Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Ya o perkler ve tomblardaki haritalarla filan çoğu haritada gösteriliyo zaten, ama challenge lar gösterilmiyor ve etraf karanlıkken ormanın olmadık yerinde mushroom arama challenge'i hakikaten baydırdı beni. Sonra sahile çıktım, gene 0/15 GPS beacon u gördüm "eeh eytere bea" dedim çıktım oyundan şimdilik, sonra devam edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Sağolsun arkadaşlar kaç gündür öve öve bitiremediler, dayanamayıp bakayım dedim.

Sonuç, overrated.

Press awesome button'lı hollywood aksiyon filmi olmuş.

Oyunun sadece başlangıç kısmına bakıp yorum yapan insan olmuşsun. QTE giderek azalıyor oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok az önce bitti oyun sdf.

Bu tip oyunlar arasında en iyi fizik motoruna sahip oyun olmuş sanırsam. O konuda cidden adamlara tebrikler.

Fakat o duvar beyaz beyaz girintili şekilde yapılacak ki zıplayacağımız belli olsun. Press "E-E-E-E-E" spam'da dikkatten çok, kol kası gerektiyor.

Hani önceden de bahsetmişsiniz, önceki oyunlar gibi açılı şekilde atlama saçmalıklarını savunacak değilim.

Ama başından sonuna kadarda bir kere "ne yapacağım" diye düşünmeden de her hangi bir Tomb Raider oyunu bitirilmemeli.

Bitirmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

"eski tomb raider'lar gibi olmamış o yüzden ısınamadım" argümanına ok'im kesinlikle.

ama şahane olan bir oyuna sırf eski seriyi yansıtmıyor diye "oyun kötü/overrated" demeyin.

aynı şey bioshock için yapılmıştı bazıları tarafından. muhteşem bir oyun ama system shock tarzı bekleyenler direk fps görünce büyük hayal kırıklığı olmuştu.
Sosyal ağlarda paylaş

Deathblade said:

Fakat o duvar beyaz beyaz girintili şekilde yapılacak ki zıplayacağımız belli olsun. Press "E-E-E-E-E" spam'da dikkatten çok, kol kası gerektiyor.

Sadece ilk atladığında E ye basmak yetiyor btw, ben de keşfettiğimde gidip ekşisözlük "öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler" başlığına yazayım diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.

Onun yanı sıra da, evet takip edeceğin yol belli ama günümüz oyuncu kitlesi bu, optional content e koyabiliyorlar biraz challenging şeyleri, tombların hepsi optional, hiç birinde de zor bir nane yok ama, oyunun kalanına kıyasen puzzle lı yegane yerler tomb lar yine.

Neyse, oyunun eleştirilecek çok yönü var, o ayrı, önceki TR leri çok oynamadım, o yüzden böyle silah geliştir, headshot at, adama arkadan yaklaş okla boğ, ilerde iyice coş, adamın dizine ok sapla, adam sersemleyince kafasını tırmanma aletiyle parçala filan şeklinde takılınıp takılınmadığını bilmiyorum ve pek zannetmiyorum böyle olduğunu.

Ama, artıları eksilerinin oldukça önünde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...