howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yıl sonuna yaklaşmak bakımıyla bir şey soracağım size biri diyor dil anlatımdan geçemez isen hiç bir dersten geçemezsin direk kalırsın ama bazısı diyor ki onlar korkutmak için söylüyor diyor. Eğer önceden bir konu açıldıysa paylaşırsanız sevinirim . Bu konu hakkında gerçek bir şeyler bilenler varsa söylerse çok iyi olur . İyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 lisede kalma var mıymış sdfs lise 2 ye 8 tane 1, 1 tane 0 ile geçmiştim.ha sebebi sınavlara falan girmiodum o ara bütünleme sınavında 2 dakkada veriosun sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 lise 9 ne lan ahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hakkaten abi 9. sınıf dicekti lise 9 demiş lise 1 işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 beynim artık allak bullak kusura bakmayın yapmışım bir cahillikte benim için büyük bir sorun bu . Artık bir açıklık gelmesi lazım şu konuya . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yahu bir üst dönemden tanıdıgın yok mu ?.hocalara ne bakıyosun sen 1 tane dersten kim kalmıs sen kalıcaksın.bütünlemeye giriceksin işte istiosan o dersi lise sona kadar hobi olarak tut bi köşede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 devlet bize yardım etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben kalmıştım lisede fsdfgds zaten 2 sene de hazırlık okumuştum teey ben girdiğimde liseler 3 yıldı. o zamanda öyle muhabbet vardı ben hepsinden kaldığım için bilmiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi okula sorsana bunun ne acikligi olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hazirlikta kalma var diye biliyorum. Yabanci dil olayindan hatta. Duz liseysede turkce ve bi ders daha vardi galiba onlardan kalirsan sinif tekrari lise 1 icin. 2 ve 3. Sinifta 10 tane dersin zayif olsun kalmiyodun. Ama okulda bi yetkiliye sorsana evladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hazırlık yok artık lise 4 sene 9-10-11-12 arkadaşın dil anlatım dediği edebiyat herhalde ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gayet dil ve anlatım dedim . dil anlatım ve edebiyat görüyorum ben . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya tamam işte aynı hoca giriodur derse.farklı hoca girse bile birinde özne yuklem geyiği diğerinde kompozisyon yazma falan oluyor benim bildiğim hani çok ayrı iki ders değil butunleme sınavına girersin.ben edebiyattan falan hiç kalmadım bilemicem bu yeni yönetmeliğin garip garip işleri ahha 40 yıllık edebiyatı ne dil anlatım falan diye karıştırıosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya ben de öyle bir olay biliyorum,dil ve anlatım bizim eski edebiyta tekabil eden ders...ve evet ondan geçemezsen kalıyorsun anadilin diye:) gene de neden emin olmak için okula bir sormuyon? hani en kesin ve doğru cvbı onlar verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya yine de bir sorayım dedim . Çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bütünlemeden geçemezsen kalıyorsun sanırım cunku benim yeğenim suan 10. sınıfta 9. sınıfta bütünlemeye girmedi diye kalanlar olmus bu olay liseden liseeye degişiyor mu bilmiyorum.lise 3 sene iken farklıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bütünlemeden kalırsan geçememen lazım.Ben de zamanında geçemeseydim bütünlemeden, kalıcaktım sdf.Hatta o sene kalanlar sınıf düşmüştü ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya bütünlemeye giriosun tabide.borçlu geçme olayı yok mu yani benim edeibyatım zayıf gelmedi ama 9 zayıfla lise 2 geçmiştim.ortalamamda 1.80 miydi neydi bunun bi mantıgı olması lazım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tabi benim dil anlatım hocam ortalamada 44 ten bırakabilen bir insan görünümlü yaratık olduğu için işim zor umarım geçirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 valla bilmiyorum ya.Bizde 2 zayıftan sonra gg oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
howarethe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya o 3 ders oldu 9'lar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 benim bildiğim dil anlatımdan kalınca o dersten sorumlu oluyosun ve o dersi vermeden mezûn olamıyorsun.tek dil anlatım zayıf olsa sorumlu geçersin.ben lise 1 de 5 tane 0,2 tane 1 ile sınıf geçtim.bütünleme sınavında falan hocalar yardımcı oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 dil anlatımdan kalırsan, ortalama yükseltmede veremezsen her şekilde kalıyosun o sene, öteki senelere falan geçmiyor (red'in dediği gibi olmuyor yani). sadece dil anlatım için geçerli bu. korkutmak için değil yani gerçek. türkçe öğren diye yapıyolar sana eziyet olsun diye değil dsahg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 geçen okudum bu olayla ilgili yönetmeliği. 1. dönem 1 alıp 2. dönem 2 alırsan geçiyorsun. iki dönem de 1 alıp sene sonu kurtarma şeysinden geçersen geçiyorsun. yalnız dil ve anlatımdan tamamen kalırsan sınıfta kalıyorsun. saçma bi sistem. dil ve anlatımın ne önemi varsa artık. ( mesajda yaptığım imla hatalarını gösterip esprimsi bi şeyler yapabilecek seviyede arkadaşlar sağ üstteki çarpı tuşuna bassınlar. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar