xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ben sizi anlamiyorum 2 yillik donanimi nasil eskittiniz bu kadar mi paranizi oraya buraya vermeye meraklisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xetraynex said: Cuce said: 600 kısa kenarlı tablet varmıki? baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok nasi la ilk netbooklarin hepsi 1024x600'du hatta daha dusukleri bile vardi 800x480 filan. telefonlarda caliscak bu isletim sistemi 1024x600'den dusuk zilyon telefon var windows phone 8 isletim sistemi farkli. telefonlarda calisacak olan windows 8 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bende 498DX2 var bir tane, duruyordur bir yerde. Onu da desteklemeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xetraynex said: ben sizi anlamiyorum 2 yillik donanimi nasil eskittiniz bu kadar mi paranizi oraya buraya vermeye meraklisiniz, valla ömrümde ne smart phone aldım ne tablet ne laptop, senede bir bile upgrade yapmam bilgisayarıma, 3-4 senedir değiştiririm. konun bununla uzaktan yakından alakası yok. adamlar yenı os yapıyor, uzun ömürlülükten kaliteye, kompaklığa sebeplerden dolayı backward compitalityden vazgecmişlerse bence iyi yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valequenta said: Perspective said: tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama, monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ? start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir. ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir. şu dediğin oluyor ama sonra ana laptoptaki ekrana yani masaütünde bişeye tıkladığında monitördeki start screende gidiyor. acaba start screeni monitörer, masaüstünüde laptopa sabitleeme gibi bir özellik yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Roma'dan kalan tabletlere de destek versinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bir key daha aldım. Boot Camp ile Mid 2012 Air'a kurmaya çalışacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SeaGle said: Roma'dan kalan tabletlere de destek versinler. he valla. hem rock vs windows 8 karsılastırmasıda daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Zep said: valequenta said: Perspective said: tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama, monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ? start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir. ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir. şu dediğin oluyor ama sonra ana laptoptaki ekrana yani masaütünde bişeye tıkladığında monitördeki start screende gidiyor. acaba start screeni monitörer, masaüstünüde laptopa sabitleeme gibi bir özellik yok mu? bi winrt app acarsan sabit kalabiliyor ama start screen gidiyor evet, popup gibi davraniyor start screen. win 7 da ki start menu gibi. ben de bilmiyorum onu sabitlemek mumkun mu ama degil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 1024x600 çözünürlüklü netbook'un kendisi sakat zaten. Alamamıştım vaktinde onu görünce. 720p olmalı en azından diyip bırakmıştım. Microsoft'un desteklememesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ben gayet clean install yaptım yapamayanlar nasil yapamadı anlamadım. DVD ye yazdım cd key girdim 18dk sonra sistem kabak gibi karsimda duruyordu hatta etkinleştirmesini bile yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Formatlayarak Win7yi daha önceden kurmadan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Hayır kurmadim aksine c yi kökten temizledim sıfırdan yaratip kurdum direk win8 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ooo süpermiş. En çok düşündüren şey oydu beni. Yani önce win7 kur sonra win8e upgrade et ohooo diordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 seçilmiş kişisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bende o kadar yazılanlardan sonra korkmadım değil şahsen ama gayet sorunsuz isimi hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Güncelleme aklıselim bir iş değil bence. Yedek alıp temiz yükleme yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 abi hotmail accountu ile windowsa niye giriş yapıyoz yahu, resmen bütün kirli çamaşırlar dökülecek kişiler falan :D zaten bi tıkladım kişilere, ben bile hatırlamıyom garip garip tipler var memeli memesiz falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ahahah sam Bende yeni outlook accountu almıştım heralde onla kurarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 internet olmayinca nasil giris yapiyor bu melet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Giriş yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 keriz gibi 50 lira verdim ya, indirimli bi de sfddfs fak dis vat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 heh, tam adapte oldum derken, inat ettim ve Desktop kullanmadan; Skype da konustugum arkadasima, gmail ile bana gelen bir mailde ki resmi bulup, sonra kendisine yollamak istedim. baya elim ayagima dolandi cok korktum xD En hizli yontem olarak kendisine email atabildim. Desktop olsaydi, browserda ki resmi dragndrop masaustune, ordanda gene dragndrop skype convo'ya atiyor olacaktim... hrmm mail programinda aradigim resmi bulduktan sonra charms'dan share denemedim ama bak simdi aklima geldi. orda skype cikiyor mu acaba..neyse..oyle iste. edit. inat ettim denedim, resmi ya 2 desktop programindan biri (paint+imgview) yada pictures app ile actirdi. App ile actiktan sonra charmsdan share e baktim, Skydrive ve Mail app gozukuyor ancak..kisaca olmuyormus. edit2. bundan cikan ders, mail veya link harici her turlu paylasim icin merhaba Desktop diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya ben her pc açılışında microsoft acc nun şifresini girmek zorundamıyım.kapatamıyomuyum onu.hep açık kalsın yada uğraştırmasın her açılışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 kapatabiliyorsun onu. sole birseye denk geldim, tahminen baska yollarida vardir. link edit. heh bu lock screen icinmis, sen logini sormussun sanirim..onunda vardir tahminen bi ayari bir yerlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar