Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en azından god of wardan daha zevkli bir senaryoya ve atmosfere sahip.
dmc hakkında yorum yapmiycam, ps2da oynadığım tek oyunu da daha oyunun başında bir yaratik öldürmek için 30 kere felan vurmak gerektiriyordu.
Mesaj tarihi:
peh klavyede default tuşlar değişince bazıları ya çalışmıyor yada abuk çalışıyor, atadığınız tuşu görmüyor bile oyun, daha ilk bulmacalarda buglar var,

bi patch gelsin adam gibi, bakarım tekrar.
Mesaj tarihi:
şu üstüne basmalı platform olan çıkma şeyi takılıyor kalıyor, gitmeyi imkansız yapıyor

ayrıca default yön tuşları jump falan başka tuşa atanınca koşarken zıplama geri gitme vb haraketler çalışmıyor.
Mesaj tarihi:
config file ile ilgili şöle bişi var, sağda:

http://i.imgur.com/8dzyP.jpg

bide steam tüm oyunu baştan indiriyor şu an demiş bazı kişiler, yanlış versiyonu mu sattı acaba adamlar lol
Mesaj tarihi:
Darksiders DMC veya God of War'dan 3-5 alıyor da asıl muadili kesinlikle Soul Reaver serisiydi bence ve gayet başa baş giderler konsept olsun senaryo olsun (dönemine göre tabi) grafikleri olsun. Yine bence tabi.

Ha bana hangisi desen SR serisi derim, ama gayet keyif alarak oynadım ilk Darksiders'ı şahsen.
Mesaj tarihi:
regen veren set iyi baya ben şu demircilerin yanındaki elemanı onla yendim rahat, zaten 1 level atlatıcak xp veriyor o,

bide level cap ilk playthrough için 20
  • Yeni Oluştur...