vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 NolaxThensbane said: sevgili gümlük kahveden adam topla kavga var bana da ayarlasın 3-5 tane agzını kırdırtmak istediğim biri var. hatta bugün bizzat ben kırabilirim. kırdım gercı zaten sanki, sinirden elleri titriyodu adamın tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 dur bi bismillah ne yaptın hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ben bişi yapmadım, o yaptı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 pek tabiki öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 şüphen mi var? kill on sight listesine sen de eklendin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 alışveriş listesi yap sen kadın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 vaniLLe said: şüphen mi var? kill on sight listesine sen de eklendin. Vanille diye son nesil bir pokemon vardı külahta dondurma gibi bişeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 heheheheheehheuahufdahefuhaeufhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 üşengeçlik çok kötü = ya dötümde patlıycak yarına yapmam lazım bi aydır erteledim hatta şu an bile başlamadım bi 40sayfa kadar rapor yazmam lazım elle hersey hazır geçen oturayım dedim böyle likya yolu gibi oldu yazamadım bide teknik resim unutmuşum falan hasta oldum diye yalan söylim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 RamsesII said: vaniLLe said: şüphen mi var? kill on sight listesine sen de eklendin. Vanille diye son nesil bir pokemon vardı külahta dondurma gibi bişeydi :) oha. yerinde olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 koskoca erdal tosun şebnem ferah şarkılarını en önden ezbere söyledi lan. protokol imbaymış bu arada, arkada pis fakirler sıra bekliyor falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hastayım günlük, dağ havası çarptı ama güzeldi be köy ortamı özlemişim organik yiyecekleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Son 3 gündür gezip tozmanın bokunu çıkardım resmen. Önümüzdeki hafta da aynen devam edicek. Çünkü 1 Ekim itibariylen çoğu haftasonlarım mahvolmuş durumda. ühürüy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 günlük sanada bazen arka ayaklarınla dallara asılıp kop kop kop yapma isteği geliyor mu? o değilde, ImageShack düzelmiş sonunda, resimleri adam gibi gösterio eskisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 lan ne biçim mineral kaybetmişim belli değil. bi daha sporda yanımdan suyu falan ayırmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Pek çok yorgun hissediyorum ama üşenmeyip ofis nasıl olmuş onu görücem. Orda iki sohbet eder kafa dinlerim zate gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 iç sıkıntısı v5000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 sabah altı imam kalkışları yarın başlıycak ama bi yandan da içim kıpır kıpır hoplaya zıplaya ders anlatmayı özlemişimmm=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ortaokulda, lisede falan olmak vardı şimdi.. gerçi iyi mi kötü mü bilemedim de canım çekti. ilk bi kaç hafta fena olmazdı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 harbi iyi olurdu sakalımı keserken hapşurunca favorimi yok ettim. nerden baksan bi hafta nixon gibi gezicem şimdi ya T_T jews are irreligious, atheistic, immoral bunch of bastards. falan derim. nixon yaa.. abi daha kötü ne olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 gümlük sana para verem benim yerime işe git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 yarasa öldürdüm arkamda otobüs ü görmeden köpek görünce fren yaptım çarpmadım, arkadan bindiren olmadı çok şükür hayvanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Evi temizleyim bugün dedim. Bir de eksper raporlarını yollarım ıslak imzalı falan. Çok bi iş yabmiim bugün eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Günlük. haftaya hızlı girdim de meyveyle kahvaltıyı bi daha düşünmeli ya. açım lan! bi muz veya nektarin falan daha yemem lazım demek (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bu adami cok kiskaniyorum. karilar kizlar meyveli kahvaltilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar