dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 pogodi said: ehehe abi şu editli mesajların editsiz hallerini hiç yakalayamıyorum pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 akşam çıkmadan önce uyuyup dinlenmek yerine alışveriiş merkezine gitmek zorunda kaldım anasını satiim. montu ofiste unuttuk mecburen dandiğinden akşamı kurtarıcak bişeyler aldım sdfgs acaip yorgunum lan saçma sapan dolandım sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 gümlük artık sıkı fıkı oldugumuz için sana gümlük diyorum alınmıyorsundur umarım sıkkınım bıkkınım gümlükcüğüm gel iki tek atalım fsmde ilk biran benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 sessizliği bozsun diye televizyonun sesini açmak, beynindeki iç konuşmaların tavan yaptığı anlardan birisi. herkesi kapının dışına kilitlemek. öncelerde mutlu olursun buna ama ileride biraz sıkıntı yaşarsın. sanki ilk defa bu durumdaymışım gibi yaşarsın her seferinde. hiçmi yalnız kalmadın sanki aptal adam. "bu durumu seviyorum" diyen insanda salaktır yalan söyler. bokumu seviyosun sen bu durumu değil. ayaklarımın üzerimde duruyorum dersin yada farkettiğin zaman götümün üzerine otrudum dersin. insan kendisi yaratır. uyum güçlüğü çektiğin dönemlerdir. vasat bi hafızaya sahip olup, hayatı fazlaca sorguladığın bi dönem. senin olmayan şeylere karşı, sende kalan kokusuna istek duyulan dönem. düşsel odalarınızın kapılarını açtığınızda sizi şaşırtacak bambaşka hikayelere, macerelara itebilir siz izin verdiğiniz sürece. sağlıklı oldupğun dönemlerde keyiflidir sadece. kendine yetebildiğin kendinle kalabildiğin sürede rahatlıktır. aslında karşınıza çıkacak sonsuz fırsatlar varken her seferinde sınırlı fırsatlar çıkacağını düşünürsünüz. hayat size toyluk zamanlarında yaptıklarınızı ödetir aslında. rastgele kullandığınız arkadaşlar, daha eskimesini bile beklemeden bokunu çıkarıp yıprattığıunız dostluklar, saçma sapan kullandığımız aşkların acı hatıralarıyla yapayalnız kalırsınız bi gün. güzelmi ? he çok güzel salak adam. bazen insanlar öyle bi moda girerki bavulun yada sırt çantan sürekli hazır dursun istersin. herhangi bi çağrıyla yolculuğa çıkabilecek durumdasındır. peki söyle be adam. çıktığın yolculukların sana kazandırdığı şey ne oldu ? kendi adıma söylersem kazandım sizi bilemem. kazandığımı düşündüm yada düşünüyorum yada. eee ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 saçlarımı kestirdim. kızlar bayıldı, ''ay ne güzel, ne tatlı olmuş'' falan filan deseler de nafile. çocuk gibi oldum da ondan. kestirmeyin uzun saçınızı, direnebildiğiniz kadar direnin ! ben sıkıldığım için kestirdim orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 genellikle kendimi bi havuzun dibinde yatıyor gibi hissediyorum. olayların içinde, ama bağımsız, sadece izleyen ve boğulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 bugün dışarı çıkcaktım sözde.. hatta sabaha kadar sokaklarda sürtcektim hava da çok güzeldi... ama ne yaptım? işe gittim, 14 saat. evet 14 saat. sabah 8'de çıktım evden, 23'tü geri geldiğimde. malım galiba, ne işim var o kadar saat işte.. aslında baya verimli ve keyifli geçti, yoksa durmazdım zaten. ama iş için hafta içi ayrılmış 45 saat zaten var. hafta sonu, hem de cumartesi, hem de bu kadar saat.. bu saatte dönünce dışarı da çıkamıo insan tabi, napıyım cumartesi cumartesi evde tek başıma. sıkıcan iyidir, zor çıkar dimi günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 barçayı izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 aptal ntvspor şifre giriyor uydu yayınına gerizekalı uydu alıcım çaresiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dasaaa said: pogodi said: ehehe abi şu editli mesajların editsiz hallerini hiç yakalayamıyorum pfff bidahakine quotelarım pm gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 OHA! anında sözünü tuttu ama quoteladı ve pm geldi! ayrıca yalnız ve bomboş duran mesaj kutuma bi mesaj düşünce ne kadar sevindim bilemezsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dasaaa said: OHA! anında sözünü tuttu ama quoteladı ve pm geldi! ayrıca yalnız ve bomboş duran mesaj kutuma bi mesaj düşünce ne kadar sevindim bilemezsin! sevgili günlük bugün arkadaşlarımla taksime gitmek yerine beylikdüzüne abimin nişanlısının dayısına geldim çünkü abimin nişanlısının annesinin doğum günü bugün baya şarap içtim abimin sevgilisinin kuzeniyle oynadım bütün akşam çok sevildim onunla uyumayı hak ettim, kendisi öyle istedi şimdi uyicam iyi geceler xoxo bb. oldu mu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yine mesaj geldi ve çocuklar gibi sevindim ve el çırptım! ve okudum tabii yazılanları. abinin nişanlısının annesine mutlu yıllar dileyip kuzeni ile oynadığını söyleyince gerçekten bir velet ile oynamış kadar sevindim. durumu içselleştirdim ve adeta yaşadım. mumlar üflenirken oradaymış gibi hissettim kendimi. ben de doğumgününü geç de olsa kutluyorum kendilerinin. selam söyleyiniz lütfen. ya da söylemeyin keza açıklaması uzun sürebilir. evet. ayrıca abinin nişanlısının annesi için teee beylikdüzüne gitmeniz büyük bi fedakarlık. beylikdüzü dediğin yer edirnede falan neredeyse. cidden uzak ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kendimi tekirdağa gidiyomuşuz meğersem diye kandırdığım için yol kısa geldi o_o dünürün de sana selamı var dasaaa. arkadaşım dedim geçiştirdim. hadi iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 iyi geceler size de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 günlük oreo nun triple kremalısı çıkmış ama yok hiçbiyerde ühü ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 günlük, kaybettiğin yerden başlarsın kazanmaya. iyi ölmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya günlük canım çok sıkkın ama, yardırıyorum. Çok garip. Acaba napsam ki? Evimi terk etsem, diğerleri gibiydi deyip sineye mi alsam. Napsam bilemedim bak. Neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Kız arkadaşımla futbol konuştum çok acaipti, çok bilgili hatta atletico-barça maçını izledi yorumlar yaptı.Aşık etti kendine dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 arkadasım brazil'yanın asya kıtasında oldugunu söyledi tabu oynarken. ohaneesss..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 eve dönerken bisikletle 3 sarhoş kızın yanından geçerken arkamdan "heey you wanna fuck tonight!?" diye bağırdılar demek ki neymiş, ingilterede kızlar teklif ediyormuş. DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ve eve donup foruma yazdin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 foursome'ı es gectin yanı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kızlar yürüyemiodu bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar