Wordellion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 bi ara cıkıcak cıkıcak dediler olayın akibetini bilen var mı???[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 starcraft çıkmıycak. kimse de çıkcak demedi. starcraft: ghost çıktı ama sc2 değil, bir konsol aksiyon oyunu idi o. sc2 çıkacak gibi de gözükmüyor. çünkü blizzard kendisi diyor, sc1 senaryosunu ve oyununu yaparken çok zorlandık, ikincisi için kasıcaz gibi gözükmüyorç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Ama StarCraft aleminde tekrar gezinmeyi düşünüyoruz demişlerdi , belki başka farklı projeleri vardır[signature][hline]a.k.a. [SofD]ZeBeLLaH (eski) ZeBeLLaH(yeni) Paticik StarCraft Forumları BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 sc ile ilgili pek cok oyun cikacagi muhakkak ancak rts turunde bir oyunun 10 seneden once cikacagini ummak yanlis olur . simdi bir sey soyleyecegim daha once de cok tartisildi ; yabanci yerli forumlarda ; sc den daha iyi bir oyun yapmak su an icin imkansiz gibi bir sey . tabii oyunun sahip oldugu tarzi goz onune almak lazim . sc gibi sc den daha bir oyun imkansiz gorusune ben de katiliyorum . 6 sene once cikmis olmasina ve 4 senedir profesyonel olarak oynanmasina ragmen oyun henuz "bitmis" olmaktan cok uzak . dunyada ve hatta turkiyede hala cok populer . sc2 yok kisaca . ayrica bone un dedigi de dogru . bill roper blizzard dan ayrilmadan once yaptigi bir roportajda sc icin 2 sene boyunca geceli gunduzlu calistik . sonuc bizim bekledigimizden bile cok daha iyi olmasina ragmen blizzard da ki hic bir calisan sc2 icin calismalara baslamaya istekli degil diyordu . ayrica bill roper bildiginiz gibi sc ekibinde proje baskaniydi . kendisi gibi sc de calisan pek blizzard elemaniyla birlikte ayrildigini da biliyorsunuzdur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 08 Eylül 2004 15:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hmm son haberlere göre SC 2 nin çıkıp çıkmayacağını bizde bilmiyoruz , şu an düşünüyoruz yazılarını okumuş idim. Sonuç olarak WOW dan sonra bir countdown görürseniz pek şaşmayın . Yada herhangi bir gün blizzardın sayfasında projelerk ısmında SC 2 görürseniz şaşırmayın. WOW dan sonra neler olacak bakalım görelim ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 wow dan sonraki geri sayim diablo III icin[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 heh bugüne kadar bastıkları paralar onlara yetecek mi? "yorgunuz argınız" lafları yılsonu bütçesi düşüşe geçtiği zaman geride kalır. hele ki wow'un başarısız olacağını farketsinler, o gün çıkar ya diablo 3 ya da starcraft 2'nin haberi.. ikisi de eskisinden daha iyi yapılabilir ama blizzard yapabilir mi, esas sorun orada.. her şekilde blizzard yeni bir franchise oluşturmak yerine elindeki üçünden birini değerlendirmek isteyecektir, onların statükocu mantığı ile başka birşey olursa şaşarım zaten. wc3'ün arkasından yeni starteji yerine action rpg daha cazip görünebilir gözlerine pazarlama açısından.. starcraft 2'yi eninde sonunda yaparlar ama yarın ama öbürgün..[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: huun, 08 Eylül 2004 21:02 tarihinde demiş ki: wow dan sonraki geri sayim diablo III icin diablo I Sc diablo II sıra SC 2 de gibi görünüyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 okuduklarım kadarıyla, adamlar sc evreninden mutlu mesut. yeni bir sc oyunu çıkabilir, ghost gibi aksiyon, veya adventure bile çıkabilir. ama Starcraft gibi strateji oyunu beklemeyin uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 cıksa gercekten guzel olurdu yeni bi heyecan yeni bi tat...[signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 World of Warcraft yerine World of Starcraft çıksaydı acep nası olurdu? böle Auir a gidip zergleri avlasaydık (!) yada shakuras da dark templarlarla takılıp Fenix i fln görürdük...ama yok o öldü brood war da yaw...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 mezarini ziyaret ederdik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 RPG çıksın Kotor gibi. :) Veya SC Ghost, Deus Ex gibi olabilir. Ya da System Shock 2 gibi 3 karakter seçebilsek.. (Marine, Ghost ve... Siege Tank? :))[signature][hline]Hayat sövünce güzel. [Bu mesaj Eraq tarafından 10 Eylül 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 röportajların birinde gördüm adam wow ile işimiz bittiği zaman belki uzayda bişiler yaparız diyordu tabii bu sc 2 demek değil sc gibi bir oyunu yapmak büyük sorumluluk ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bana kalırsa cıkmasın zaten, su an 6 senelik sc muthis. eger yenisini yaparlarsa batırıp efsanenin icine edebilirler... ben asıl age of emp 3 diyom:) nassı acep[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 sen sanki yanlış diosun valla :)[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ehe adamlar gaz olurlarsa yaparlarmı ? gazlamaya gitsek ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Sam gene wow a kötü demişin de öyle 3-4 resimle anlaşılacak bişi değil :P cidden çok güzel oyun, diğer mmolar falan sux yani, tüm questler elle yazılımış, otomatik bi quest genarator falan da yok, sistemi süper, ortam müthiş. open betaya girip kendin görmen lazım kesinlikle. stress test başadığından beri günde 12 saatten fazla bir süre oynuyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hmm WOW un grafikleri War III ü andırmıyormu ? yani karakterler sevimli sevimli zıplamıyorlarmı yine ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lan arkansis millet open betada oynuyor bize cektirdin o kadar 2 gb wow u oynayamiyoruz biz . ya da sadece ben oynayamiyorm . hain arkansis zaten belliydi senin ne oldugun[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 abi vaktim yoktu yardımcı olamadım sora sen üstelemedin HANİ ULAN CD LERİM ? HA ? ![signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 gerek yok green bu hafta ici acacak server . burdan duyururum . gerci burasiyla ilgili bir mesaj olmadi ama olsun . arkansis e not : istemiyorum cd leri diyen ben miydim lan ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 StarCraft 2 için bir açıklaması vardı Blizzard'ın; "Bizce gelmiş geçmiş en iyi RTSdir SC ve daha iyisinin çıktığını kabul etmeden bu oyunun devamını getirmeyeceğiz." diye. Açıkçası 2. oyuna fazla gerek de yok bence... StarCraft konusundan ünitelerine, ırklarından grafiklerine kadar çok hoş bence hala... Daha iyisi de pek çıkmaz. Hele ben WC3'ü gördükten sonra umarım çıkarmazlar bile dedim. (Zevk meselesidir tabii ama bence rezildi WC3) Zaten şu anda darma dağınık olmuş Blizzard kolay kolay bu işin altından kalkamaz. Ancak StarCraft 2 olmasa da StarCraft evreninde geçen ve o konsepte ait çeşitli oyunlar (RPG olur, Squad Strategy olur, Ghost gibi FPS olur, herhangi başka bir şey olur) gelirse zevkle beklerim.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 cozunurlurlukleri duzenleyen bi patch falan cikarsalar bari wide screen de oynayinca iyice yamuluyo adamlar[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aslında starcraft'ı directx 9 motoruyla tekrar yapsalar, aynı senaryo, aynı olaylar, aynı denge vs vs.. ama grafikler biraz daha düzgün olsa ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar