Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 O ne bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 O 650gblık bölümü önce biçimlendir deyip sonra tamamen sil dedikten sonra ileri deyip yüklemeyi dener misin bi? Edit: Hiç olmadı makine açılırken F12 fln birşey ile diğer sürücülerdeki lenovanın setupı ile eski windowsu yükleyebilmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Malesef yine ayni hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Ona da baktim yok valla geri donduremiyorjm. Cdsi falan da yok. Ne yapabilirim ki arkin laptoptan bi cd md yazayim bisi yapayim. Ya da bu hard diskin kilidi nasil acilir ki ? Offf bittim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 O gözüken lenova kısımları aynı harddiskin bölümleri mi? Onlar üzerinde bir kilit olabilir. Ya da biosu kurcalamak gerekebilir. Superuser vs gibi birşey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Degil o ssd. İkiye bolunmus gozukuo. Digeri normal hdd. Biosda hicbir secenek yok bu arada kurcalayamiyorum. Bir iki degistirileben sey var o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi bu arada benim donma sorunu ie kullandığımdan beri yok. Chrome açtığım zaman bi süre sonra başlıyor donma. ie kullanmaz zorunda kalmak istemiyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 O sorun beni aştı. Ne farkları var ki? Tek aklıma gelen Chrome'un build-in flash'ı. Bazen Linux'da da aynı sorunu çıkartıyordu o. chrome://plugins/ buradan plug-in'leri kapasana. Normal flash açık olsun bir, 11,4,402,287. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Abi daha plug in ekranından ayarları yapıp sekmeyi kapatırken dondu yine az önce. Donmuşken görev yöneticisini açtım, donma bitince geldi görev yöneticisi. Çalışan olarak chrome var, birde arka plan işlemcisi gibi bi şey var orda da 3 tane chrome gözüküyordu. Çalışan chrome u görevi sonlandır yapınca o diğer 3 tane de düştü hemen. Hayır operada da aynı ya, maykrosoftun ie ye yönlendirme stratejisi mi bu sfdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 "We Couldn't create new partition or locate an existing one" meger benim sorunu yasayan birsuru kisi varmis googlelayinca cikti ama yine de cozemedim. Sanirim son care iki hddden birini iptal etmekmis ama bunu laptopta nasil yapicam bi fikri olan var mi? http://www.howtogeek.com/forum/topic/i-cant-install-windows-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Chrome kullanıyorum ben güzelce. Chrome'un içinde kendi task manager'ı var, oradan bulursun belki hata yapan şeyi. Shift+ESC ile açılıyor. Ctrl+Shift+ESC ile de Wİndows'unki açılıyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Harddiskleri sadece bios üzerinden ayırabilirsin ya da haznesinden söküp yapabilirsin ama o zmn garanti vs sıkıntıya giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 suan dendigi gibi konut isteminden ayar cekiorum illa cikarmama gerek yokmus sanirim. Ssdye format atsam mi bilemedim korktum su saatten sinra icinde lenovo dosyalari fln var ama ne kadar gerekliler bilmiyorum su saatten sonra. Recovery fln da hakgetire. Ssdye kursam daha iyi olur heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Command promttan clean all yaptim. Ntsf formati nedense kabul etmedi ama kurmaya basladi. Mutluluktan olucem. Ama yine de ssdye kuramadim diye aklim kaldi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bir soru soruyorum o zmn yeni kullanıcı olarak: bu desktop ile diğer başlangıç denen kısım farklı çalışıyor galba. çok kötü değil mi bu? chromelar ayrı falan açılıyor böyle anlamadım. :S ben mi çözemedim acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Winamp açıldığında bir audio enhancement programı açmak gibi bir task schedule etmek mümkün olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Abi bir saçma sorun daha, ne temayı ne arkaplan resmini değiştiremiyorum masaüstünde. bu nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Nasil soguttun beni varya, saolasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Black-ice, senin donanım ne? Bilelim ki aynı donanımı kullananlara yükleme diyelim. İlk kez bu kadar sorunlusunu gördüm ki buranın dışında iki farklı Windows 8 forumunda takılıyorum şu an 3 aylık deneyim ile yardım edeyim diye, Linux'dan gelen alışkanlık işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 valla yaw sormayın :) ama kullanıyorum sonuç olarak sevdim ben eheh alet lenovo ideapad y570 laptop. direk başıma gelenleri listeleyeyim ben de sonrakilere ibret olsun: -ne yükseltme, ne temiz yükleme olmadı. direk bilgisayarı boot dvd ile açıp format atmak zorunda kaldım. -format atınca, kurarken hddmi seçtiğimde: "couldn't create a new partition or locate an existing one" hatasıyla karşılaştım. format atmış bulunduğum için de windows 7'ye geri dönemedim. bunun çözümü şurada: dos command promt -ssd sürücüm gözükmedi kurarken bu yüzden normal hdd'ye kurmak zorunda kaldım. -yeni lenovo driverları şuan win8 için çok zor durumda. en önemlisi energy management olayını fixlemek oldu. onu da şuradan fixledim: em patch -win 8 kurulduktan sonra cd keyimi kabul etmedi. onu da registryden hallettim. dh win 8 tuto çözemediklerim -normal masaüstü arkaplanını temaları sesleri falan değiştiremiyorum. -aimp3 programı 3 saatte falan açılıyor. -bilgisayar eskisine göre bir nebze daha yavaş çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bir windows 7 değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Legit Windows 7 keylerim var ama kabul etmiyor upgrade offer için. Neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 normalde bu promosyondan yararlanmak için hazirandan sonra alınmış olması gerekiyor o keylerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 E key'in ne zaman activate edildiğine falan mı bakıyorlar, 2012 ekimde falan aldım diyorum zira. Hayır öte yandan şu an kullandığımda hiç product key girmeden falan halletmiştim. Fixlediler mi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yav bu start 8 i yükleyince metro gui devre dışımı kalıyor otomatik? İmleci köşelere getirince hiçbirşey çıkmıyor. 2. sorumda su açılışta şifre olayını nasıl kaldırıyorduk , önceki sayfalarda açıklanmıştı ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar