senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 napcan bu sicakta sucuk ekmegi ya, kokarsin. o degilde 1lt eker ayran icmisim farkinda olmadan, nasi bi agirlik bastirdi simdi anlatmam. tatli tatli uyuyim ben biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 napae said: Pazarlamada çalışıcaktım. Psikologlukla pazarlama arasında git geller yaşıyodum uzun süredir. Son kararımı verdim işte. Benim ufaklık össlerde ülke bazında derece yabdı okulunu da 2. mi 3. mü ne bitirdi hala istediği gibi bi yere giremedi naz. Bağlantın yok ise iş için bence diğer işi kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 ülkede sorunlu insan çok. psikolog olarak çok iyi para kazanabilir. kotondan alıcak 3 milyar maaş en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Hayat boyu sözleşme imzalamıyor ki kotonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Koton'da çalışarak ne kadar geliştirebilirim kendimi bilmiyorum. Milyon tane pazarlama mezunu falan var bi de zaten sddsf. Klinik psikoloji iyidir, güzeldir. Çok fazla eğitim gerektiriyo ama, masterla bitmiyo iş. Sık sık workshoplara, seminerlere, eğitimlere falan katılmak lazım ilerde iyi para kazanabilmek için. Bi de daha tatmin edici bi meslek olduğunu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 3 gün sonra stajım bitiyor bide iş teklifi aldım ama kabul etmedim ilk 2 gun heralde bi tane böbreğimi verebilirdim orda çalışmak için ama çok soğudum açıkcası = bitsin artık bu hafta istiyorum çok koyuyor çünkü 5:45 te uyanmak -_-' -fu tuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 napae said: Koton'da çalışarak ne kadar geliştirebilirim kendimi bilmiyorum. Milyon tane pazarlama mezunu falan var bi de zaten sddsf. Klinik psikoloji iyidir, güzeldir. Çok fazla eğitim gerektiriyo ama, masterla bitmiyo iş. Sık sık workshoplara, seminerlere, eğitimlere falan katılmak lazım ilerde iyi para kazanabilmek için. Bi de daha tatmin edici bi meslek olduğunu düşünüyorum ben. Kötü çirkin demiyorum hatun kişi. Master yapmayana direk bu işi bilmez deneyimsiz diye bakıyorlar kabul görmüyorsun hiç bir yerde. Daha sonra dediğin şeylerle uğraşırken yaşlanıyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Evet master yapmadan psikolog olunmuyo çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kafada bitiyo herşey. piskolog çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 napae zaten kendisine gelenlere alış veriş hikayelerini filan anlatır. dinlemez hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Fatih eskişehire gittin bi can geldi sana anne yemeği falan olsa gerek ehauhuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 7 yildir burdayim, ilk defa deprem oldu lan. ciddi ciddi gidip geldi ev, gicirdadi. ahahahah kekolar sokaga cikmis, bisey olmaz la girin evinize. simdi boyle dedigim icin ev basima yikilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 niv cörsi diyolardı 4chanda İYİ MİSİN ŞÜKRÜCÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 oh heyecan oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 En iyisi şirketi neyim kapatıp gideyim bi bar neyim açayım ben ya. İyice soğudum yeminle ha >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 "WE SHOULD TOTALLY BUY A BAR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mortisi bekliyorum ama o gelene kadar stresten intihar neyim edicem yea T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 DÜÜÜÜĞYD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Hahah bağırırken sesim bi inceliyo bi kalınlaşıyo sonra kesiliyo çok komik. Bi de çok öksürmekten başım dönmeye başladı asdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Deadline dan üç gün önce akşam uyuyamayıp 2'den 4'e kadar söyleşi çevirilerini İngilizce'ye çevirmek ve tabii ki birini bile bitirememek; sabah 7'de kalkıp kütüphaneye gidip bir günde tezin yarısını yazmak. Alternatif bir Şesu stayla (bu sefer son güne bırakmadım, evet). Fakat beynim hiç bu kadar erör vermemişti. Sağlam yardırdım, o kadar odaklandım ki öğlen yemeği yemeyi unutmuşum şimdi fark ettim. Burnumun üstündeki gözlük izleri de bir 3 gün geçmeyecek sanırsam. Tanrım İngilizce klavyeler yüzünden sürekli i yerine ı'ya basıyorum KURTARAN! Diyorum bak, gitti beyin. Bkz: çevirileri çevirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 knaytçı stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 senko said: ahah dogru yazamayinca boku compliere atan freshmanler :) sakin senko, kendi kodum değil, kasmadan derleyebildiğim bi CPAN modülü ya da Mono versiyonu olmadı. bıktım usandım, işim bunları derlemekle vakit kaybetmekle geçemez. bi de freş falan ayboluyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Ulan günlük her gün ama her gün istisnasız 'içmeyeceğim bir daha' deyip o gecenin sonunda nasıl kafam güzel yatıyorum? Yoksa günlük alkolik mi oluyorum? Allah belasını versin beni bu hale getirenlerin... o... diye haykırmak istiyorum. Onca yaşanmışlıkların üstüne nasıl bunu yaparsın? Ne biçim bir şey lan bu kız milleti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 kaç yıl olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 4 sene be dile kolay geliyor tabi söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar