dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 az önce bi kaç saniyeliğine tanrı reflectionları nasıl yaptırtıyor ki daima böyle swift oluyor diye düşündüm... sanırım kafayı yedim. artık sakallarımı kesmem gerek ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 senko said: two Martinis, bitte Dry? nein, TWO! HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 jefferson airplane'e sardim yine gece gece bi grup bu kadar iyi olmamali ya... bu da bonus size adam muzik boyle yapilir diye ders vermis burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Eve gidiyorum neguzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 harbiden ev gibisi yok yaaaa.... ya vanille, kız ne zaman geldin istanbul'a? yoktun zaten uzun zamandır, nasıl geçti sınav, sonuç nedir? bu arada yap bir organizasyon, senin sayende tanışayım patidaşlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 aha nil istanbula gelmiş hep diyoduk istanbula seçerek insan alsınlar diye, bak işte seçmeyince nil de girmiş kehkehkehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Pek yoruldum, çok yoruldum hala bitmedi günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 SeaGle said: aha nil istanbula gelmiş hep diyoduk istanbula seçerek insan alsınlar diye, bak işte seçmeyince nil de girmiş kehkehkehkeh dedi brad pitt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yarin IT gibi caliscam ne gibi caliscakmisim IT gibi KOPEK gibi ESSEK gibi evet oyle yapcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yörü senko kim tutar seni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 wastyrx said: SeaGle said: aha nil istanbula gelmiş hep diyoduk istanbula seçerek insan alsınlar diye, bak işte seçmeyince nil de girmiş kehkehkehkeh dedi brad pitt oooo çelınc çekti adam OKAY dedim gittim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 neden gelmiş almanyayı bırakıp ki. rahat mı batmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=a2YhPDkOmbA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Hayat test kitapları gibi. Kolaydan zora. Ergenken daha kolaydı, büyüdük ne oldu? Ne kadar sevdiğinin. sevildiğinin , uğraştığının çabaladığının bir anlamı yok. Olmuyorsa olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benimki hep olimpiyat sorulari tadindaydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 test kitapları kolaydan zora değil ki. karışık. hatalı arguman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 olur mu gittikce zorlasiyordu test 1 en kolaydir mesela sonra 2-3-4 derkene mesela zaferde son testte halkali sorular oluyordu coz cozebilirsen... onlari cozenler odtu itu gidiyordu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 senko said: olur mu gittikce zorlasiyordu test 1 en kolaydir mesela sonra 2-3-4 derkene mesela zaferde son testte halkali sorular oluyordu coz cozebilirsen... onlari cozenler odtu itu gidiyordu zaten. http://dl.dropbox.com/u/18366514/n62778563518145563480%5B1%5D.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 iste boyle bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Beynim gene error verdi benim yea. Bir kaç saat uyuyayım bari O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hani tetriste yan basarsın ya, ekranın ortası tepeye kadar dolmuştur, kare üstüne L üstüne S gelmiştir, kenarda hayatının fırsatı bir sütun beklersin, bir türlü gelmez, "ulan bi gelsin ondan sonra süper düşünerek dizicem taşları!" dersin, işte öyle bir durumdayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 barbu said: neden gelmiş almanyayı bırakıp ki. rahat mı batmış sdfs cünkü esseginkinden dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 gunluk bisey oldu ama söylemem :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ich muss eben schnell rausfinden Unterschied zwischen Japaner und Chinesen. Meiner Meinung nach ist sie Japanerin. Ich habe enge Träume darüber. Ihr wisst was ich meine. Ich melde mich noch mal günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar