dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 günlük bugün yine kişisel modluğu yaptım, haklının yanında haksızın karşısında durdum, kavgaları ayırdım yaşlılara yer verdim bi de tf2'de dehşet elime aldım şimdi de uyuyacağım, ama hala sağa dönüp uyuyamıyorum omzum acıyor, dümdüz yatıyorum çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 montla yat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ortaokulda yapmıştım onu galiba jfds dün akşam kardeşimin eline kıymık batmıştı, az önce onunla uğraştık ben tuttum annesi iğneyle dürttü falan ne zor iş lan çocuk sahibi olmak. 40'ıma kadar evlenmem heralde, anca ondan sonra çocuk düşünürüm, zaten soğuk mantıkçı bi adamım o yüzden öyle yani.. (primprimprim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 kahvaltı için uyandırılınca tabağa bakmaktan başka bişey yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 İyice saçma sapan saatlerde çalışıp aptal saatlerde uyumaya başladım O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Glowing Keyboard Stickers arıyorum günlük, trde var mı bu zımbırtıdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 insanlar ikiye ayrılıyor. bayramda çalışanlar ve çalışmayanlar. gg bb T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bi hediye olarak arkadaşlık ve tokalaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 sabahın köründe bisiklet sürdüm geldim ellerim ayaklarım acıdı baya heh ama güzel oldu gibi o değilde ayran alacaktım almayı unuttum üşeniyorumda almaya şimdi :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Of 3 kişi dışında bütün arkadaşlarım Bodrum'da be. Diğer 3'ü de Çeşme'de. Babam da Çeşme'ye gitmek istiyo. Ben Bodrum'a gitmek istiyorum. Belki Perşembe günü Çeşme'ye gidebilirim ama. Milyon kere karar değiştirmezsem. Aslında ben mavi yolculuk istiyorum sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Oğye! Notting Hill Carnival^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 yaz bitti daha ne tatili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feliss Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bayram yüzünden hayatın ve işlerin durduğu bir zamanda hastaneden kargoya her türlü yere işimin düşmesi çok hoş günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 napae said: Of 3 kişi dışında bütün arkadaşlarım Bodrum'da be. Diğer 3'ü de Çeşme'de. Babam da Çeşme'ye gitmek istiyo. Ben Bodrum'a gitmek istiyorum. Belki Perşembe günü Çeşme'ye gidebilirim ama. Milyon kere karar değiştirmezsem. Aslında ben mavi yolculuk istiyorum sdfghj İyi yolculuklar napae umarım eğlenirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 milletin derdine bak hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 RamsesII said: napae said: Of 3 kişi dışında bütün arkadaşlarım Bodrum'da be. Diğer 3'ü de Çeşme'de. Babam da Çeşme'ye gitmek istiyo. Ben Bodrum'a gitmek istiyorum. Belki Perşembe günü Çeşme'ye gidebilirim ama. Milyon kere karar değiştirmezsem. Aslında ben mavi yolculuk istiyorum sdfghj İyi yolculuklar napae umarım eğlenirsin :) asddasdas bu da bi umut... :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sevgili günlük deniz yatağının üstünde GEBEŞ gibi yatarak sonunda biraz yanmayı başardım, nerdeyse beyaz peynirlikten çıkıcam bi de deus ex oynamaya başladım (insan revolasyonu) fena değilmiş ama tadını çıkartamıyorum zamanım yok bayramdan sonra ev işine önem vermem lazım biraz ama nasıl olcak hiç bilmiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 iki günde nikol şerzinger rengine ulaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ingilizce pratik yapmak icin native speaker bulmak bu kadar mı zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Gel ben yardım edeyim sana asdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 sevgili günlük, extrablatt ölmüş. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 oha sabah 6dan beri civilization oynuyoruz yeni bitti dünya kadarda işim vardı yok görüşmemem lazım bu insanlarla ne zaman işim gücüm olsa bi şekilde çıkıyorlar hayırda diyemiyorum = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 @ginaly Chocolate a git yeni pahalı+hiçbirözelliğiolmayanyer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 nerde çaklıt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar