Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

Nikolayeviç Mışkin'in, 7 dakika süren hesap sonucu bir sıfır unuttuğunu anlamıştı, hemen paticik sayfasını açtı.

Üstünün başının bakımsızlığı, pisliği onu gösterişli bir adam olmaktan çoktan çıkarmıştı. Sırtında dirsekleri erimiş eski bir pardesü vardı. Biraz yaklaşınca burnunuza hemen votka kokusu geliyordu.

Yavaşça edit tuşuna bastı ve ani bir duraklamadan sonra düşünceli bir tavırla "evet bir sıfır unutmuşum olol" yazdı.

paso şöyle yazan bi kullanıcı olsa ne muhteşem olur
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Nikolayeviç Mışkin'in, 7 dakika süren hesap sonucu bir sıfır unuttuğunu anlamıştı, hemen paticik sayfasını açtı.

Üstünün başının bakımsızlığı, pisliği onu gösterişli bir adam olmaktan çoktan çıkarmıştı. Sırtında dirsekleri erimiş eski bir pardesü vardı. Biraz yaklaşınca burnunuza hemen votka kokusu geliyordu.

Yavaşça edit tuşuna bastı ve ani bir duraklamadan sonra düşünceli bir tavırla "evet bir sıfır unutmuşum olol" yazdı.

evet evet aynen öyle oldu
Sosyal ağlarda paylaş

facepalm cekmekten koluma kramp girdi ama ya.
bi insan BU KADAR bak BU KADAAAAAR utanc kaynagi olamaz. ABOMINATIONSIN KIZIIIAM SEN!!!
kiskanc beyinsiz.
allahim beni nasi onla kiyaslarsiniz ya. sfdfds
ulan göz var izan var nizam da olabilir, akil var mantik var?e sende hangisi var? hic birisi yok galiba...

aman neese. 3 gün daha tolere edilebilitesi var.
kendisine hayati boyunca katlanmak zorunda olanlara bol sabir ve
pert olan beyinlerine allahtan rahmet diliyorum ;)

o diil de baydim.
cya.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...