Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bana da yapmadı. Gerçi ben zaten Windows 8 Pro yüklü kullanıyorum. Ondan olabilir. Kutulu alacağım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 erucalavera said: ya ben tam anlamadım şimdi, orjinal win7 var bende, 39 dolar olan 8'i alırsam eğer sıfırdan kurulum diski indiremiyor muyum ? upgrade'den ziyade format atıp kurarım ben her zaman windowsları ama bu şekilde olursa hoş olmayacak hiç. istedigin gibi yapabilirsin, iso'yu veriyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Cacik said: nası ya tee 2007 den kalma xp'im le upgrade yapabiliyomuyuz win8 pro ya galiba yapabiliyorsun, onu da denicem ben bir tane daha alcam netbookumla gelmis xp home ile denicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 XP ile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 O zmn son bir soru bu teknosada fln laptoplarda kabak gibi keyler okunuyor onu not etsek yeni aldık ayağına en indirimlisinden alabiliyor muyuz acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ilerde o laptopun keyi şikayet üzerine iptal olunca senin win8de gitmezmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ya o key tamamiyle dalgasına gibime geliyor. Çünkü mevcut key sanırım iptal olmuyor. Sana sadece o key referans oluyor ve üst sürümünde indirim sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bence hatta bu upgrade olayi korsan windows ile bile calisabilir denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Korsan Windows ile çalıştı diyorlar. http://www.davejunia.com/2012/10/windows-8-pro-upgrade-experience/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 korsan windowsla çalışmadı. diğer pc'de de lisanslı windows var, onda da upgrade assistant ile 75 TL istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 korsanın korsanıdır belki aha. eskiden oyunlar çalışmayınca bu korsandan korsan yapılmış ondan çalışmıyordu diyordu cdci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Ülkenizde satılmıyor diyor. VPN falan da yok halbuki hatta DNS bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 korsan vindoz'da da oldu upgrade 2. denememde. 75 lireye yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 aynen ben de korsanda checkout sayfasina girebildim ama elimde xp home cd-key'i var onunla xp yukleyip yapacam ne olur ne olmaz kayit filan tutuyordur ileride basimiz agrimasin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 75tlye aldım win7pro technete iniyor bakalım iso desteği verirler inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bu technet'i nasil kullanabiliyoruz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Peki bu technet sürümü yüklemeden direk sadece key girip mevcuttaki korsan ultimate üzerine download edip legal konuma geliyor mu acaba? Yoksa illa önce technet için format atıp technet key ile win7yi kurupta mı yapmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Windows'un yüklü olması gerekmiyor yüklemek için, key almak için gerekiyor sadece. Windows yüklemeden key alamazsın, ondan sonra aldığın Windows normal sürümmüş gibi davranabilirsin. Win 7'ye TechNet keyini gir, legal olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 İyiymiş lan, değişiklik iyidir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 napak alak mı bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 çok para bence 75 lira, hemen alınmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ben aslında cdli kutulu falan istiyorum da cd-player yok usb de satılıyor mudur acaba ya da alıp indireyim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Kurarken istersen ISO'ya çevir diyebiliyosun, ondan sonra USB'den kuruluyodur muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Bu arada ilk bug: dosyalarımı taşırken remaining time calculating'de takılıp kalıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Alıyormuyuz şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar