Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

sessizliği bozsun diye televizyonun sesini açmak, beynindeki iç konuşmaların tavan yaptığı anlardan birisi. herkesi kapının dışına kilitlemek. öncelerde mutlu olursun buna ama ileride biraz sıkıntı yaşarsın. sanki ilk defa bu durumdaymışım gibi yaşarsın her seferinde. hiçmi yalnız kalmadın sanki aptal adam. "bu durumu seviyorum" diyen insanda salaktır yalan söyler. bokumu seviyosun sen bu durumu değil. ayaklarımın üzerimde duruyorum dersin yada farkettiğin zaman götümün üzerine otrudum dersin. insan kendisi yaratır. uyum güçlüğü çektiğin dönemlerdir. vasat bi hafızaya sahip olup, hayatı fazlaca sorguladığın bi dönem. senin olmayan şeylere karşı, sende kalan kokusuna istek duyulan dönem. düşsel odalarınızın kapılarını açtığınızda sizi şaşırtacak bambaşka hikayelere, macerelara itebilir siz izin verdiğiniz sürece.
sağlıklı oldupğun dönemlerde keyiflidir sadece. kendine yetebildiğin kendinle kalabildiğin sürede rahatlıktır.
aslında karşınıza çıkacak sonsuz fırsatlar varken her seferinde sınırlı fırsatlar çıkacağını düşünürsünüz. hayat size toyluk zamanlarında yaptıklarınızı ödetir aslında. rastgele kullandığınız arkadaşlar, daha eskimesini bile beklemeden bokunu çıkarıp yıprattığıunız dostluklar, saçma sapan kullandığımız aşkların acı hatıralarıyla yapayalnız kalırsınız bi gün.
güzelmi ? he çok güzel salak adam.
bazen insanlar öyle bi moda girerki bavulun yada sırt çantan sürekli hazır dursun istersin. herhangi bi çağrıyla yolculuğa çıkabilecek durumdasındır. peki söyle be adam. çıktığın yolculukların sana kazandırdığı şey ne oldu ?
kendi adıma söylersem kazandım sizi bilemem. kazandığımı düşündüm yada düşünüyorum yada.
eee ?
Sosyal ağlarda paylaş

bugün dışarı çıkcaktım sözde.. hatta sabaha kadar sokaklarda sürtcektim
hava da çok güzeldi...

ama ne yaptım?

işe gittim, 14 saat. evet 14 saat. sabah 8'de çıktım evden, 23'tü geri geldiğimde. malım galiba, ne işim var o kadar saat işte.. aslında baya verimli ve keyifli geçti, yoksa durmazdım zaten.

ama iş için hafta içi ayrılmış 45 saat zaten var. hafta sonu, hem de cumartesi, hem de bu kadar saat..

bu saatte dönünce dışarı da çıkamıo insan tabi, napıyım cumartesi cumartesi evde tek başıma. sıkıcan iyidir, zor çıkar dimi günlük?
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

OHA!

anında sözünü tuttu ama

quoteladı ve pm geldi!

ayrıca yalnız ve bomboş duran mesaj kutuma bi mesaj düşünce ne kadar sevindim bilemezsin!

sevgili günlük
bugün arkadaşlarımla taksime gitmek yerine beylikdüzüne abimin nişanlısının dayısına geldim
çünkü abimin nişanlısının annesinin doğum günü bugün
baya şarap içtim
abimin sevgilisinin kuzeniyle oynadım bütün akşam
çok sevildim
onunla uyumayı hak ettim, kendisi öyle istedi
şimdi uyicam
iyi geceler xoxo bb.

oldu mu ^_^
Sosyal ağlarda paylaş

yine mesaj geldi ve çocuklar gibi sevindim ve el çırptım!

ve okudum tabii yazılanları. abinin nişanlısının annesine mutlu yıllar dileyip kuzeni ile oynadığını söyleyince gerçekten bir velet ile oynamış kadar sevindim. durumu içselleştirdim ve adeta yaşadım. mumlar üflenirken oradaymış gibi hissettim kendimi. ben de doğumgününü geç de olsa kutluyorum kendilerinin. selam söyleyiniz lütfen. ya da söylemeyin keza açıklaması uzun sürebilir. evet.

ayrıca abinin nişanlısının annesi için teee beylikdüzüne gitmeniz büyük bi fedakarlık. beylikdüzü dediğin yer edirnede falan neredeyse.

cidden uzak ama!
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...