Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lise 9 geçme mevzusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yıl sonuna yaklaşmak bakımıyla bir şey soracağım size biri diyor dil anlatımdan geçemez isen hiç bir dersten geçemezsin direk kalırsın ama bazısı diyor ki onlar korkutmak için söylüyor diyor. Eğer önceden bir konu açıldıysa paylaşırsanız sevinirim . Bu konu hakkında gerçek bir şeyler bilenler varsa söylerse çok iyi olur . İyi geceler
Mesaj tarihi:
lisede kalma var mıymış sdfs

lise 2 ye 8 tane 1, 1 tane 0 ile geçmiştim.ha sebebi sınavlara falan girmiodum o ara

bütünleme sınavında 2 dakkada veriosun sıkıntı yok
Mesaj tarihi:
yahu bir üst dönemden tanıdıgın yok mu ?.hocalara ne bakıyosun sen

1 tane dersten kim kalmıs sen kalıcaksın.bütünlemeye giriceksin işte

istiosan o dersi lise sona kadar hobi olarak tut bi köşede
Mesaj tarihi:
Hazirlikta kalma var diye biliyorum. Yabanci dil olayindan hatta. Duz liseysede turkce ve bi ders daha vardi galiba onlardan kalirsan sinif tekrari lise 1 icin. 2 ve 3. Sinifta 10 tane dersin zayif olsun kalmiyodun. Ama okulda bi yetkiliye sorsana evladim
Mesaj tarihi:
ya tamam işte aynı hoca giriodur derse.farklı hoca girse bile

birinde özne yuklem geyiği diğerinde kompozisyon yazma falan oluyor benim bildiğim hani çok ayrı iki ders değil

butunleme sınavına girersin.ben edebiyattan falan hiç kalmadım bilemicem

bu yeni yönetmeliğin garip garip işleri ahha 40 yıllık edebiyatı ne dil anlatım falan diye karıştırıosun :)
Mesaj tarihi:
ya ben de öyle bir olay biliyorum,dil ve anlatım bizim eski edebiyta tekabil eden ders...ve evet ondan geçemezsen kalıyorsun anadilin diye:) gene de neden emin olmak için okula bir sormuyon? hani en kesin ve doğru cvbı onlar verir.
Mesaj tarihi:
bütünlemeden geçemezsen kalıyorsun sanırım

cunku benim yeğenim suan 10. sınıfta

9. sınıfta bütünlemeye girmedi diye kalanlar olmus

bu olay liseden liseeye degişiyor mu bilmiyorum.lise 3 sene iken farklıydı
Mesaj tarihi:
Bütünlemeden kalırsan geçememen lazım.Ben de zamanında geçemeseydim bütünlemeden, kalıcaktım sdf.Hatta o sene kalanlar sınıf düşmüştü ahaah
Mesaj tarihi:
ya bütünlemeye giriosun tabide.borçlu geçme olayı yok mu

yani benim edeibyatım zayıf gelmedi ama 9 zayıfla lise 2 geçmiştim.ortalamamda 1.80 miydi neydi

bunun bi mantıgı olması lazım sdf
Mesaj tarihi:
benim bildiğim dil anlatımdan kalınca o dersten sorumlu oluyosun ve o dersi vermeden mezûn olamıyorsun.tek dil anlatım zayıf olsa sorumlu geçersin.ben lise 1 de 5 tane 0,2 tane 1 ile sınıf geçtim.bütünleme sınavında falan hocalar yardımcı oluyo zaten.
Mesaj tarihi:
dil anlatımdan kalırsan, ortalama yükseltmede veremezsen her şekilde kalıyosun o sene, öteki senelere falan geçmiyor (red'in dediği gibi olmuyor yani). sadece dil anlatım için geçerli bu. korkutmak için değil yani gerçek. türkçe öğren diye yapıyolar sana eziyet olsun diye değil dsahg
Mesaj tarihi:
geçen okudum bu olayla ilgili yönetmeliği.

1. dönem 1 alıp 2. dönem 2 alırsan geçiyorsun.

iki dönem de 1 alıp sene sonu kurtarma şeysinden geçersen geçiyorsun.

yalnız dil ve anlatımdan tamamen kalırsan sınıfta kalıyorsun. saçma bi sistem. dil ve anlatımın ne önemi varsa artık.

( mesajda yaptığım imla hatalarını gösterip esprimsi bi şeyler yapabilecek seviyede arkadaşlar sağ üstteki çarpı tuşuna bassınlar. )
  • Yeni Oluştur...