barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 ya yüklemeden de aynıydı. belki değişir dedim yükledim. eskileri sildim. eskilerle denedim. yok abi aynı. ve açıkça kıl etti. toplam masaüstünün ve steam vs dahil her birşeyin çalışması 2sn alırken şimdi bildiğin 10sn filan sürüyor. acayip kıl etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Hacilar super bi sorum var. Simdi desktop'a kurup bi denemek istiyorum key almadan once ama notebook'a kurarken yarattigim USB Disk ile kurmaya calistigimda illa ki key istiyor. Key'siz gecmem diyor. Deneme surumu olarak kurup sonradan key girmenin yolu yok mudur acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi benim donma sorunu opera'da daha az olmakla birlikte hala devam ediyor. Şöyle bi bakındım, consumer previewda fln olmuş benim aynı sorunlar. Yani birebir aynı, o kadar diyim. http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=1353402&abc=&page=1&skip=0&show=&perscreen=50 said: It's not a total freeze--I might be able to switch among open apps for a while, and I can open Task Manager. But I can't actually do anything (for example, ending tasking on Opera, which doesn't appear hung in TaskMan, does nothing). It's as if the screen isn't representing reality. Eventually, I just hard reset, since shutdown/restart doesn't work either. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/W8ITProPreRel/thread/0f20fd22-a305-455f-9fe4-0caed949b74d/ Flash içeren sitelerde fln hemen donmaya yelteniyor. Yine basit içerikli sitelerde pek bişey yok, biraz cafcaflı sitelerde gg. Ama öyle de bişey ki, lig tv den mesela ilk videoyu izlemek isterken donayazdı ama kotardı. Sonra 2 video izledim hiç sorun yok. 4. videoda gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 bende de browser donma sorunu başladı şu 1-2 gündür. ilk kurduğumda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Abi ilginçtir, ie de bi sıkıntı yok gibi. Opera ve chrome yapıyor ama sorun. Bunu bildirebileceğimiz bi yer yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 benim firefox. onda da oluyo işte. ie denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Baya baya kafasi guzel bu micros~1'un. Bi yerden bi key bulup kurdum, baktim calisiyor, o sirada kendi de active et haci beni dedi. Dedim madem ver ordan bi key. 49.99 pound deyiverdi oyle deyince. Annesine kadar sovdum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 http://i.imgur.com/xy11S.png Bunun için: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1898501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bende halen sorunsuz calisiyor Gerge sagolsun win 8 icin bookmark arsivi yapiyorum. Yalniz bu Hybrid shutdown kisa yolu cok iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 O tüm şeyleri toplayıp bir konu yapalım en iyisi, çok şey birikti aralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bende dusunmuyor degilim aslinda :) Windows 8 ugrasip emek vermesini sevene cok guzel. Tabiki eksik noktalari var sp1 gelmeden de duzelmesi zor ama surekli bir guncelleme aliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bu arada menülerde Türkçe karakterlerde ı'nın y gözükmesi sıkıntısı var yıl 2012 yapma bunu Microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Yarın yaparım öyle toplama bir konu. 3-4 sonra da yenisini koyarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 diger konudan aslinda da, GERGE said: O MacBook'ların iyi touchpad'leri OS X'in olayı. Windows 8'de de aynı sevyede yeteneklere sahip oldu touchpad'im, Synaptics v16 sürücüsü ile. Windows 7 için üretilmiş donanım hem de. Wİndows 8 düşünülerek üretilmiş ürünlerde çok daha iyi olacaktır. bugun asusun bir laptopunu denedim, 3 parmak vs algilamalari hakkaten fena degildi, 4 parmak ise yariyor mu bilemedim ama kullandigim 5 dkda resmen roketin onune taramali da takalim dercesine desktop var ustune de tablet arayuzu koyalim bir de demisler, i na nil maz tepeden inme duruyordu, sisteme entegre bisey yerine sanki xbmc acmisim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Ben hala kararsızım geçsem mi geçmesem mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 maxigenous said: Bu arada menülerde Türkçe karakterlerde ı'nın y gözükmesi sıkıntısı var yıl 2012 yapma bunu Microsoft. region settings'te galiba default programs localization'u degistirmen gerekiyor sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://postimage.org/image/tqtkbj2zp/ clean format.. programları vs kurarken bi baktım metro yönlendirme iconları patlamış. bu msten bir cacık olacağı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 LathspeLL said: Ben hala kararsızım geçsem mi geçmesem mi... Aynı durumdayım hala. Deneme amaçlı kurdum ancak hala çok hatalı ve sıkıntılı. i7 3. seri, 16GB ram ve raid 0 ssd ile de flash videoda takılıyorsa o işletim sistemi hala olmamış demektir. 2 ay sonra tekrar deneyeceğim patchler ve yeni flash playerlar ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 2006dan kalma Q6600, 4gb ddr2 ram olan makinede bile sorunsuz çalışırken gerçekten sizinkilerde bu kadar sorun nasıl oluyor ben halen anlam veremedim. Yeni donanımların sürücülerinin daha sorunsuz olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Donanımınız ne onu da söyleyin bari sorun çıkartıyorsa, çok kötü diyip geçiyorsunuz donanım haber bilgisayarcıları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Annemin bilgisayarını bozdum bir şekilde, ne samsung recory, ne startup fix, hiçbirşey işe yaramadı. Düzelmedi alet. Annem'de windwos 8 kuralım dedi bizde alıp kurduk bakalım. Anne bilgisayarında Win 8, gerçek test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 GERGE, Windwos 8'i upgrade assistant'tan çektiğim iso ile DVD'den boot ederek yüklemek zorunda kaldım Win 7 açılmadığı için. Şimdi active ettirmiyor satın aldığımız key ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bilmiyorum abi, benim yaptı aynı işlemde. Şunu dene: after installation disconect from internet change in registry: HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Setup/OOBE -> Change "MediaBootInstall" from "1" to "0" type "slmgr /rearm" into a command prompt, waited for confirmation, restart after restart, connect to internet, activate Birazdan aynısı ben de deneyeceğim bir Macbook Air ile, bildiririm sonucu 1-2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar