Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Ben deneme sürümünü kullandım gayet memnun kalmıştım 1,5ghz 2gbram olan laptopta sanki xp varmış gibi akıyordu meret şiştikçe nasıl olur bilemem ama bayadır kullanıyorum sorun yok. Hatta dün ilk güncellemeyi release etmişler bile hemen. Almada sorun yok bence herkes bu kadar ucuza geliyorken almalı sonra tuhaf yollara başvurmanın anlamı yok çünkü cloud teknolojisi fln çok büyük nimetler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Güzel çalışıyor ya. Performans Windows 7 kadar iyi oyunlarda, test yapmışlar. Zaman geçtikçe daha da iyi olur sadece. Şunu unutmayın bir de, tekrar tekrar söylemek gerek herkes öğrenene kadar:

GERGE said:

Bu arada Windows Store'daki programların %99'unun görünmemesi bizden bug değilmiş, featuremuş. Store'u açın, Charms'ı açıp Preferences'e girin. Oradan "Make it easier to find apps in my preferred languages" şeyini kapatın, tüm applar açılıyor. Yoksa sadece Türkçe olanlar çıkıyor.

Bu yazıya herkes bakmalı bir de: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi kurdum, ilk seferinde error verdi, antivirusu kaldirmayi unutmusum heheh..ufak tefek boyle "ah be keske surda olsaymis" dedigim geyikler disinda simdilik, memnunum,

temiz format sonrsi win7 uzerine install bittikten sonra, disk cleanupdan windows.old u silmeyi unutmayin, baya yer (15-20gb) tutuyor heheh. App market, android v3 daaki haline benziyor, ama toparlar bence.

iste bir iki yerde goze batan seyler oldu o kadar...appler full screen acildiginda malesef tablet tasarimina gore oldugu icin, cogu app deki menuler, basliklar buyuk kacabiliyor 24inch monitorde..yada appstore da sag klikle tepeden inen menuye birde "search" butonu koysalarmis..gibi gibi PC UI icin ufak seyler.. ama kolaycana toparlanir bence. tablette sorunsuzdur muhtemelen cogu sey.

onun disinda eski desktop eski desktop aynen duruyor arkada isteyene. simdilik memnunum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sayfa başında verdiğim sayfaya girip kısayolları iyice öğrenin. Bir de antivirüs yüklemeyin, içinde geliyor zaten. Ben kendiminkini babamın makinesine yükledim, Windows 8 ile geleni kullanıyorum.

Tekrar söylüyorum, sayfa başında duram postuma özel dikkat.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
39$'a doğrudan güncelleyebiliyorsun Windows.com sitesinden. Ama UK'de biraz daha pahalıydı sanırım.

Şu anda düz Windows 8 ortada yok zaten, tek satılan ve güncellenen Windows 8 Pro. 31 Ocak'a kadar da böyle olacak sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Admin privilegelerle ilgili bi sıkıntı var sanırım, WoW açamadım run as administrator demeden. Önceki kurulumdan kalan Steam de açılmıyo bi türlü, silip tekrar kurup deniycem bakalım nolcak.

Edit: Ha tamam, bi servis eksik onu kurayım mı diye sormuştu, kur demiştim ama kendi kendine kapanıp açılmıyomuş. O servisin process'i task managerdan kaybolduktan sonra Steam'i kapatıp açınca düzeldi.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

39$'a doğrudan güncelleyebiliyorsun Windows.com sitesinden. Ama UK'de biraz daha pahalıydı sanırım.

Şu anda düz Windows 8 ortada yok zaten, tek satılan ve güncellenen Windows 8 Pro. 31 Ocak'a kadar da böyle olacak sanırım.

25pound dedi bana da, sikinti yok yani gayet guzel fiyat. Yalniz Wiki'de yazana gore Home edition'dan Pro'ya guncelleme yok. O kafami karistirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Lopeth said:

13 + 3gbp vat verdim biraz önce. Ne güzel arkada güncelliyor kendini. Şimdi adobelerde sorun yok ama bazı appler uyumsuz dedi. Upgrade edince çalışma ihtimalleri var mı bunların ?

Buy deyince once updater'i indirdi, parayi sonradan mi istiyor ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...