Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 antalyaya yolcu kalması birikibirikiiğğ!1 pazar akşamı dönecem ama neyse =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 is yok guc yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Saeros said: sevgili günlük 73813320 saniye yaşamışım bugüne kadar yaşlandık......... Rewendor said: 2.5 yaşında bile değilsin yani :P yok aslında o hayatını doldurarak yaşadığı kesim. bende mesela 9900sn kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ardeth said: Nikolayeviç Mışkin'in, 7 dakika süren hesap sonucu bir sıfır unuttuğunu anlamıştı, hemen paticik sayfasını açtı. Üstünün başının bakımsızlığı, pisliği onu gösterişli bir adam olmaktan çoktan çıkarmıştı. Sırtında dirsekleri erimiş eski bir pardesü vardı. Biraz yaklaşınca burnunuza hemen votka kokusu geliyordu. Yavaşça edit tuşuna bastı ve ani bir duraklamadan sonra düşünceli bir tavırla "evet bir sıfır unutmuşum olol" yazdı. paso şöyle yazan bi kullanıcı olsa ne muhteşem olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cok sikiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 30'uma girdiğimde rusçam tolstoy ve dostoyevski yi rusça okuyacak kadar iyi olacak lan... aha buraya yazıyorum. hedef, bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dasaaa said: Saeros said: sevgili günlük 73813320 saniye yaşamışım bugüne kadar yaşlandık......... Rewendor said: 2.5 yaşında bile değilsin yani :P yok aslında o hayatını doldurarak yaşadığı kesim. bende mesela 9900sn kadar dasaaa 9900 sn sex yapmış beyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 tek seferde yaptıysam iyi sürmüş desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 fenris said: 30'uma girdiğimde rusçam tolstoy ve dostoyevski yi rusça okuyacak kadar iyi olacak lan... aha buraya yazıyorum. hedef, bakalım... kaç yıl var? ps:beline kuvvet dasaaam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ardeth said: Nikolayeviç Mışkin'in, 7 dakika süren hesap sonucu bir sıfır unuttuğunu anlamıştı, hemen paticik sayfasını açtı. Üstünün başının bakımsızlığı, pisliği onu gösterişli bir adam olmaktan çoktan çıkarmıştı. Sırtında dirsekleri erimiş eski bir pardesü vardı. Biraz yaklaşınca burnunuza hemen votka kokusu geliyordu. Yavaşça edit tuşuna bastı ve ani bir duraklamadan sonra düşünceli bir tavırla "evet bir sıfır unutmuşum olol" yazdı. evet evet aynen öyle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 rusca ogrenilir abi 4 yilda essek gibi rusca ogrenen arkadaslarim oldu. ogrenilemiyecek tek dil varsa o da almancadir. DAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 adamın patron olduğunu söyledik, gizemini ifşa ettik diye bize sataşıyor yau. patronsun sen patron kal, ez çalışanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben is bulamazken benden 10 kat vasifsiz bir tanidigimin 3k $ ile ise girdigini ogrenmem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ya bu senko bende nedense "my sweet 16" deki kızları hatırlatıyor... böyle "22 yaşında çok yaşlıyım." , "okulu bitireli 21 saat oldu, hala iş bulamadım." tarzı mesajlarını merakla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 sen beni bide 16 yasimdayken gorcektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ben her iş görüşmesinden sonra, pardon biz 2-3 yıl sektör deneyimi olan birilerini arıyoruz dediklerinde depresyona giriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Şeref ekmek bulamazken şerefsiz buluyor.İçim yanıyor.İçim yanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 ne kötü lan 73sene geçir. koskoca ömür. değil dünyadan, kendi yaşadığın ülkeden haberin olmasın. boşa gidiyor hep bu ömürler. kırpıp millete dağıtsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 facepalm cekmekten koluma kramp girdi ama ya. bi insan BU KADAR bak BU KADAAAAAR utanc kaynagi olamaz. ABOMINATIONSIN KIZIIIAM SEN!!! kiskanc beyinsiz. allahim beni nasi onla kiyaslarsiniz ya. sfdfds ulan göz var izan var nizam da olabilir, akil var mantik var?e sende hangisi var? hic birisi yok galiba... aman neese. 3 gün daha tolere edilebilitesi var. kendisine hayati boyunca katlanmak zorunda olanlara bol sabir ve pert olan beyinlerine allahtan rahmet diliyorum ;) o diil de baydim. cya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ne zaman geliyorsun ulan sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 valla beyimin durumuna bagli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 O ist olayı yalan olcak ya bence, neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 bella ielts nası geldi ya mesaj kutun dolu atamıyorum msj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 dur sileyim bi mesaj o zaman. ya sorun yok off topic olmamışım sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar