Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Daha sağlam tutulmuş güvenlik. Build-in antivisüz ile geliyor zaten. kernel filan daha sağlamlaştırılmış. genel performans daha iyi windows 7'den ayrıca. arayüz de daha kullanışlı geldi bana. file explorer filan çok iyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 bence sen kolay tatmin oluyorsun. dediğin win8'e eklenmiş ribbon ise eğer ribbon ui çok iyi değil, yeni hiç değil.. oldukça vaktini geçirmiş, bildiğimiz, normal ve aslında küçük ekranlar için yer işgal eden bişi hatta.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 küçük ekranı olan düşünsün onu
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 abi, en önemlisi benim için aslında font rendering daha iyi.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ribbon son derece vasat bir sistem. kullanışlı demek için önceki bilgisayarlarda dosyaları çiftlik hayvanları ile yönetmek gerekli. ne bileyim eşek ile dosya taşımak falan lazım sanırım. ki font rendering ui ve ux içerisinde o kadar aşağıda ki.... hani explorer iyi dediğinde insan "acaba human computer interacton'da değişik bişi mi yapıyorlar?!!" diye düşünecek. ama olan olay kaç senedir kullanılan ribbon ve "aman tanrım inanamıyorum! klavyeyi kullanırken taktığın broş gerçekten sana çooook yakışmış!! taşların arasındaki mavi gözlerinin rengini ortaya çıkartmış!!!!" ile eşdeğer bir font rendering.. dediğim gibi. teknoloji konusunda acaip kolay tatmin olduğunu ve senin kolay bir tüketici olduğunu düşünüyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 öyledir. arkadaşlar zaten benim güzel dediğim lokantalara filan da gitmezler başka birinden daha aynı yorum gelmedikçe. bence sorun değil ama =) şu yeni start screen güzel ama. çok sık kullanıyorum arama özelliğini. ekranın 4/5'ini desktop yapıp yan tarafta metro app açma olayını da tuttum. font rendering çok önemli bu arada benim için. Linux kullanırken en çok uğraştığım şey. o konuda çok seçiciyim. şu na bak mesela, w8 neredeyse bunun kadar iyi ama o kadar değil yine de: http://forum.paticik.com/read.php?6,6222661,6227453
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 said: microsoft yuklediginiz programi bilse nolcak sürekli açık ve üstünde kontrolümüzün olmadığı bir arka kapı demek, istersen 10 tane firewall kullan bu gene açık olcak, bir kere hacklenmesi yeterli.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 SmartScreen ile ilgili bu, yeni güvenlik programı. Bu SmartScreen tüm binary'leri kontrol ediyor Microsoft tarafından imzalılar mı diye. O bilgileri yollayan da bu. İstersen kapatabiliyorsun ama. Yani o kadar kötü değil. Ben açık bırakmayı tercih ettim, zaten yüklediğim programlar gizli şeyler değil, bilmesinin bir zararı yok; var diyorsam da kapatabilirim rahatça.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Ayrıca Windows 8'i kurarken seçebiliyorsun bunu kapatmayı eğer express settings diyip geçmezsen.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 dasaaa said: bence sen kolay tatmin oluyorsun. dediğin win8'e eklenmiş ribbon ise eğer ribbon ui çok iyi değil, yeni hiç değil.. oldukça vaktini geçirmiş, bildiğimiz, normal ve aslında küçük ekranlar için yer işgal eden bişi hatta. ribbondaki başlıklara çift tıklayınca gizleniyo tamamı. hover yapınca çıkıyolar.
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ben aktive edemedim. baya da denedim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Deneme sürümünü yükle: http://forum.paticik.com/read.php?6,6426809 3 aylık.
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 snap özelligini bilmiyordum en azından messenger ile konuşurken rahat pc kullanılabilir. http://www.winsupersite.com/article/windows8/windows-8-feature-focus-snap-142986
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Program silme çok daha iyi olmuş. Biraz önce bir Program Files'a gireyim dedim Xp'den beti gelen alışkanlıkla artıkları temizlemek için, hiçbir şey bulamadım.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Ya Windows 8i yeni yükledim de, açılışta loginden sonra siyah ekranda kalıyorum. Exploreri taskmanagerdan çalıştırıyor da her seferinde böyle ugrasacak miyim ya
antiban Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2012 ben windows 7'den çok memnunum. 5 sene daha kullanırım en az. beğenmedim 8'i. bu kadar değişiklik hoş değil. bu nerde şu nerde deyip kafa yoramam bir de.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 8 çok kötü bence. hayatta kullanmam. 20 senedir alışık olduğum gui'li işletim sistemi mantığını alt üst etmiş. niye değiştirmek istiyim ki alıştığım şeyi? tabletlere falan kursunlar onlar sever.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Değişime karşı kafalarsınız işte =) Linux tarafı hazırladı beni çok, son 2-3 yılda neredeyse tüm Linux arayüzleri baştan sona değişti. Sırf Windows'da değil yani değişim. Windows 8'in arayüzünü çok sevdim ben de, özellikle Start8 ile birleşip classic style'ı kapatınca.
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 değişime karşı değilim, aksine c64'ten beri dos'undan sirix'ine kadar bir sürü işletim sistemi kullandım. tayyipi örnek alıp gelişerek değişseydi bişey demezdim. cep telefonuna evrilerek değişince canım sıkılıyor tabi. microsoft sen git altyapıyı düzelt ana mimariyle uğraş, programlar çatır çutur çakmasın. boyacılıkla uğraşma.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 2, 2012 Yeni LockScreen de güzel olmuş: http://i.imgur.com/h4fm8.jpg
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 microsoftta "ürünümüzü kullanıyorsanız dava açamazsınız"lar arasına giriyormuş bidaki ay artık: http://venturebeat.com/2012/08/31/microsoft-tos-changes-rights/
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 US only o. Biz pekâlâ dava açabiliyoruz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Şuna bakın: http://www.hanselman.com/blog/Windows8ProductivityWhoMovedMyCheeseOhThereItIs.aspx Kısayolları, minik güzelliklerini anlatmış sistemin. Kullanımı çok kolaylaştırıyor.
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 oraya bir ayar yapsalardı eski şekilmi istiyorsun yeni ve boktan metro guimi istiyorsun diye o zaman kullanma olasılığım olurdu ama windows 7 den çok memnunum herhalde bir 5 sene geçmem yeni windows a.
Öne çıkan mesajlar