dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 said: XML parsing failed günaydım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Hem hıncımı aldım, hem yanıma kar kaldı, hem de daha çok para alıyorum. win/win/win durumları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 küheylan said: kızın biri ile ilgili yazdığım yazı, 5-6 rt aldı twitterda, facebookda da 10 kişi tarafından paylaşıldı. bulucam o kızı. Ispartayla da alakam yok ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi beklediğimdem çok hit aldı, sözlükten falan mesaj geliyor, bi kaç yerde denk geldim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 nasıl bi stalker lık bu... bizim zamanımızda gizli gizli yapılırdı bu işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 günlük, allah tutarsız insandan hele ki kiz olanından korusun yarabbi amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 fenris said: nasıl bi stalker lık bu... bizim zamanımızda gizli gizli yapılırdı bu işler... abi ben çaktırmadan yapmak istemiyorum ki, direk bilsin yani onu arıyorum zaten asfbas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 daha ürkütücü sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 değil...uzatma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ne yazısı hacı link at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?23,5633084,5828099,page=2#msg-5825682 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 stalker mısın birader, zırt pırt görüyosan git konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi stalkerlık değildi başta aslında heryerde karşıma çıkıyordu, sonra 2 kez falan ben göreyim bakayım diye bi mekana gittim o kadar. yoksa hep o çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben bu kadar sık görsem çoktan evlenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 erkek arkadaşı, nişanlısı bulmaz önce inşallah seni sdfsdf... ama takdir ettim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 eyvallah, sıkıntı şurda cuma günü yaz okulu bitiyor, eylüle kalacak o zamana da kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Klasik müzikten o kadar nefret o kadar nefret ediyorum ki bedava 2 kişilik sahne önü bileti varken gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 bugün ani hava değişimlerinden midir nedir, bir yorgunluk vardı üzerimde. erken yatayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 gönlök sacları kestirdim kısacık dünya varimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Dartanian said: Klasik müzikten o kadar nefret o kadar nefret ediyorum ki bedava 2 kişilik sahne önü bileti varken gitmiyorum Bana ver nan O_o Adamı sürmüşler lan bide ahahah of çok eğlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 ben niye bu sınava calisamiyorum? yine mi kalcaz lan günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 wastyrx said: Dartanian said: Klasik müzikten o kadar nefret o kadar nefret ediyorum ki bedava 2 kişilik sahne önü bileti varken gitmiyorum Bana ver nan O_o Adamı sürmüşler lan bide ahahah of çok eğlendim. Abi bu akşamdı 1 saat sonra falan biticek fazıl sayın konseriydi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 abi inanilmaz mutluyum su anda, yillik reviewler aciklandi maasima 30% zam aldim herkese benden icki eylulde turkiye'ye gelince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 hayat çok mu güzel lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2011 Penthesilea said: abi inanilmaz mutluyum su anda, yillik reviewler aciklandi maasima 30% zam aldim herkese benden icki eylulde turkiye'ye gelince %30 dediğin 6-7 bin tlye geliyo dimi sdf :( Allah daha çok versin inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar