Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mr_Hand said: günnük. ben moku yedim galiba. EEENNDOOOORRFİİİİİİİNNNN!!111 hahaa!! bu gazla 54345 tur atarım şimdi parkta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Günlük sağlam kaza atlattım bu sabah. Hayır bi suçum da yok, sağ şeritte sakin sakin gidiyodum, zaten daha yeni demiryolunun üstünden geçmişiz, istesem de hızlanamam. TEM'in yan yolunda Bahçeşehire doğru çıkarken o tren yolunu geçince hemen yanımda sol şeritteki dallama (arabası lacivert renault 19, plakası 34 TT 1615, annesinin mesleğini söylemiyim ceza gelir, kendisine ve ailesine ağır küfürlerimi ilettim zaten, hala da kulağını çınlatıyorum.) uyuya mı kaldı yanına bakmadan öküz gibi mi döndü ne halt ettiyse bildiğin üstüme çıktın erdeyse, arkamdan da kamyon geliyo fren de yapamam, yavaşlayıp en sağa kaçtım, bariyere sürteyazdım, o arada yan aynam tabelaya çarptı. Öküz oğlu öküz bildiğin yanı doluyken aniden sağa kırdı yani. allahtan kırık mırık yok, aynanın ön kısmında bi çizik var. kornaya abandığımda kendine geldi de toparladı. Sonra da durmuyo bile, devam ediyo arkasından o kadar korna falan çalıp takip ettim, sonra baktım mesaiye geç kalıcaz, sabah da önemli toplantı falan var, herifi durdurunca da en fazla kavga edip rahatlayacam, ufak çizik için bişi olmaz, bahçeşehirin oradan döndüm geri. Hala sinirim geçmedi ama toplantı falan iyi oldu yoksa o iş kavgadan aşağı bitmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 cetintas said: o bağımlılığın benzeri şimdi ben de bu George r.r.martin kitaplarına karşı oldu.game of thrones'un ilk sezonu 1. ve 2. kitapları anlatıyor,3 günde izledim ilk sezonu.biter bitmez yani geçen perşembe gittim d&r'a 3. kitap,bölüm 1'i aldım.dün akşamüzeri bitirdim.marmara forum'Daki d&r'a gittim,çocuk bana 3. kitap,bölüm 2 yerine 4. kitabı vermiş.eve geldiğimde fark ettim,sabaha kadar içim içimi yedi.gün içinde işlerim vardı.az önce de gittim capacity'de ki d&r'a ve 3. kitap,2.bölümü aldım.birazdan ayaklarımı uzatıp jon snow kardeşi brann'a kavuşacak mı,kavuşmayacak mı okumaya başlayacağım B)- cetinabi bırak sen Games of throne sevdiysen tam senlik kitap var yaklaş bak kimse duymasın robin hobb farseer serisi 3kitap toplamda 2k sayfaya yakın al oku başka birşey demiyorum cok teşekkür edecen bu kadarda emin konusuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 günlük lastefemime baktım iki haftadır bob marleyden başka bişey dinlememişim nağpıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ulan hic ama hic '' keske imam hatip cikisli olsaydim'' diyecegimi düsünmezdim su yasima kadar.. 40 yillik esnafim böle rezalet görmedim gibi oldu ama... ayrica yemege kanalize olmus, kiyamam ! al eppek diyip agzinin ortasina vurmak vardi ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ne kanalizesi? ganalizassyon borusu bağladılar!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 DASAAA BİLDİĞİN TÜRK KIZI ÇIKTI ilk buluşmada 55 dakika gecikme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bu kalöriferleri ne zaman yakacaklar yea?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 76 öykü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hava amma bi anda soğudu gerçi yorgan üstüne battaniye çekip pencereyi açıp yatıyorum çok güzel oluyo ya, ama yine de çok soğumasın lan açmayalım kaloriferi para gitmesin ehehehe. bugün ilk misafirlerimizi ağırladık evde, beğendiler evi "abi iyiymiş" "abi güzelmiş eviniz" "abi" falan gibi beğeni ifade eden şeyler söylediler, insan seviniyo tabi mutlu oluyo. bi de odamı toplasam artık çok temiz olucak ama bakalım uyuyayım artık en iyisi bayz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hepsi yalan onların. yarın bu mesajı gördüğünde gerçek acı bi şekilde suratına vuracak. şaka la şaka hayırlı ossung <3 hatırlat adres istiycem yarın allah bi yastıkta oturtsun hediyesi yolliycam. bu da nazar için http://www.turkflowers.com/buyukresim/nazar-boncugu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Anamı babamı özledim günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Yazmayalı sene olmuştur. Hayat güzel, koşturuyoruz. Olacak herhalde ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 goldbären said: DASAAA BİLDİĞİN TÜRK KIZI ÇIKTI ilk buluşmada 55 dakika gecikme. sdfgfdsgsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Saeros said: hava amma bi anda soğudu gerçi yorgan üstüne battaniye çekip pencereyi açıp yatıyorum çok güzel oluyo ya, ama yine de çok soğumasın lan açmayalım kaloriferi para gitmesin ehehehe. bugün ilk misafirlerimizi ağırladık evde, beğendiler evi "abi iyiymiş" "abi güzelmiş eviniz" "abi" falan gibi beğeni ifade eden şeyler söylediler, insan seviniyo tabi mutlu oluyo. bi de odamı toplasam artık çok temiz olucak ama bakalım uyuyayım artık en iyisi bayz hayırlı olsun. havanın soğuduğu konusunda da haklısın.huyum kurusun,senenin 10 aydan fazlasında sadece külotla yatarım.üzerime de bir şey örtmem. eşim de aksine senenin 10 ayı yatarken üzerine birkaç kat pijama,hırka giyer ve üzerini de örter.gece yarısı bir uyandım,üzerime kar yağmış sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 günlük uyandım ve bugün kalbim pırpır atıyor.hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 en son yakın bi arkadaşım karnımda kelebekler uçuşuyo dediğinde ayağımı kaldırıp boynuna tekip atmıştım. yazmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 en son karnimda kelebekler ucusuyo diyen arkadasimin adi Kanedi, uzaydaydik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 oksijen yok orda normalmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Her gerçek patron gibi millete simit aldım bir de çay demledim gidin peynir alın lan dedim sonra jagfhsjasad Onuda ben mi yabayım yea? ALLA ALLA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fdsagdfsadfds kıvama gelmiş bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 goldbären said: DASAAA BİLDİĞİN TÜRK KIZI ÇIKTI ilk buluşmada 55 dakika gecikme. Güzelim ama di mi? Davranış olarak türk kızı olsa bile bende Türkten çok iranlı tayvanlı kırması bi güzelliğim var bence. di mi? bu arada önümde kokan bi şişko oturuyor abi. adam az önce saçlarını falan taradı tarakla.. okula neden bi insan yanında tarak getirir allam yaaa.. yer mi değiştirsem diyorum da fiş kenarı diğer alternatiflerim de çok iç açıcı değil. bilgisayarı olanların iğrenç erkekler olması ne kötü bi demografik dağılıma işaret ediyor be! bayaa bone'un gezerim ben tey tey halinin sarışını bu be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Çok güzel çıkmışsın canıms ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 tşk cnm [kisses emoticonu var burada] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar