Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Gökçek Ankara metrosunu nasıl hükümetin üstüne yıktığını anlattı: 44 kilometre metroya başladım, bunun yerine 3 buçuk kilometreye başlasaydım bitirip teslim etmiş olurdum. Hükümet bunu bitirmeye mecbur olacaktır diye düşündüm. Gökçek, başarısızlıkla sonuçlanan Ankara metro inşaatı konusunda açıklamalarda bulunurken, "18 yıldır söylüyorum, metroları hükümetler yapmalı, belediyelere teslim etmeli. Bir türlü hükümete bunu kabul ettiremedik. 44 kilometre metroya başladım, bunun yerine 3 buçuk kilometreye başlasaydım bitirip teslim etmiş olurdum. Millet de binerdi. Hükümet bunu bitirmeye mecbur olacaktır diye düşündüm. Başbakan da sağolsun sahip çıktı. Sonuçta kazançlı kim? Ankara!" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 summon viktor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 müthiş bir şey ya, 5N1K'ya çıkmıştı yine bunları konuşmuştu çok gülmüştüm ahah.. gerçek bir IRL troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 game of the trolls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Hail to the grandmaster troll . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bu adama da grandmaster troll diye diye, google görseller'de grandmaster troll diye aratınca ilk sırada çıkmasını sağladık dsfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bu da bizim ayıbımız olsun. Yoksa kendisi grandmaster değil, epic troll. Hatta bu ayıbı düzeltmenin zamanı da geldi. tags:epic,troll,"epic troll" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Seçimler yaklaştı bir tarafından sallıyor yine. Başbakan sahip çık mış mış şimdiye kadar nerdeydi ulan seçim ağzı saçamalamaya başladı yine. Metroyu geçtim havaalanında otobuse binmek için 1.5 saat sırada beklediğimi biliyorum. Metro'ya bu kadar önem veriyon ah canım destek gelmio yapamıosun otobus seferlerinide mi arttıramıyorsun havaalanından arkadaş. Yok taxiye binip uçak bileti kadar para bide taxiye vermemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 said: Sonuçta kazançlı kim? Ankara!" profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 izmirde 80 km tren hattı metroya daha dogrusu metro standartına çevrildi bunu kim bitirdi? belediye ! var olan metro hattı ile al sana 100km. senelerdir üçyol-üçkuyular metrosu ihale iptalleri sebebi ile bitmiyor,bitirtilmiyor gene kim üstlendi bitiricez diye ? belediye! yahu bu devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 80 km lik metro hattını üstlenmedi! devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 5km metro hattı senelerdir bitmiyor. gökçekte çıkıp dese ya ben akp belediyesim paşalar gibi devlet yapar . sonuçta kaybeden kim izmir! kazanan kim dersek aklınca AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 offfff asdfasdfafds http://www.beykoz-turkocagi.org.tr/wp/wp-content/uploads/melih_gokcek_guluyorr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 smyrnas said: izmirde 80 km tren hattı metroya daha dogrusu metro standartına çevrildi bunu kim bitirdi? belediye ! var olan metro hattı ile al sana 100km. senelerdir üçyol-üçkuyular metrosu ihale iptalleri sebebi ile bitmiyor,bitirtilmiyor gene kim üstlendi bitiricez diye ? belediye! yahu bu devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 80 km lik metro hattını üstlenmedi! devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 5km metro hattı senelerdir bitmiyor. gökçekte çıkıp dese ya ben akp belediyesim paşalar gibi devlet yapar . sonuçta kaybeden kim izmir! kazanan kim dersek aklınca AKP. bi sonraki seçimlerde "abgarada çılgın proce yapdık, metröyü de bütürdük" demelerini bekle abi sen... adam utanmasa "biz iktirada geldiğimizde dünya nüfusu 6milyardı!! şimdi 7milyara yaklaştııı" diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 En komiği de daha geçen sene mi ne(ondan önceki de olabilir) izmir belediyesine laf ediyolardı bitmemiş projeler filan yüzünden. Ankara belediyesi patlayınca rte hemen kanatlarının altına alıyo tabi^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 batuhan said: summon viktor :) adam ankarada bile değil lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 ankaranın adliyesi soğuktur ondan orda değil o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yok yerel seicmler icin kaydimi anakraya amcamin yanina aldircam sirf melih basgana oy verebilmek icin http://forum.paticik.com/thumbnails/429/694/9f8/70d/31a/a80/689/535/0e9/cda/d1_450xNULL.jpg adam sanattan anliyro en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 böyle sanatın içine tükürürüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Viktor said: http://forum.paticik.com/thumbnails/429/694/9f8/70d/31a/a80/689/535/0e9/cda/d1_450xNULL.jpg Bone said: böyle sanatın içine tükürürüm ben Hala kaldırmadılar şunları. Biri çıkıpta ankarada bilmem kaçtane ucube var desede kurtulsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Kaç kere orası için kredi alınıp, kaç kere belediyenin elindeki araziler servisler satıldı ama 1 tek çivi çakılmadı senelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 ya bu adam bunu böyle utanmadan nasıl söyleyebiliyor?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Her zaman sorduğum gibi; İ. melih gökçek teki i neye karşılık geliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 çok çalışkan bi öğrenciymiş duyduğuma göre, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Saygı duyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 o bize saygı duysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar