Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara metrosu hükümetin başına böyle kalmış

Myshkin

Öne çıkan mesajlar

Gökçek Ankara metrosunu nasıl hükümetin üstüne yıktığını anlattı: 44 kilometre metroya başladım, bunun yerine 3 buçuk kilometreye başlasaydım bitirip teslim etmiş olurdum. Hükümet bunu bitirmeye mecbur olacaktır diye düşündüm.

Gökçek, başarısızlıkla sonuçlanan Ankara metro inşaatı konusunda açıklamalarda bulunurken, "18 yıldır söylüyorum, metroları hükümetler yapmalı, belediyelere teslim etmeli. Bir türlü hükümete bunu kabul ettiremedik. 44 kilometre metroya başladım, bunun yerine 3 buçuk kilometreye başlasaydım bitirip teslim etmiş olurdum. Millet de binerdi. Hükümet bunu bitirmeye mecbur olacaktır diye düşündüm. Başbakan da sağolsun sahip çıktı. Sonuçta kazançlı kim? Ankara!" dedi.

Sosyal ağlarda paylaş

Seçimler yaklaştı bir tarafından sallıyor yine. Başbakan sahip çık mış mış şimdiye kadar nerdeydi ulan seçim ağzı saçamalamaya başladı yine.

Metroyu geçtim havaalanında otobuse binmek için 1.5 saat sırada beklediğimi biliyorum. Metro'ya bu kadar önem veriyon ah canım destek gelmio yapamıosun otobus seferlerinide mi arttıramıyorsun havaalanından arkadaş. Yok taxiye binip uçak bileti kadar para bide taxiye vermemiz lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde 80 km tren hattı metroya daha dogrusu metro standartına çevrildi bunu kim bitirdi? belediye ! var olan metro hattı ile al sana 100km. senelerdir üçyol-üçkuyular metrosu ihale iptalleri sebebi ile bitmiyor,bitirtilmiyor gene kim üstlendi bitiricez diye ? belediye!

yahu bu devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 80 km lik metro hattını üstlenmedi! devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 5km metro hattı senelerdir bitmiyor.

gökçekte çıkıp dese ya ben akp belediyesim paşalar gibi devlet yapar .

sonuçta kaybeden kim izmir! kazanan kim dersek aklınca AKP.
Sosyal ağlarda paylaş

smyrnas said:

izmirde 80 km tren hattı metroya daha dogrusu metro standartına çevrildi bunu kim bitirdi? belediye ! var olan metro hattı ile al sana 100km. senelerdir üçyol-üçkuyular metrosu ihale iptalleri sebebi ile bitmiyor,bitirtilmiyor gene kim üstlendi bitiricez diye ? belediye!

yahu bu devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 80 km lik metro hattını üstlenmedi! devlet metro bitirmeye çok meraklıymış neden 5km metro hattı senelerdir bitmiyor.

gökçekte çıkıp dese ya ben akp belediyesim paşalar gibi devlet yapar .

sonuçta kaybeden kim izmir! kazanan kim dersek aklınca AKP.

bi sonraki seçimlerde "abgarada çılgın proce yapdık, metröyü de bütürdük" demelerini bekle abi sen...

adam utanmasa "biz iktirada geldiğimizde dünya nüfusu 6milyardı!! şimdi 7milyara yaklaştııı" diyecek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...