Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
O sorun beni aştı. Ne farkları var ki? Tek aklıma gelen Chrome'un build-in flash'ı. Bazen Linux'da da aynı sorunu çıkartıyordu o. chrome://plugins/ buradan plug-in'leri kapasana. Normal flash açık olsun bir, 11,4,402,287.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi daha plug in ekranından ayarları yapıp sekmeyi kapatırken dondu yine az önce.

Donmuşken görev yöneticisini açtım, donma bitince geldi görev yöneticisi. Çalışan olarak chrome var, birde arka plan işlemcisi gibi bi şey var orda da 3 tane chrome gözüküyordu. Çalışan chrome u görevi sonlandır yapınca o diğer 3 tane de düştü hemen.

Hayır operada da aynı ya, maykrosoftun ie ye yönlendirme stratejisi mi bu sfdsgds
Sosyal ağlarda paylaş

"We Couldn't create new partition or locate an existing one" meger benim sorunu yasayan birsuru kisi varmis googlelayinca cikti ama yine de cozemedim. Sanirim son care iki hddden birini iptal etmekmis ama bunu laptopta nasil yapicam bi fikri olan var mi?

http://www.howtogeek.com/forum/topic/i-cant-install-windows-8
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Black-ice, senin donanım ne?

Bilelim ki aynı donanımı kullananlara yükleme diyelim. İlk kez bu kadar sorunlusunu gördüm ki buranın dışında iki farklı Windows 8 forumunda takılıyorum şu an 3 aylık deneyim ile yardım edeyim diye, Linux'dan gelen alışkanlık işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

valla yaw sormayın :)
ama kullanıyorum sonuç olarak sevdim ben eheh

alet lenovo ideapad y570 laptop.

direk başıma gelenleri listeleyeyim ben de sonrakilere ibret olsun:

-ne yükseltme, ne temiz yükleme olmadı. direk bilgisayarı boot dvd ile açıp format atmak zorunda kaldım.
-format atınca, kurarken hddmi seçtiğimde: "couldn't create a new partition or locate an existing one" hatasıyla karşılaştım. format atmış bulunduğum için de windows 7'ye geri dönemedim. bunun çözümü şurada: dos command promt
-ssd sürücüm gözükmedi kurarken bu yüzden normal hdd'ye kurmak zorunda kaldım.
-yeni lenovo driverları şuan win8 için çok zor durumda. en önemlisi energy management olayını fixlemek oldu. onu da şuradan fixledim: em patch
-win 8 kurulduktan sonra cd keyimi kabul etmedi. onu da registryden hallettim. dh win 8 tuto

çözemediklerim
-normal masaüstü arkaplanını temaları sesleri falan değiştiremiyorum.
-aimp3 programı 3 saatte falan açılıyor.
-bilgisayar eskisine göre bir nebze daha yavaş çalışıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...