Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

xetraynex said:

Cuce said:

600 kısa kenarlı tablet varmıki?

baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok

nasi la ilk netbooklarin hepsi 1024x600'du hatta daha dusukleri bile vardi 800x480 filan.

telefonlarda caliscak bu isletim sistemi 1024x600'den dusuk zilyon telefon var

windows phone 8 isletim sistemi farkli. telefonlarda calisacak olan windows 8 degil.
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

ben sizi anlamiyorum 2 yillik donanimi nasil eskittiniz
bu kadar mi paranizi oraya buraya vermeye meraklisiniz
,

valla ömrümde ne smart phone aldım ne tablet ne laptop, senede bir bile upgrade yapmam bilgisayarıma, 3-4 senedir değiştiririm.

konun bununla uzaktan yakından alakası yok.

adamlar yenı os yapıyor, uzun ömürlülükten kaliteye, kompaklığa sebeplerden dolayı backward compitalityden vazgecmişlerse bence iyi yapmıslar.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Perspective said:

tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama,

monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ?

start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir.

ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir.

şu dediğin oluyor ama sonra ana laptoptaki ekrana yani masaütünde bişeye tıkladığında monitördeki start screende gidiyor.

acaba start screeni monitörer, masaüstünüde laptopa sabitleeme gibi bir özellik yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

valequenta said:

Perspective said:

tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama,

monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ?

start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir.

ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir.

şu dediğin oluyor ama sonra ana laptoptaki ekrana yani masaütünde bişeye tıkladığında monitördeki start screende gidiyor.

acaba start screeni monitörer, masaüstünüde laptopa sabitleeme gibi bir özellik yok mu?

bi winrt app acarsan sabit kalabiliyor ama start screen gidiyor evet, popup gibi davraniyor start screen. win 7 da ki start menu gibi.

ben de bilmiyorum onu sabitlemek mumkun mu ama degil gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

heh, tam adapte oldum derken, inat ettim ve Desktop kullanmadan; Skype da konustugum arkadasima, gmail ile bana gelen bir mailde ki resmi bulup, sonra kendisine yollamak istedim.

baya elim ayagima dolandi cok korktum xD En hizli yontem olarak kendisine email atabildim. Desktop olsaydi, browserda ki resmi dragndrop masaustune, ordanda gene dragndrop skype convo'ya atiyor olacaktim...

hrmm mail programinda aradigim resmi bulduktan sonra charms'dan share denemedim ama bak simdi aklima geldi. orda skype cikiyor mu acaba..neyse..oyle iste.

edit. inat ettim denedim, resmi ya 2 desktop programindan biri (paint+imgview) yada pictures app ile actirdi. App ile actiktan sonra charmsdan share e baktim, Skydrive ve Mail app gozukuyor ancak..kisaca olmuyormus.

edit2. bundan cikan ders, mail veya link harici her turlu paylasim icin merhaba Desktop diyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...