wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Daha ucuz yerlere bak abi sende =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Aslansın Bella Kaplansın. Edit: Senko, istanbul'a hoşgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 istanbulda tek başına eve çıkmak verimli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 beylikduzu - umraniye ne kadar surer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 geri aldim abi cok suruyor sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Eve tek cik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 5 saatin yolda geçer minimum günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 isyeri nerdeymiski okumadim hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Daracık yolda aynanızı kapatmazsanız böyle 1araba geçmicek şekilde, ben aynasını aırım arkadaki arabada çamurluğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 biri hınzırlık yapmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 simit & eski kaşar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 senko said: 2+1 evlere bakmaya korkuyorum su an yeminle... 650'ye 2+1 çıktık işte biz yeri çok farkediyor (cpt. obvious) bi de evin kalitesi vs de önemli, tabi tabi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 1 günde yapacagim isi neden 3 günde yapiyorum. bugün iyi calistim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bitsede gitsek bitsede gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 off negzel unutmuştum ben yea. Çok tatsız ikilem -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 derin bi nefes alıp başlıyorum. kendi içimde oynadığım tetrisin bi çok parçasını yanlış yerleştirm. oyun bitmesin diye çabalayıp 4 lü çubuk beklemek yerine,tek tek yoketmeye çalışıyorum. zaman genişliyo. rüya bi nevi aslında her an uyanabilirim. her yanlış yerleştirdiğim taşı görüp nasıl ortadan kaldıracağımı çözdüğümde derin bi nefes daha alıyorum. dünyaya dinlenmek için gelmişm, rahatımı bozacak şeylerden elimden geldiğince kaçıyorum. ama yinede herşey peşimden geliyo. kuyruğuna teneke takılmış kedi şaşkınlığında kurtulmak için daha hızlı koşmaya başlıyorum. artık herşey daha sakin daha sessiz. acele etmemede gerek yok zaten. istersem bütün taşları yerinden kaldırır, istemediğim zamanda oyunu oynamam. sakin kalmak zor bişi. kaybedilmesi zor bişiymiş. sabırla birleşince daha bi güzel geliyo. http://4.bp.blogspot.com/__FIaozgXAJA/SnXYz_7ZJLI/AAAAAAAAAAw/A5l5raEaXnM/s1600/FEELS%2BGOOD%2BMAN%2BDOG%2BTEXT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 @SU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 tek ihtiyacım olan bir parça huzur.biraz da mutluluk.ama onlar nerede,kimde?benim bu ızdırabım nasıl dinecek?istediğini elde edemedikçe dellenen ruhumun sağlığı için daha ne kadar kendimi kandırmam gerekecek?çok şey mi istiyorum be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 kermit said: isyeri nerdeymiski okumadim hic umraniye'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 of. burdaki yurtta ilk defa kalıyorum bi dal içsem acaba yakalanır mıyım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 keşke her gün 8.30 - 16.30 çalışsam, işim eve 15dk olsa.. neyse, bu haftanın keyfini çıkarıyım.. yemekler de şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Dartanian said: Daracık yolda aynanızı kapatmazsanız böyle 1araba geçmicek şekilde, ben aynasını aırım arkadaki arabada çamurluğunu. kesin sen haklısındır fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Yok ya haklıyım demiyorum ama yol tarafındaki aynayı her zaman kapatmaları lazım.Bak görünmez kaza birileri kırabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 ha öyle dersen doğru tabi. ben haklıyım demeden kendini kollamak laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yorgunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar