DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Diğer partilere nazaran reklamları hoşuma gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ergen kalmis universiteli partisi oldugu gercegini degsitirmiyor "bernard shaw" said: "Any man who is not a communist at the age of twenty is a fool. Any man who is still a communist at the age of thirty is an even bigger fool." usta yazmis zaten, dahada tartismaya gerek yok asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sondaki video testereye bağlıycak sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bi tek ilkini izledim de cok fail olmus muzik cok berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sylian said: Bi tek ilkini izledim de cok fail olmus muzik cok berbat. pardon? obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Viktor said: ergen kalmis universiteli partisi oldugu gercegini degsitirmiyor "bernard shaw" said: "Any man who is not a communist at the age of twenty is a fool. Any man who is still a communist at the age of thirty is an even bigger fool." usta yazmis zaten, dahada tartismaya gerek yok asdfs İyi de bernard shaw'da komünistti asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 hala komunizm diyorlar ya..te allam. hani gençlik partisi deyip unililer toplansa bi partiye, doğru düzgün idelojileri bile olmasa ona oy atarbilirim de şunlara atmam. btw reklamlar başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Resmen KLİŞEKLİŞEKLİŞE diye bağırıyor, tey tey. Hatta hangisinde acaba diye tahminde bulundum, göbeğini kaşıyan adam vurgusunu da son videoya koymuşlar sfsdfsdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 liberal said: hala komunizm diyorlar ya..te allam. hani gençlik partisi deyip unililer toplansa bi partiye, doğru düzgün idelojileri bile olmasa ona oy atarbilirim de şunlara atmam. btw reklamlar başarılı. TKP li bir arkadaşım var, ona sordum ben bu işi. Dedim sizin cidden komunizm getirme isteiğiniz mi var? Yok abi, biz de bazı şeylerin farkındayız amacımız sadece insanlarda bir bilinç uyandırmak dedi. Belki bakarsın meclisten bir koltuk alırız bir gün dedi güldü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konsept iyi düşünülmüş de reklamlar çok başarısız ya. Hem çok uzun sürüyo, hem de seagle'ın dediği gibi fazla klişe ve abartı karakterler. Ayrıca son "oy istemiyor" lafını bi anda çakmaları lazım sonunda, böyle on saatte söylemek de bayıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 reklamlar iyi olmuş.sonuncusunda kahkaha attım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Reklamlar hoşuma gitti de. yönetici kadro liseli ehaehu. tkp'nin işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Minibüsteki dallamanın telefonu çalınca hunharca güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne salak lan bunlar ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 fakirler tv'ye verememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aket-Atum said: Yok abi, biz de bazı şeylerin farkındayız amacımız sadece insanlarda bir bilinç uyandırmak dedi. Belki bakarsın meclisten bir koltuk alırız bir gün dedi güldü :) victoria'da social reform açmaya yaradıkları gibiler gerçek hayatta da. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ahaha son video çok fantastikmiş ya tv efekti falan sdfds çizgi film gibiler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sylian said: Bi tek ilkini izledim de cok fail olmus muzik cok berbat.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bu arada sadece ilk videoda pink floyd kullandıkları için gidip oy atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 shine on you crazy estel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Çok başarısız bence ya. Ama 2. reklamı sevdim, sırf Emre'yi yerin dibine soktukları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 keşke bizimde adam gibi bir komunist partimiz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 TKP aslında isim olarak çok sağlam duruyor da sosyolojik olarak iş hayatına atıldıktan sonra neden insanlar komunizmden vazgeçiyor bir onu araştırması lazım. Oy potansiyelinin yarısı oy kullanamıcak yaşta adamların. 25 yaşın üstünde kaç adam var ki şu ülkede komunizm falan inanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar