Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hopa'da ev vs. baskınları başladı...

calimero

Öne çıkan mesajlar

Bundan birkaç yıl önce öngürdüğüm bir sonuca doğru gidiyoruz sanki. Şöyleki;

Mevcut iktidarın kendi kendini bitireceğini, kibirin ve iktidar hırsının sonlarını hazırlayacağını sınır tanımaz hamlaleriyle halkın gözünden tamamen silinecek hale geleceklerini düşünmüştüm. Hala da öle düşünüyorum. Gidişat sanki o yönde gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Bundan birkaç yıl önce öngürdüğüm bir sonuca doğru gidiyoruz sanki. Şöyleki;

Mevcut iktidarın kendi kendini bitireceğini, kibirin ve iktidar hırsının sonlarını hazırlayacağını sınır tanımaz hamlaleriyle halkın gözünden tamamen silinecek hale geleceklerini düşünmüştüm. Hala da öle düşünüyorum. Gidişat sanki o yönde gibi.

Valla sonu da dediğin gibi biter umarım.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

bunlar bu seçimi de kazanırsa sınır falan tanımayacak artık geçmiş olsun

aksine, bu seçimi de kazanırlarsa iyiden iyiye vazgeçilmez olduklarını düşünecekler ki muhtemelen bu rehavet ile ipin ucunu iyice bırakıp asıp kesmede tavan yapacaklarıdır. İşte o noktada yiyecekleri sağlam bir tokat (halkın tokadı ama) bir daha kendilerine gelememelerine neden olur.
twice the pride double the fall;)
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

DoruK said:

aksine, bu seçimi de kazanırlarsa iyiden iyiye vazgeçilmez olduklarını düşünecekler ki muhtemelen bu rehavet ile ipin ucunu iyice bırakıp asıp kesmede tavan yapacaklarıdır. İşte o noktada yiyecekleri sağlam bir tokat (halkın tokadı ama) bir daha kendilerine gelememelerine neden olur.
asıp kesmede tavan yapmalarına kadar doğru. ama bizim millet çoktan o tokadı atabilecek zeka seviyesinin yakınında olmadığını gösterdi gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

paspatur said:

DoruK said:

asıp kesmede tavan yapmalarına kadar doğru. ama bizim millet çoktan o tokadı atabilecek zeka seviyesinin yakınında olmadığını gösterdi gayet.

Aslında demek istediğim şu, artık o kadar palazlanacaklar ki artık bu kendi yandaşlarını dahi rahatsız edecek hale gelecek. Onlara dokunmaya başladığı andan itibaren işin ucu o zaman film kopar bence. Kermit hayal gücü demiş:)tabiki hayal gücü geleceği göremiyorum:D
Sosyal ağlarda paylaş

dün akşam star haber ekşideki entry gibi öncesinde herşey sakinken polisin aşırı bir şekilde müdahale edip kalabalığı tahrik ettiğini göstermişti, olaylar bu kışkırtma sonrasında geliştiği görülüyordu.

kolluk güçlerini huzuru bozmak için kullanan kafalardan ne beklersin ki
Sosyal ağlarda paylaş

http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=19351&page_number=9

yüzde elli alıcak akp falan denmiş vatanda yuh.

SONAR'ın anketini yayınlamışlar. SONAR'ın anketi AKP'nin adamları ki ?

vatan hiç bi zaman yandaş medya olmadı, çok pis işler dönüyo

üçüncü edit: Ya artık patlasın balonum 4 gündür burdayız ama isyanlardayım
Sosyal ağlarda paylaş

Abi siz hangi ulke de yasiyosunuz? Kermit dogru söylemis hayal kurmayin :) Her turlu yola basvurur bu adamlar yine. Ayriyeten turkiye de para konusur. Benim de 10 milyar dolarim olsa bende basbakan secilirim. 1 aydir turnedeydim; gittigim heryerde afisleri, billboardlar da afisler, bi dunya gazetenin arka sayfasinda orta sayfasinda reklamlar, yapilan yardimlar falan. Bunlarin hepsi dunyanin parasiyla yapiliyo. Belki de yaptirimlarla yapiliyo onuda bilemicem ama netice olarak ortada nerden geldigi belli olmayan ama degirmeni deliler gibi dönduren su var. Herkes sen ben gibi degil bu ulke de. Kömure beyaz esyaya oy satan adamdan cok ne var? Aziz nesin cok hakliydi cok, yil 2011 adamin dedigi %60i gecti %90a dayandi. Cok bile bu millete akp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...