Bella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 günlük <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Fin said: vaniLLe said: ayagi yüzünden konseri iptal ettiydi ya... canim. ayni sekilde ozzy osbourne konserini ben kacirmistim ama, aptal motosikletten düsmüstü. amy konseride iptal olunca bi daha gelir diye bekledim hala ne durumda bilmiyorum iade mi artık umrumda değil lan amy = aynisini gary moore icin söylemistim =/ emeeen nasolsa hep geliyolar almanyaya, bi dahakine giderim demistim, adam öldü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 DİNLERSEN ÖLÜRSÜN! GARY MOORE DİNLERSEN, HERKES ÖLÜR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Gary öldü dimi ya? Of yine canım sıkıldı. http://www.youtube.com/watch?v=YUvR2bXzIXI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 küheylan said: Hahah eyvallah kardeşim. Her zaman beklerim. ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 vay iste gercek bir gary moore dinleyicisi! gary diyince parisienne walkways ya da still got the blues cok iyi yaaaaaaa abi diyenlerden degil. bu sarki koydu ama simdi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Mr_Hand said: küheylan said: Hahah eyvallah kardeşim. Her zaman beklerim. ney? Kanada'da kapım var demedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 nil bi de bu koysun sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bunu yazan tosun?! koymasin valla kaldiramiyorum =/ empty rooms'un sarki sözlerini bile ''empty rooms where we learn to live without MOM'' olarak algiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hay ben bu kyk sitesi gibi, bi günde adam gibi zamanında bişeyi ögrenemedim su meb sitelerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kimse kusura bakmasın bunu bilmeyen gary moore u da bilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 İstanbula kesin dönüş yaptım tatil bitti tekrar internetime kavuştum . Ulu manitu interneti korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 küheylan said: Mr_Hand said: küheylan said: Hahah eyvallah kardeşim. Her zaman beklerim. ney? Kanada'da kapım var demedin mi? eheh eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şu an geçmiş zamanlarda yaptığım saçmalıkları rezillikleri falan hatırlayıp pişman olduğum bir ruh halindeyim başka zaman da hatırlıyorum ama "ehuehue ne komikti la" diyorum geçiyorum canım sıkılıyo sanırım şu an o yüzden böyle oldu napsam wow mu oynasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sırtım ağrıyor sabahtan beridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 eğer birisi sırtıma sertçe bastırırsa abi ben de AAAAAAAAAA diye bağırabilirim. cidden tutulmuş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yarın kim gitcek işe ya?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 dasaaa said: eğer birisi sırtıma sertçe bastırırsa abi ben de AAAAAAAAAA diye bağırabilirim. cidden tutulmuş be. gel cigniyim seni bi aaaaa kikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ne kütürder sırtım var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 sisko oldugum icin mi yoksa, senelerdir kütürdetilmedigi icin mi?! ikincisini ima etmis olsan da birincisini secceksin ya neeese! görüsürüz dasaaa bey '.' kütürder, süphe etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hayır dasaaa mürdüm eriği gibi kütür kütür bi çocuk ben bile çiğnesem kütürder ama tabi kireçlenme başlangıcı da var, kısmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 davranış ve arzularımda, arzu ve hünerin arasında bi denge tutturabildiğimde zihnim tekrarının olmasını istedi. hani balık tavada kokmaya başlayınca canımın rakıyı istettiren, bilgisayarda aradığım bişiyi bulduğumda yada bi işi bitirdiğimde ellerimi ensemde buluşturtan, sabah gözümdeki çapağa bakmadan gazeteyi aratan, gazeteyi okurken kahve içtirten. alışkanlıkmış. ezbere karar almak, yaftalamak, damgalanmak. bakmazsın bile ve bu yüzden ıskalıyosun herşeyi. önyargıların yancısıdır. daha sonra senin mizacının bir parçası olur. örnek verirsek yalnızlığa alıştığını zannetmenin sonucunda bekar bir hayat sürdürmek. said: Daha bir zaman alışa alışa böyle bi tek kendinle kalacaksın ona da alışacaksın... Daha bir zaman yaşadığını sanacaklar bir süre sözedecekler senden sonra alışacaklar demiş amcamız. buraları hiç özlememişim günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 siigıla teşekkürlerimi sunuyorum... gerekli cevabı avukatım siigıl bey vermiştir. başka sorum yok sayın yargıç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kolaya kac tabi hemen, cengiz sen de cekil aradan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar