Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TKP reklamları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ergen kalmis universiteli partisi oldugu gercegini degsitirmiyor

"bernard shaw" said:

"Any man who is not a communist at the age of twenty is a fool. Any man who is still a communist at the age of thirty is an even bigger fool."

usta yazmis zaten, dahada tartismaya gerek yok asdfs
Mesaj tarihi:
Viktor said:

ergen kalmis universiteli partisi oldugu gercegini degsitirmiyor

"bernard shaw" said:

"Any man who is not a communist at the age of twenty is a fool. Any man who is still a communist at the age of thirty is an even bigger fool."

usta yazmis zaten, dahada tartismaya gerek yok asdfs

İyi de bernard shaw'da komünistti asdfs
Mesaj tarihi:
hala komunizm diyorlar ya..te allam.

hani gençlik partisi deyip unililer toplansa bi partiye, doğru düzgün idelojileri bile olmasa ona oy atarbilirim de şunlara atmam.

btw reklamlar başarılı.
Mesaj tarihi:
Resmen KLİŞEKLİŞEKLİŞE diye bağırıyor, tey tey.

Hatta hangisinde acaba diye tahminde bulundum, göbeğini kaşıyan adam vurgusunu da son videoya koymuşlar sfsdfsdfasdfas
Mesaj tarihi:
liberal said:

hala komunizm diyorlar ya..te allam.

hani gençlik partisi deyip unililer toplansa bi partiye, doğru düzgün idelojileri bile olmasa ona oy atarbilirim de şunlara atmam.

btw reklamlar başarılı.

TKP li bir arkadaşım var, ona sordum ben bu işi. Dedim sizin cidden komunizm getirme isteiğiniz mi var?

Yok abi, biz de bazı şeylerin farkındayız amacımız sadece insanlarda bir bilinç uyandırmak dedi. Belki bakarsın meclisten bir koltuk alırız bir gün dedi güldü :)
Mesaj tarihi:
Konsept iyi düşünülmüş de reklamlar çok başarısız ya. Hem çok uzun sürüyo, hem de seagle'ın dediği gibi fazla klişe ve abartı karakterler. Ayrıca son "oy istemiyor" lafını bi anda çakmaları lazım sonunda, böyle on saatte söylemek de bayıyo.
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Yok abi, biz de bazı şeylerin farkındayız amacımız sadece insanlarda bir bilinç uyandırmak dedi. Belki bakarsın meclisten bir koltuk alırız bir gün dedi güldü :)

victoria'da social reform açmaya yaradıkları gibiler gerçek hayatta da. (:P)
Mesaj tarihi:
TKP aslında isim olarak çok sağlam duruyor da sosyolojik olarak iş hayatına atıldıktan sonra neden insanlar komunizmden vazgeçiyor bir onu araştırması lazım. Oy potansiyelinin yarısı oy kullanamıcak yaşta adamların. 25 yaşın üstünde kaç adam var ki şu ülkede komunizm falan inanan.
  • Yeni Oluştur...