moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 bu arada 7850 ile tressfx açıkken kasıyor arada bir. onu nasıl düzeltcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 oyunu bitirdim süperdi driver yaması gelsin nvidiaya bir kaç kere daha oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 2 saat fln oynadım çok iyi gidiyor. bu arada farcry 3 e çok benziyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 6870 var 10dk sonra not responding diyip kapatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 downclockla sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 abi herkes mi çok iyi der oyuna ya. daha kötü diyen görmedim (metacritic'te 3-5 tane var ama o hep var zaten) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 MEME POPO ADRENALIN bir arada abi AT AVRAT OLALI BÖLE SİLAH GÖRMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 GTX 670-680-690 crash fix http://www.youtube.com/watch?v=M2wBXOb4fxk fps'ye de yaradı sanki nvidianın hitman absolution ayarlarını kullanmak. birde nvidianın son beta 314.14 driverlarını yükleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abv nvidia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oyundaki sneak animasyonu ve okçuluk piysadaki tüm rpglerden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Oyun çok iyi ya kapadım kıyamadım bitirmeye. Yavaş yavaş arada açar oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ben de bakıyorum 1 saat geçmiş hemen kapıyorum bitmesin diye. ok cidden iyi. barutlu silah kullanmıyorum neredeyse =) bu tarz gameplay anında 3-5 saniyelik cinematiklerin olduğu oyunları çok seviyorum. interaktif film gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 valla dogru yapiyorsunuz..ben bitirdikten sonra ertesi gun boslukta hissettim. Nvidia tressfx patch ciksin hard mode denerim birde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 ben normal açtım ama aşırı kolay yapmışlar normali o yüzden hard'a geçtim. TressFX ilk kez kullanılmasına rağmen çok iyi olmuş. gelişmiş halini düşünemiyorum. nvidia hair tech video vardı. yakında oyunlarda o seviyeyi yakalayacaklar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Beklediğimden baya iyi çıktı. Film gibi olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sabonis said: abi herkes mi çok iyi der oyuna ya. daha kötü diyen görmedim (metacritic'te 3-5 tane var ama o hep var zaten) yeter lan alıyorum, bayılıyorum paracıkları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 aynı atarı yapıp aldım ama iyiki almışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi her kuruşuna değer. oyunun tek eksisi lara'nın yüzündeki o küçük emrah bakışının değişmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 oyun süper alın gitsin ha parası çok geliyorsa indirimi fln bekleyin ama indirimde görürseniz fln alın kaçırmayın. evladiyelik olmuş tam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 bu tesellation dediğiniz ne tam olarak, ölünce teselli mi ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 gibi gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 girinti çıkıntı varmış gibi gösteren düz yüzeyler yerine gerçek girintili çıkıntılı yüzey geliyor tessellation ile. ama sistemi ağlattığından çok kasmıyolar oyunlarda. anca tech demolarda abartı oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 hic ama hic sevmem ikide bir karakterin kontrolunu kaybettigim oyunlari ama o tarz bi oyun icin fena degil zirt pirt kamera acisi degisiyor, karakter kendiliginden comeliyor oyun benim yerime kendisini oynuyo ya bunlari saymazsan fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 abi gidilecek tek yer eğilerek girilecek yerse ve kontrol sende ise odun gibi taşa çarpması, basınca bi anda eğilmesi fln çok kötü görünüyor. bu şekilde çok gerçekçi oluyor bence. aksiyon ortasında yapmasın kendi kafasına göre şeyler yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2013 sticky cover olmamasi ne kadar guzel bir sey anlatamam bir de health regenden kurtulabilse oyun dunyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar