paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Viktor said: hepar %5 i gecsin adimi Ebony Darkness Dementia Raven Way olarak degsitirip emo emo pozlar vercem mehh. çok ii be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 herşey bir tarafada bu seçimlerde,bağımsızlar bayağı bir artacak gibi görünüyor,akp nin oyları düşer,chpnin oyları 1*2 puan artar,daha fazlada artardı ama sahil kesimlerinde çok fazla bağımsız aday yarışacak,tahmnimi söylüyorum,%45 akp ,%25 chp %13 mhp hepar,bbp,sp,v.s gibi partiler %1,%5 bandında gezinir,en az 30 bağımsız cıkarda gerisini bilemiyorum artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yalnız hile hurda dönmezse AKP'nin oyunun arttığı, CHP'nin de düştüğü bir dünya yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Seele said: paspatur said: Ahhah yancılara bak hele HEPAR %5 i geçsin sana yemeksepetinden istediğin menüyü gönderecem Pzero Pzero duydun muuuuuuu. tamam ben varım %5.1 de ben kaznırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 viktor dahil hepinizin isimleri not aldim. 13 haziran sabahi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://sonsecim.com/ sağ üst köşeye bak >:D< kesin kazanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2012'de dünyanın yok olmasının sebebi biziz lan bence. Akp kazanıp dünyayı kırar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 PZero said: Seele said: paspatur said: Ahhah yancılara bak hele HEPAR %5 i geçsin sana yemeksepetinden istediğin menüyü gönderecem Pzero Pzero duydun muuuuuuu. tamam ben varım %5.1 de ben kaznırım 5.0 altında ben isterim menümü. Hmmm :/ Dominos mu istesem, ne istesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 agepe hileyi kökleyeceği için istediği gibi belirleyecektir sonuçları. nasılsa hilenin yakalanması alenen afişe edilmesi halinde bile "ss or didnt happen" moduna giriyorlar. ss alınsa yayınlayacak medya yok. koskoca lgs patladı seçim de patlar elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ehueh bende ombakkombak ile girmistim. gogo hepar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 said: Sonsecim.com Cihan Haber Ajansı - Efabrika Dijital ortak projesidir. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bölün karşıt oyları bölün, ödüllendirin akpyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 OYLARI BÖLOYORSONOZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yav said: akp'nin 39.99'u geçememesini ve chp'nin 29.99'u aşmasını öyle çok istiyorum ki böyle bir sonuç olursa ortaya çıkan 'psikolojik sonuç'un gelecek dönemde çok işe yarayacağını hissediyorum. Abi gelecek dönemimi var 24-25 yaşına geldim, gençliğim gidiyor lan o yasak bu yasak, eğlenmek yasak, gezmek yasak, alkol yasak (+ pahalı), öpüşmek yasak, el ele tutuşmak yasak derken... İnsanların kazandığı para kendi beslenme ve barınma ihtiyacı dışında bir halta yetmiyor, çoğunluk olarak sadece yaşama ve çalışmaya dayalı bir ortam var şu anda. İnsanların kendi kendine ayırabildiği bir zaman dilimi kesinlikle yok. Köle gibi çalışacaksın. Bu seferde olmadı son sene de ortalama kasıp yurt dışı master, sonrada orda yaşam. GG Türkiye, Hola İspanya, Almanya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 paspatur said: PZero said: Seele said: paspatur said: Ahhah yancılara bak hele HEPAR %5 i geçsin sana yemeksepetinden istediğin menüyü gönderecem Pzero Pzero duydun muuuuuuu. tamam ben varım %5.1 de ben kaznırım 5.0 altında ben isterim menümü. Hmmm :/ Dominos mu istesem, ne istesem tamam anlaştık iyi olan kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 PZero said: http://sonsecim.com/ sağ üst köşeye bak >:D< kesin kazanırım Anketimiz seçim yasakları sebebiyle sona ermiştir. Katılımınız için teşekkür ederiz. 12 Haziran seçim günü yasakların kalkması ile birlikte seçim sonuçlarını canlı olarak buradan takip edebilirsiniz. Seçimlere kalan süre: Oylamanın bitmesine 10 Gün, 05 Saat, 49 Dakika, 03 Saniye kaldı. Bu ne lan yasak yasak yasak kafayı yedirtecekler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 AKP 45-50% CHP 20% MHP 12% Maalesef bundan baska da cok umutlanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp: %38-41 chp: %28-31 mhp: %8-12 Bağımsız adaylar: %7-10 Has parti: %3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 alıntı:sonsecim.com 27 Aralık 1947 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdu. 11 yaşında girdiği Selimiye Askeri Ortaokulu ile başlayan 43 yıllık askeri eğitim hayatı, Kuleli Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu, Piyade Okulu, Kara Harp Akademisi, Silahlı Kuvvetler Akademisi ve Milli Güvenlik Akademisi ile devam etti. 1968 yılında Samsun 56. Er Eğitim Alayı 2. Bölük Komutanlığı ile vazifesine başlayan Osman Pamukoğlu; 10 yıl Piyade Subayı, 16 yıl Kurmay Subay olarak, kıta komutanlıkları ve karargah subaylığı görevlerinde bulundu. 1990 – 1992 yılları arasında Edirne – Uzunköprü’de Kurmay Albay olarak görev yaptı ve Birinci Dünya Harbinde (1914-1918) Çanakkale ve Medine savunmasında gösterdiği cesaret ve azmi dillere destan olan 42. Piyade Alayının son komutanı olma şerefini onurla taşıdı. 1993 yılının Mayıs ayında kanlı terör örgütünün Bingöl kırsalında gerçekleştirdiği eylemle tırmanan olaylar sonrasında, Kurmay Albay olan Osman Pamukoğlu gönüllü olarak, dönemin Genel Kurmay Başkanı tarafından 29 Haziran 1993’de Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı’na tayin edildi. 1993 yılının Ağustos ayında Tuğgenerallik rütbesine terfi ettikten sonra, iki yıl süresince pkk terör örgütüne karşı 4.000 subay – astsubay, 55.000 askere komuta ederek, mücadelede büyük başarılar kazandı. Çarpışmalara bizzat katıldığı için askerleri tarafından “Efsane Komutan” olarak anılmaya başlandı. 1995 – 1998 yılları arasında Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı’nda Eğitim Başkanı ve Kurmay Başkanı olarak görev yaptı. 1997 yılında Tümgeneralliğe terfi eden Osman Pamukoğlu; 1998 – 2000 yıllarında; Kıbrıs 28. Piyade Tümen Komutanlığı, 2000 – 2001 yıllarında; İstanbul Piyade Okul Komutanlığı, 2001 – 2002 yıllarında ise Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Komutan Yardımcılığı vazifelerinde bulunarak, 2002 yılında Tümgeneral rütbesi ile emekli oldu. Yüksek cesareti nedeni ile bir adet 1. Dereceden Altın Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası, iki adet Üstün Cesaret ve Feragat Nişanı alan Osman Pamukoğlu, Türk ordusunda 5 kez Üstün Birlik Yetiştirme Nişanına sahip tek subay ve general oldu. Emekli olduktan sonra birçok üniversitede “Liderlik” konferansları veren Osman Pamukoğlu; 2003 yılında yazdığı “Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok” adlı ilk eseri ile en çok satan kitaplar listesinde onaltı hafta birinci sırada kalarak yazarlık hayatına başladı. 2004’de “Ey Vatan”, 2005’de “Kara Tohum” ve “Ayandon”, 2006’da “Yolcu”, 2007’de “İnsan ve Devlet” ile 2008’de “Angut” isimli eserlerini yayınladı. Eserlerinde edebiyatın; anı, biyografi, deneme, roman ve öykü tarzlarını kullanarak; siyasi, sosyal, kültürel, kişisel gelişim ve insan doğası konularını kaleme aldı. kararımı verdim lan akp den hepar a 1 oy kaydı sırf şunun için 1990 – 1992 yılları arasında Edirne – Uzunköprü’de Kurmay Albay olarak görev yaptı ve Birinci Dünya Harbinde (1914-1918) Çanakkale ve Medine savunmasında gösterdiği cesaret ve azmi dillere destan olan 42. Piyade Alayının son komutanı olma şerefini onurla taşıdı. bu alaya komutanlık yapan adam,adam gibi adamdır gözümde o kadar şehidin duası arkasındadır olm şu zaten bitirdi beni :( (imzaya dikkat) tik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pinkporing said: alıntı:sonsecim.com 27 Aralık 1947 yılında Sinop’un Gerze ilçesinde doğdu. 11 yaşında girdiği Selimiye Askeri Ortaokulu ile başlayan 43 yıllık askeri eğitim hayatı, Kuleli Askeri Lisesi, Kara Harp Okulu, Piyade Okulu, Kara Harp Akademisi, Silahlı Kuvvetler Akademisi ve Milli Güvenlik Akademisi ile devam etti. 1968 yılında Samsun 56. Er Eğitim Alayı 2. Bölük Komutanlığı ile vazifesine başlayan Osman Pamukoğlu; 10 yıl Piyade Subayı, 16 yıl Kurmay Subay olarak, kıta komutanlıkları ve karargah subaylığı görevlerinde bulundu. 1990 – 1992 yılları arasında Edirne – Uzunköprü’de Kurmay Albay olarak görev yaptı ve Birinci Dünya Harbinde (1914-1918) Çanakkale ve Medine savunmasında gösterdiği cesaret ve azmi dillere destan olan 42. Piyade Alayının son komutanı olma şerefini onurla taşıdı. 1993 yılının Mayıs ayında kanlı terör örgütünün Bingöl kırsalında gerçekleştirdiği eylemle tırmanan olaylar sonrasında, Kurmay Albay olan Osman Pamukoğlu gönüllü olarak, dönemin Genel Kurmay Başkanı tarafından 29 Haziran 1993’de Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Güvenlik Komutanlığı’na tayin edildi. 1993 yılının Ağustos ayında Tuğgenerallik rütbesine terfi ettikten sonra, iki yıl süresince pkk terör örgütüne karşı 4.000 subay – astsubay, 55.000 askere komuta ederek, mücadelede büyük başarılar kazandı. Çarpışmalara bizzat katıldığı için askerleri tarafından “Efsane Komutan” olarak anılmaya başlandı. 1995 – 1998 yılları arasında Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı’nda Eğitim Başkanı ve Kurmay Başkanı olarak görev yaptı. 1997 yılında Tümgeneralliğe terfi eden Osman Pamukoğlu; 1998 – 2000 yıllarında; Kıbrıs 28. Piyade Tümen Komutanlığı, 2000 – 2001 yıllarında; İstanbul Piyade Okul Komutanlığı, 2001 – 2002 yıllarında ise Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı Komutan Yardımcılığı vazifelerinde bulunarak, 2002 yılında Tümgeneral rütbesi ile emekli oldu. Yüksek cesareti nedeni ile bir adet 1. Dereceden Altın Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası, iki adet Üstün Cesaret ve Feragat Nişanı alan Osman Pamukoğlu, Türk ordusunda 5 kez Üstün Birlik Yetiştirme Nişanına sahip tek subay ve general oldu. Emekli olduktan sonra birçok üniversitede “Liderlik” konferansları veren Osman Pamukoğlu; 2003 yılında yazdığı “Unutulanlar Dışında Yeni Bir Şey Yok” adlı ilk eseri ile en çok satan kitaplar listesinde onaltı hafta birinci sırada kalarak yazarlık hayatına başladı. 2004’de “Ey Vatan”, 2005’de “Kara Tohum” ve “Ayandon”, 2006’da “Yolcu”, 2007’de “İnsan ve Devlet” ile 2008’de “Angut” isimli eserlerini yayınladı. Eserlerinde edebiyatın; anı, biyografi, deneme, roman ve öykü tarzlarını kullanarak; siyasi, sosyal, kültürel, kişisel gelişim ve insan doğası konularını kaleme aldı. kararımı verdim lan akp den hepar a 1 oy kaydı sırf şunun için 1990 – 1992 yılları arasında Edirne – Uzunköprü’de Kurmay Albay olarak görev yaptı ve Birinci Dünya Harbinde (1914-1918) Çanakkale ve Medine savunmasında gösterdiği cesaret ve azmi dillere destan olan 42. Piyade Alayının son komutanı olma şerefini onurla taşıdı. bu alaya komutanlık yapan adam,adam gibi adamdır gözümde o kadar şehidin duası arkasındadır olm şu zaten bitirdi beni :( (imzaya dikkat) tik osman pamukoğlu çok çok çok kaliteli bir insandır. siyaset tarihinde Atatürk'ten sonra gelir, tabi sabit fikirlere takılmadan araştırmasını öğrenmesini bilene... onda ki halk, vatan, millet aşkı kimse de yok... kimisi sert söylemlerine bakar faşist der, ama faşistin ne olduğunu bile bilmez. pamukoğlu'nun faşistlere lanet okuduğunu da bilmez. hani faşist olsa gider darbe yapardı darbelere dangalaklık diyeceğine, hadi demesine bakan binlerce insan var... parti desteği alabilmek için oy bölüyor derler, ancak partinin şu ana kadar devletten tek kuruş almadığını, tamamen halkın maddi destekleriyle kalkındığını bilmez.. osman pamukoğlu'nun parti ödeneklerini hırsızlık olarak görüp, verilse bile bir kuruş almayacağını bilmez.. iddia ediyorum insanlar parti barajı zıkkımından çekinmese, hepar 5-6 kat daha fazla oy alır... direk vatan derdinde adam, ne sağında ne solunda... oyum boşa giderse de üzülmeyeceğim... bıktım vatanı soyup soğana çeviren sözde siyasetçilerden. sonuna kadar hepar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp'yi 20'lerde gösterenler ya kör, ya sağır yada beyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp geçen seçimin üzerine en az %10 ekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 akp 35 chp 28 mhp 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cnn türk e sözde araştırma şirketleri çıkmış hepsi akp 50% nin altına düşmez diyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 45 altına düşmez de, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar