Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Loxias said: adamlar tayyipin minyonu resmen. oturmuş hükümeti savunuyorlar deli gibi. aynı adamların karşısına başbakanın çıktığını düşünüyorum da "efendim kanalistanbul projesinin istanbula çok büyük etkileri olacağı kesin, bunu biraz açabilir misiniz?" "son 9 yılda 400.000 konut yapmışsınız bunun devamı gelecek mi?" "enflasyon cumhuriyet tarihinin en düşük rakamlarına ulaştı, sizce daha da bir düşüş olur mu?" "Kişi başına düşen millî gelir sayenizde 10.000TL oldu, bu 4 yıl içersin de hangi noktaya gelebiliriz?" ahah gerçekten de bu programı hayal edebiliyorum kanal 7deki gibi olur aynen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oğlancı tipli yandaş yetolar ya çıldırdım lan izlerken. koy bi odaya şunları tazmanya canavarı gibi içinden geçiyim hepsinin. rage oldum kusura bakmayın dffd kemale helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Yuh yani adamlar resmen geçmiş başbakanı savunuyor. Herşeye bir kulp bir kılıflarıda hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 simdi izliyorum da 5 tane satılmış herif döt olmuş ahahah cok güldüm ya,kündeye gelmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bulabildikleri "n" yancı gazetecileri toplamışlar ahahaha 5N1KK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Flawless Victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 goldbären said: yıldız.tv'de programın adı niye grimm kardeşler? çünkü kenarda 5 haziranın program akışını gösteriyor kılıçdaroğlu bir ağırsıklet havasıyla eziyor tartışmalarda, önce 4 şimdi 5 kişiyi aldı karşısına. boss level olarak tayyeep + g.ö.k.çek ve topbaşı alsın karşısına, yanına da yiğit bulutla fehmi koruyu bonus verelim böyle bir beşliyi de madara eder eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 alsa nolcak SOSOKOYU SON BOTORDON derler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahaha işin komik kısmı reklam verdiler taybin reklamları cıktı direk sfdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Loxias said: alsa nolcak SOSOKOYU SON BOTORDON derler yine buna yine böyle bir programda iyi cevap vermişti kılıçdaroğlu, SSK ile ilgili bunu suçladıkları şeyi yapacak yetkinin kendisinde değil devlette olduğunu söylerek. bunu söyledikten sonra bu soru bir daha gelmedi zaten hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 stimpak said: goldbären said: yıldız.tv'de programın adı niye grimm kardeşler? çünkü kenarda 5 haziranın program akışını gösteriyor kılıçdaroğlu bir ağırsıklet havasıyla eziyor tartışmalarda, önce 4 şimdi 5 kişiyi aldı karşısına. boss level olarak tayyeep + g.ö.k.çek ve topbaşı alsın karşısına, yanına da yiğit bulutla fehmi koruyu bonus verelim böyle bir beşliyi de madara eder eminim. bir muharrem ince vermek lazım yanına o zaman, support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Apis said: Flawless Victory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ardeth said: Loxias said: alsa nolcak SOSOKOYU SON BOTORDON derler yine buna yine böyle bir programda iyi cevap vermişti kılıçdaroğlu, SSK ile ilgili bunu suçladıkları şeyi yapacak yetkinin kendisinde değil devlette olduğunu söylerek. bunu söyledikten sonra bu soru bir daha gelmedi zaten hahah başka yerden vuracak şeyleri yok ki zaten gariplerin. ne kadar adamla konuşsam hala "sskyı batırdı ülkeyi nasıl yönetcek" kafasında hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi allah belasını versin o sunucunun soruya bak: ÖLENLER İÇİN NE HİSSETİNİZ İÇİNİZDE. mırzınınmınısını hissetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 twitter'da #5y1k trending topik olmuş 5 yandaş,yavşak, yalaka vs 1 kemal olarak geçiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bu resmen skandal rte yüreği yetmiyor cıkmaya köpeklerini salmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi öldüresim geldi adamları ya nası bi rage'e girdim duramıyorum ghkdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kk haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 mani said: kanaltürk konuşmasını izleyebilirsanız izleyin biyerlerden. SSK i batırdı iddialarını teker teker çürüttü ve karşısında oturanlar kızardı bozardı bi anda. oha adam ssk yı eseskey diye okuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 chp yandasi trt iste, hep kolay yerlerden sormuslar, gelisine vurmalik pas atmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi öss değil ki bu zor yerden sormuşlar diyosunuz adamlar ne merak ediyolarsa soruyolar işte sen geliyosan eğer bu sorulara da cevap vereceksin. şu anda hala izliyorum sonlara doğru geldi ama hiç öyle kıstırmaya kasmamışlar hatta kk bi ara trt dende şikayetçiyiz biz diyo adamlar bişey demediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyonn said: abi öss değil ki bu zor yerden sormuşlar diyosunuz adamlar ne merak ediyolarsa soruyolar işte sen geliyosan eğer bu sorulara da cevap vereceksin. şu anda hala izliyorum sonlara doğru geldi ama hiç öyle kıstırmaya kasmamışlar hatta kk bi ara trt dende şikayetçiyiz biz diyo adamlar bişey demediler. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 napolyon haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 http://i51.tinypic.com/34qqog0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 smarthan said: napolyon haklı maşallah hocam, inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar