Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 HAYALDİ GERÇEK OLDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aushdıajnklawdhvıwkbjelnfkşdqwedqgvrghjwroklmfpöw ergen sazanlar ya sdjhwobng vkemfqefq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 aboo dostumuz pek heyecanlı cıktı kaç yaşındasın sen genç şakirt ? ayrıca yazıp yazıp hohoho trollodom demekte iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 senin yaş + 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 randon tuslara basmak ?? döt olduk caktirma modu open.. bundan sonra vanish gelir.. hadi iyi sabahlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gvjlonkwröfklwndasdwg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ekmek atma red.. ;) aç kalmis bu troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 şimdi panzergirlün yaş kaçmış açıklama varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 son sf'yi boş geçmişsiniz.. uzatmayın baba bu gibi şeyleri. adam düşüncesini söylemiş. siz katılmadığınızı belirtmişsiniz.. en azından bir şekilde bunu yapmışsınız karşılıklı. devamında mesajınız gösterimden kalktı ise bi problem var demektir. devam ettirmemeniz gerekiyor demektir falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Sparkcaster said: tuncay özkan kazara meclise girerse çok eğleniriz Girer, girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Red said: aksini düşünen şakirt polyannadır +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 muhakkak öyledir. ben de aslinda kapaliyim zaten, beyimin ekaunttan yaziyom. yakalasa kirar bacaklarimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yaz kız yaz.. güneşimsin yıldızımsın hilalimsin, helalimsin sen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 RaidenXelRu said: cetintas said: "roket adam" said: vaniLLe said: e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta. ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi. artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi. bu sefer cidden bisi yok yani. söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu. sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani. Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu. abi resmen sacmalıyorsunuz ya :D komedisiniz yani yok onu ima etmis yok bunu , çok dizi izliyorsunuz çok... RaidenXelRu said: kendi düşüncesinin dışına çıkamayacak kadar kısıtlı bi insana şakirt derim bende hehe hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 e işte tamam başbakanımız güzel türkçemizin her bir kavramı tanımlama üstünde olan zenginligini kullanmış,e bakire olmayana kız mı diyecektik yoksa ne bekliyonuz yani anlamadım ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ş={ŞAKİRT} alt kümesinde S={SOLCU KIZ} ile V={VERİŞKEN} kümeleri birebir örten devamlı bir fonksiyondur. Bakın lise 1 lerin anlayabileceği bi biçimde bile anlattım, daha aşağı inemiyorum seviyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ben başbakanımızın böyle bi ima yaptığına inanmadım inanmayacağım. terbiyesizin aklından terbiyesizlik geçermiş, sizin aklınız oraya çalışıyo gayet sakin bi yüz ifadesi var, hanım hanımcık demeye bile getirmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 nice try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 "roket adam" said: Ş={ŞAKİRT} alt kümesinde S={SOLCU KIZ} ile V={VERİŞKEN} kümeleri birebir örten devamlı bir fonksiyondur. Bakın lise 1 lerin anlayabileceği bi biçimde bile anlattım, daha aşağı inemiyorum seviyede. Daha çok açıklıyorum: Kadın mıdır, kız mıdır bilemem Bakire midir, değil midir bilemem Ona buna veriyor mudur, vermiyor mudur bilemem Solcu ya, bunlar paso sevişiyor mudur, sevişmiyor mudur veremem Allahsızlığı yayma kürsüsü başkanlığı zihniyeti direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Napolyon sandım ama okudum High Self'miş. Aynı kişiler mi acaba? Tarz aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 mimiklerinden ses tonundan anlasılır tam ne demek istedigi. bana yaşına dem vurmuş gibi geldi. varmı haber kaydı bunun video olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar