Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Evet ben gecen gün farkettim bakayım kac kisi farketti dedim Oyunda horrigan'ın 999 canı var bide xxx'in 999 canı var kim bu xxx? :) :) :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 hmm ya o kadın şef yada büyücü yada o vault 13 deki deathclawlar.[hline]BJK BJK BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ben biliyorum söylesemmi ? :) o 2 sininde 999 hp sini son bikaç aydır forumda nerdeyse her fallout topicinde söyledim azcık araştıran bulur...[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 said: Goarth, 06 Ekim 2002 19:16 tarihinde demiş ki: hmm ya o kadın şef yada büyücü yada o vault 13 deki deathclawlar.[hline]BJK BJK BJK yanlış...[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bana ozelden yollasana arkeyn :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bende tam öyle yapıodum :) bu bitsin bi soruda ben sorucam ama çok kasış olacak.. :)[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 hmm benimki yanlışmış öyle iddia ediliyor... doğruysa bile demekki bi tane daha var acaba kim :)[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 acaba? :)[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 president dicem ama garanti değildir ben onu kesin gebertmişimdir..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 president değil o ne ki bi tane gauss pistolle goze sıktın mı gider :P[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ben göze sıkmam nişan almam ama senin 2 sıktığın sürede 2 sıkıp reload ederim (bak bu da güzel bi soru oldu o amaçla yazılmış olmasada:))[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bu arada ipucu vermezsen bulamicam unutmaya başlamışım oyunu hatta yarısı beynimden uçup gitmiş..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bilemiyorum doğrusu çünkü awareness aldığım oyunda oil rig'e gitmeden bırakmıştım oynamayı. anakarada da hatırlamıyorum 999 hp'li kimseyi. bridgekeeper 400'dü sanırım gördüğüm en yüksek..[hline]0wnage! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ben hiç awareness almadım özelden bridgekeeper dedim ama Aegean da 400 onunki dedi :) 999 dmg verdii için kendine herhalde o kadar hp si vardır diye bi mantık yürüttüm ama tutmadı[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 san fransisco da dragon mı ne vardı o mu acaba ?[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Ahh ahh bahsettikleriniz ne güzel şeyler ya. Ama fallout oynamayı beceremediğimden hep aynı yerlerden sıkıldım. Umarım bir gün düzgün oynamayı beceririm.[hline]Aşıksan korkuyorsan kayıp Sevipte susuyorsan ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 heh doğru hatırlamısım 400 mus bridge keeper :) arcane dragon değil dragon olursa kotu bi karakter oynayan kisi battı denebilir eğer questi yapcaksa hand to hand dovus cunku :) ya ipucu verincede cok belli ediyo kendini :) neyse ipucu:alkolik[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Şey olabilir mi? New Reno da mezarına gömdüümüz hayalet? sadece bi tez :) Drunk dediim gene New Reno da halüsinasyon gören bi tip var onu hatırlıyom[hline]Non est discipulus super magistrum nec servus super dominum[b] [b]I'm sleepless! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 mezarına gomduum(ehu :)) hayalet the den de ustelik bi kere cıkmıyor ki 0000 dan sonra ortaya cıkıyor :) 2. cisini anlamadım?[hline]Sazanlıyorum öyleyse varım -Sazan Kral Aegean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 bu sefer buldum ama çok ipucu verdin.. bariz belli oldu.. özeline bak[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Şansın varsa karşına çıkan, oyundaki easter egglerden biri olan,ölümle ilgili bir ismi olan bir köprünün başında durup sana bir soru soran,soruyu bilemezsen sana,bilirsende kendisine 999 damage koyan cübbeli manyak olmasın?[hline]İsimsiz Şehir www.isimsizsehir.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ok o zaman başka bir tahminde bulunamayacağım... Sonuçta hile ile oynayınca hep takmıyosun adamın hpsine :)...[hline]İsimsiz Şehir www.isimsizsehir.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 ragnor bende aynı şeyi dedim adam 999 koyuyor diye ama o çıkmadı :) ilginç karakterlerden biri... new reno civarı..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Benim bildiğim bi son boss ta var 999 hp Şu sarhoş yoksa oyun sonunda sana skill leri 300 yapan kitabı veren vaiz mi ?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2002 heh telli baba desenize şuna zaten artık açık seçik yazılmış olayın cevabı :) ekleme: bu akşam tactics'de 150k ve 10k'lık oyunlarda gavurların eline bir vermişim ki.. yani browning kılavuzunu, :-p sormayın. son arkadaş "OMG, I can't take this any longer" deyip çıktı 8-)[hline]0wnage! [Bu mesaj Sam tarafından 07 Ekim 2002 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar