı tayvanlı kırması bi güzelliğim var bence.

di mi?

bu arada önümde kokan bi şişko oturuyor abi.
adam az önce saçlarını falan taradı tarakla..
okula neden bi insan yanında tarak getirir allam yaaa..
yer mi değiştirsem diyorum da fiş kenarı diğer alternatiflerim de çok iç açıcı değil.

bilgisayarı olanların iğrenç erkekler olması ne kötü bi demografik dağılıma işaret ediyor be!

bayaa bone'un gezerim ben tey tey halinin sarışını bu be..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...