Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız mıdır Kadın mıdır bilemem

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

son sf'yi boş geçmişsiniz..

uzatmayın baba bu gibi şeyleri. adam düşüncesini söylemiş. siz katılmadığınızı belirtmişsiniz.. en azından bir şekilde bunu yapmışsınız karşılıklı.

devamında mesajınız gösterimden kalktı ise bi problem var demektir. devam ettirmemeniz gerekiyor demektir falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

RaidenXelRu said:

cetintas said:

"roket adam" said:

vaniLLe said:

e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta.
ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
bu sefer cidden bisi yok yani.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu.

abi resmen sacmalıyorsunuz ya :D komedisiniz yani yok onu ima etmis yok bunu , çok dizi izliyorsunuz çok...

RaidenXelRu said:

kendi düşüncesinin dışına çıkamayacak kadar kısıtlı bi insana şakirt derim bende

hehe hadi bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Ş={ŞAKİRT} alt kümesinde S={SOLCU KIZ} ile V={VERİŞKEN} kümeleri birebir örten devamlı bir fonksiyondur.

Bakın lise 1 lerin anlayabileceği bi biçimde bile anlattım, daha aşağı inemiyorum seviyede.

Daha çok açıklıyorum:

Kadın mıdır, kız mıdır bilemem
Bakire midir, değil midir bilemem
Ona buna veriyor mudur, vermiyor mudur bilemem
Solcu ya, bunlar paso sevişiyor mudur, sevişmiyor mudur veremem

Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanlığı zihniyeti direkt.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...