reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Simdi soyle birsey var windows 7de vardi misal yeni bir hardiske kurarken kurulumu yapinca win 7 (yeni hddye) direk aktivasyon yapmiyordu bir telefonu ariyordun cd-keydeki tuslari kodliyip sana karsiligini veriyordu bunu windowsa giriyordun aktive oluyordu yeni donanima kurarken felan. ama zaten kurulu hddnin uzerine format atip kurarken tekrar gerek kalmiyordu.(partition bolunce felan yine ayni sey oluodu) Bunu 0 hddye kurarken aktivasyonunda belki bir sorun cikabilir tam o menude nasil bir cozum sunmus windows 8 goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ara ara disk IO'dan dolayi baya baya kasiliyo makina ama neyin sebep oldugunu bulamiyorum. Load'u yaratan process direkt System olarak gorunuyor. Var midir hic bi fikriniz? http://i.imgur.com/Dn85B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 http://blogs.msdn.com/b/ntdebugging/archive/2009/08/17/xperf-to-investigate-slow-i-o-issues.aspx Sürücü tabanlı olabilir. Sata bağlantısı sorunludur belki? Live Linux takıp dene bir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 büyük ihtimalle bu da driver uyumsuzluğundan olabilir? temiz yükleme yapmadıysan. yani sadece tahmin bu ama driver sorunlarından kaynaklı aşırı kullanımı da system altında gösterir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana media center keyi gelmedi ya 2gun oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana da 1.5günde filan geldi sanırım. biraz daha bekle gelmezse gene başvur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Takili olan SSD performansi zaten cok rezil, yerlerde surunuyor. Ayni anda R/W yaparsa diskten cikabilecegi hiz maksimum 14mb/sn. Haliyle disk performansini gectim, merak ettigim neden boyle bi IO var durduk yere. Ram kullanimim %80 civarina ciksa dicem ki swap'lamaya baslamis, ama o da yok. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Bu arada bir sorunum daha var, 8'e gectigimden beri flash player'lardan anti-aliasing uctu. Bir de gerizekali Asus driver namina hic bisey koymadigindan indirip yeniden de yukleyemiyorum. Tam kafayi yedirmelik skik derler silsilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Yükseltme yaptığın için olabilir bu sorunlar. Hem burada, hem MDL, The Verge gibi yerlerde sorun yaşayanların %95'i belkide yükseltme yapanlar. Yeni Windows 8'in sürücüye ihtiyacı yok, başta onlar sorun çıkarıyor. Tek yüklediğim sürücü benim Catalyst oldu ki ona da gerek yoktu aslında, kendisi yüklüyordu ama control center olmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 ben sildim control centeri ya zaten bi ise yaramio kendi surucusu canavar gibi catalyst nedense sorunlu gelio bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Siteden indirdiğin 12.10. Windows Update ile yüklediğin 12.08. O da 12.10 olur yakında, hemen güncellemiyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Simdi ben 30 tl lik keyden aldim. Eve gidiyorum kurucam birazdan. Direk kurulum mu yapayim 7 uzerine, yoksa once 7 yi formatlayip sifir 7 nim ustune mi yukleyeyim. Ya da direk sifirdan 8 kursak keyi kabul ediyor mu, oyle mi yapayim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Windows 7 üzerinden yükleyip hiç bir şeyi tutma de. Tüm C diskini Windows.old diye bir yere atacak, oradan istediğini alırsın. Yedeğini de al tabii önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Dosya yedeklemelerimi yaptim dun aksam, onemli her dosyanin bi kopyasi var externalda. O zaman hic bisey tutma deyip kurayim, sonra old u da sileyim temiz 8 kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Windows.old'u düz silmeye kalkma: Şuna ve sonraki 4 mesaja bak: http://forum.paticik.com/read.php?13,6549108,6550585,page=22#msg-6550604 Start8 diye bir program var bir de, 4.99$'a. En faydalı Windows programı olabilir. Windows 8 ile Windows 7'yi çok güzel birleştiriyor tamamen Windows 8'in teknolojilerini kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Abi start menu gereksiz gercekten. Mouse ile koseleri kullanin, cok kisa surede alisacaksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Ulan mictosoft, 2 günde bütçemi parçaladın sffsccds Alayım onu da kurunca 8'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Start menuyu iste su sekilde kisisellestirmek istiyorum, Win8 default olarak imkan vermiyor...yok yani desktop uygulamalari cirkin icon olacak diyor...neyse su ObyTile ile yapilabiliyormus. bir bakalim.ObyTile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bana birisi en çok sorulan win8 sorularını ve yanıtlarını çıkartabilir mi? mümkünse gerge mesela. yani bu başlıkta ve konu dışındaki başlıkta en çok ne soruldu? korsan üstüne kurulabiliyor mu? upgrade de backup nasıl yapılıyor? start menü hedeleri? etc. onları bir çıkartın, hepsini toplayıp bi başlıkta biriktirelim. sonra da sticky yapıp donanıma yollayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 mono said: Start menuyu iste su sekilde kisisellestirmek istiyorum, Win8 default olarak imkan vermiyor...yok yani desktop uygulamalari cirkin icon olacak diyor...neyse su ObyTile ile yapilabiliyormus. bir bakalim.ObyTile O ikonları o boyutta nereden buluyorlar? gw2.png yazıp mı buluyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 di said: Abi start menu gereksiz gercekten. Mouse ile koseleri kullanin, cok kisa surede alisacaksiniz. O kadar savundum Start8'i ama daha iyi bir persfektif edinebilmek için bir-iki hafta deneyeceğim o olmadan. 3 aydıs Start8 kullanıyorum, bırakmak da zor ama şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 bende start menu dugmesini pek aramadim..mouseu o koseye yatirip klikleyince aciliyor zaten.. OblyTile i indiriyorum deniyecegim..linkteki forumda ise yarar soru cevaplar var. *.png isi sanirim kendiniz crop atip save ederek baya iyi sonuc veriyor gibi...yakinda icon packler duser internete.. Yani noob friendly degil simdilik, ama tek tek *.png yapinca baya temiz oluyor sanirim. (xda forumundan alinti link) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Henuz kesfedemediyseniz; mouse'u koselere surukledikten sonra asagi ya da yukari hareket ettirin. Diger secenekler cok daha hizli sekilde cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 di said: Henuz kesfedemediyseniz; mouse'u koselere surukledikten sonra asagi ya da yukari hareket ettirin. Diger secenekler cok daha hizli sekilde cikiyor. eheh evet, hatta ekleme yapim..ben mouse'u koseye yatirip yavas yavas yukari cikarip o menunun acilmasi icin bekliyordum..gerek yokmus, koseye sonra yukari hizlica tek mouse haraketi ile aninda aciliyor. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2012 Denedim biraz ama, yok. Windows 8 Style Start8 çok iyi cidden: http://i.imgur.com/oI93N.png Bunu kullanınca hem yoğun bir şekilde normal Windows 8 menüsünü kullanıyorum hem de Start8'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar