df Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bitti sonunda. alın bu da spo. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bitti. gayet güzeldi bence. keyif aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bitirdim şu an, herşeyi de topladım hiç sıkmadı baya iyiydi oyun, konu daha iyi olabilirdi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 ilk playthrough'da %90 yaptim sonra bi daha gidiyim dedim ama baydi qteler ve cutsceneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 oyun çok iyiymiş ya bu kadar keyifli aksiyon oyunu oynamamıştım uzun zamandır hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 güvenebileceğimiz daha ucuza digital steam key satan bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 gittigidiyordan 52.10 tl ye kendime ve arkadasima aldim keyi sorunsuz calisti. http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/pc-tomb-raider-2013-tomb-raider-eu-cdkey-79549327 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Hala oynamadıysanız eğer başlayın, oldukça güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Devam ediyorum da, %100 kasınca bayağı uzun sürüyor be. Hele o mushroomlar abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi %100 kasmak için de biraz obsesif olmak gerekiyor ya. ben dikkat ederek gittiğimi sandığım oyunlarda bu tarz hidden şeylerin %50 sini anca bulduğumu görünce %100 e niyetlenemiyorum bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Ya o perkler ve tomblardaki haritalarla filan çoğu haritada gösteriliyo zaten, ama challenge lar gösterilmiyor ve etraf karanlıkken ormanın olmadık yerinde mushroom arama challenge'i hakikaten baydırdı beni. Sonra sahile çıktım, gene 0/15 GPS beacon u gördüm "eeh eytere bea" dedim çıktım oyundan şimdilik, sonra devam edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Sonlara doğru baydı, uğraşmayı bıraktım - 96% ile bitirdim oyunu, yeter, uğraşmam geri gidip :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 map'lere bile bakmadım hiç. yoluma çıkanı aldım çıkmayanı salladım ve %74 ile bitirdim. daha da açmadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=f-w-43kTREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Ha bir de aklıma gelmişken, söyleyen olmuştur mutlaka da şu "arrow in the knee" referansları bir bitse ya artık ya...Achievementin adı da "Former Adventurer" mış, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 2020'ye kadar oyunlarda achievement falan olur o kaçarı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2013 %89 da kalmışım :) Oyun başarılı, cidden iyi olmuş. Squire Enix'den ne guzel oyunlar çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Sağolsun arkadaşlar kaç gündür öve öve bitiremediler, dayanamayıp bakayım dedim. Sonuç, overrated. Press awesome button'lı hollywood aksiyon filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 3 platformda da metacritic user skoru 86 olan bir oyun çok büyük ihtimalle overrated değildir. ha sen yeterince beğenmemiş olabilirsin, senin zevk aldığın türde değildir gameplay, hikaye falan o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Deathblade said: Sağolsun arkadaşlar kaç gündür öve öve bitiremediler, dayanamayıp bakayım dedim. Sonuç, overrated. Press awesome button'lı hollywood aksiyon filmi olmuş. Oyunun sadece başlangıç kısmına bakıp yorum yapan insan olmuşsun. QTE giderek azalıyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Yok az önce bitti oyun sdf. Bu tip oyunlar arasında en iyi fizik motoruna sahip oyun olmuş sanırsam. O konuda cidden adamlara tebrikler. Fakat o duvar beyaz beyaz girintili şekilde yapılacak ki zıplayacağımız belli olsun. Press "E-E-E-E-E" spam'da dikkatten çok, kol kası gerektiyor. Hani önceden de bahsetmişsiniz, önceki oyunlar gibi açılı şekilde atlama saçmalıklarını savunacak değilim. Ama başından sonuna kadarda bir kere "ne yapacağım" diye düşünmeden de her hangi bir Tomb Raider oyunu bitirilmemeli. Bitirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 10 km ötedeki gölün altındaki mağaranın alakasız bir duvarındaki düğmeye basıp 20 km ötedeki anahtarı alacağımız kapı açılmıyorsa tomb raider değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 "eski tomb raider'lar gibi olmamış o yüzden ısınamadım" argümanına ok'im kesinlikle. ama şahane olan bir oyuna sırf eski seriyi yansıtmıyor diye "oyun kötü/overrated" demeyin. aynı şey bioshock için yapılmıştı bazıları tarafından. muhteşem bir oyun ama system shock tarzı bekleyenler direk fps görünce büyük hayal kırıklığı olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 oyun çok güzel, mis gibi ama tomb raider değil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Deathblade said: Fakat o duvar beyaz beyaz girintili şekilde yapılacak ki zıplayacağımız belli olsun. Press "E-E-E-E-E" spam'da dikkatten çok, kol kası gerektiyor. Sadece ilk atladığında E ye basmak yetiyor btw, ben de keşfettiğimde gidip ekşisözlük "öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler" başlığına yazayım diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Onun yanı sıra da, evet takip edeceğin yol belli ama günümüz oyuncu kitlesi bu, optional content e koyabiliyorlar biraz challenging şeyleri, tombların hepsi optional, hiç birinde de zor bir nane yok ama, oyunun kalanına kıyasen puzzle lı yegane yerler tomb lar yine. Neyse, oyunun eleştirilecek çok yönü var, o ayrı, önceki TR leri çok oynamadım, o yüzden böyle silah geliştir, headshot at, adama arkadan yaklaş okla boğ, ilerde iyice coş, adamın dizine ok sapla, adam sersemleyince kafasını tırmanma aletiyle parçala filan şeklinde takılınıp takılınmadığını bilmiyorum ve pek zannetmiyorum böyle olduğunu. Ama, artıları eksilerinin oldukça önünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar