Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Pazarlamada çalışıcaktım. Psikologlukla pazarlama arasında git geller yaşıyodum uzun süredir. Son kararımı verdim işte.

Benim ufaklık össlerde ülke bazında derece yabdı okulunu da 2. mi 3. mü ne bitirdi hala istediği gibi bi yere giremedi naz. Bağlantın yok ise iş için bence diğer işi kabul et.
Sosyal ağlarda paylaş

Koton'da çalışarak ne kadar geliştirebilirim kendimi bilmiyorum. Milyon tane pazarlama mezunu falan var bi de zaten sddsf. Klinik psikoloji iyidir, güzeldir. Çok fazla eğitim gerektiriyo ama, masterla bitmiyo iş. Sık sık workshoplara, seminerlere, eğitimlere falan katılmak lazım ilerde iyi para kazanabilmek için. Bi de daha tatmin edici bi meslek olduğunu düşünüyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

Koton'da çalışarak ne kadar geliştirebilirim kendimi bilmiyorum. Milyon tane pazarlama mezunu falan var bi de zaten sddsf. Klinik psikoloji iyidir, güzeldir. Çok fazla eğitim gerektiriyo ama, masterla bitmiyo iş. Sık sık workshoplara, seminerlere, eğitimlere falan katılmak lazım ilerde iyi para kazanabilmek için. Bi de daha tatmin edici bi meslek olduğunu düşünüyorum ben.

Kötü çirkin demiyorum hatun kişi. Master yapmayana direk bu işi bilmez deneyimsiz diye bakıyorlar kabul görmüyorsun hiç bir yerde. Daha sonra dediğin şeylerle uğraşırken yaşlanıyorsun..
Sosyal ağlarda paylaş

Deadline dan üç gün önce akşam uyuyamayıp 2'den 4'e kadar söyleşi çevirilerini İngilizce'ye çevirmek ve tabii ki birini bile bitirememek; sabah 7'de kalkıp kütüphaneye gidip bir günde tezin yarısını yazmak.

Alternatif bir Şesu stayla (bu sefer son güne bırakmadım, evet). Fakat beynim hiç bu kadar erör vermemişti. Sağlam yardırdım, o kadar odaklandım ki öğlen yemeği yemeyi unutmuşum şimdi fark ettim.

Burnumun üstündeki gözlük izleri de bir 3 gün geçmeyecek sanırsam. Tanrım İngilizce klavyeler yüzünden sürekli i yerine ı'ya basıyorum KURTARAN!

Diyorum bak, gitti beyin. Bkz: çevirileri çevirmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan günlük her gün ama her gün istisnasız 'içmeyeceğim bir daha' deyip o gecenin sonunda nasıl kafam güzel yatıyorum? Yoksa günlük alkolik mi oluyorum? Allah belasını versin beni bu hale getirenlerin... o... diye haykırmak istiyorum. Onca yaşanmışlıkların üstüne nasıl bunu yaparsın? Ne biçim bir şey lan bu kız milleti?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...