throine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 site vermişsiniz ama hiç bir haber ajansının adı geçmiyor. kolpa haber bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Yahu abicim lütfen yapacağınız yorumu düşünmek için azıcık da olsa beyninizi kullanın. Merak etmeyin eskimez. Neler neler oldu da haber yapılmadı bunu hiç yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 çıkar yakında ulusal basında da haberleri ezilen durumundan ezen durumuna geçiş pekte kolaymış; sakal kesmek gibidir yalnız böyle şeyler, kendileri de bu şekilde üredi vaktinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Raze said: çıkar yakında ulusal basında da haberleri ezilen durumundan ezen durumuna geçiş pekte kolaymış; sakal kesmek gibidir yalnız böyle şeyler, kendileri de bu şekilde üredi vaktinde. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 twitter ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Basın mı? Yazılı basın mı kaldı Türkiye'de? Hangi basın verecek bu haberleri? Taksim'de ki 15/20 kişilik sansür yürüyüşüne sırtını dönen basın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bundan birkaç yıl önce öngürdüğüm bir sonuca doğru gidiyoruz sanki. Şöyleki; Mevcut iktidarın kendi kendini bitireceğini, kibirin ve iktidar hırsının sonlarını hazırlayacağını sınır tanımaz hamlaleriyle halkın gözünden tamamen silinecek hale geleceklerini düşünmüştüm. Hala da öle düşünüyorum. Gidişat sanki o yönde gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bunlar bu seçimi de kazanırsa sınır falan tanımayacak artık geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 paspatur said: Bundan birkaç yıl önce öngürdüğüm bir sonuca doğru gidiyoruz sanki. Şöyleki; Mevcut iktidarın kendi kendini bitireceğini, kibirin ve iktidar hırsının sonlarını hazırlayacağını sınır tanımaz hamlaleriyle halkın gözünden tamamen silinecek hale geleceklerini düşünmüştüm. Hala da öle düşünüyorum. Gidişat sanki o yönde gibi. Valla sonu da dediğin gibi biter umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 olurda 367 tuttururlarsa veya yancılarla bu sayıyı garantilerlerse, atın intikamı v3 bizi bekliyor ve önceki 2 dönemden daha da feci olacak, şemsiye bu sefer açılacak. geçmiş olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 DoruK said: bunlar bu seçimi de kazanırsa sınır falan tanımayacak artık geçmiş olsun aksine, bu seçimi de kazanırlarsa iyiden iyiye vazgeçilmez olduklarını düşünecekler ki muhtemelen bu rehavet ile ipin ucunu iyice bırakıp asıp kesmede tavan yapacaklarıdır. İşte o noktada yiyecekleri sağlam bir tokat (halkın tokadı ama) bir daha kendilerine gelememelerine neden olur. twice the pride double the fall;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hayran kalıyorum bazen sizin şu hayal kurmalarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bizim Noobolyon gelsinde yorum yapsin isterim. Bu nasil zulümdür bu nasil baskidir. Vayy sizin ileri demokrasinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 biraz da sen anlat da biz senin hayalini dinleyelim be kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu seçimi alana ekonominin çok hoş surprizleri olacak gibime geliyor. 367 sayısı sürprizi bir sonraki seçilecek olana devrettirebilir o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 paspatur said: DoruK said: bunlar bu seçimi de kazanırsa sınır falan tanımayacak artık geçmiş olsun aksine, bu seçimi de kazanırlarsa iyiden iyiye vazgeçilmez olduklarını düşünecekler ki muhtemelen bu rehavet ile ipin ucunu iyice bırakıp asıp kesmede tavan yapacaklarıdır. İşte o noktada yiyecekleri sağlam bir tokat (halkın tokadı ama) bir daha kendilerine gelememelerine neden olur. twice the pride double the fall;)asıp kesmede tavan yapmalarına kadar doğru. ama bizim millet çoktan o tokadı atabilecek zeka seviyesinin yakınında olmadığını gösterdi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Rewendor said: biraz da sen anlat da biz senin hayalini dinleyelim be kermit ben hayal kurmuyorumki olacak şey belli hepiniz biliyosunuz bunuda adamlar yine takılacaklar bağ benim bostan benim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 DoruK said: paspatur said: DoruK said: bunlar bu seçimi de kazanırsa sınır falan tanımayacak artık geçmiş olsun aksine, bu seçimi de kazanırlarsa iyiden iyiye vazgeçilmez olduklarını düşünecekler ki muhtemelen bu rehavet ile ipin ucunu iyice bırakıp asıp kesmede tavan yapacaklarıdır. İşte o noktada yiyecekleri sağlam bir tokat (halkın tokadı ama) bir daha kendilerine gelememelerine neden olur. twice the pride double the fall;)asıp kesmede tavan yapmalarına kadar doğru. ama bizim millet çoktan o tokadı atabilecek zeka seviyesinin yakınında olmadığını gösterdi gayet. Aslında demek istediğim şu, artık o kadar palazlanacaklar ki artık bu kendi yandaşlarını dahi rahatsız edecek hale gelecek. Onlara dokunmaya başladığı andan itibaren işin ucu o zaman film kopar bence. Kermit hayal gücü demiş:)tabiki hayal gücü geleceği göremiyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 adamlar oy moy çalıyo lan yalandan seçmen getiriyo. nası başka parti başa geçsin biri söylesin plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dün akşam star haber ekşideki entry gibi öncesinde herşey sakinken polisin aşırı bir şekilde müdahale edip kalabalığı tahrik ettiğini göstermişti, olaylar bu kışkırtma sonrasında geliştiği görülüyordu. kolluk güçlerini huzuru bozmak için kullanan kafalardan ne beklersin ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vatan gazetesi yandaş medya mı la? paso arka sayfada akp reklamı. hopa olayını ilk sayfaya yazmışlar da hiç burda anlatıldığı gibi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 http://www18.gazetevatan.com/fotogaleri/resim.asp?kat=19351&page_number=9 yüzde elli alıcak akp falan denmiş vatanda yuh. SONAR'ın anketini yayınlamışlar. SONAR'ın anketi AKP'nin adamları ki ? vatan hiç bi zaman yandaş medya olmadı, çok pis işler dönüyo üçüncü edit: Ya artık patlasın balonum 4 gündür burdayız ama isyanlardayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 %50+ sanmam ama 45-50% arası olacak AKP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 biz göremeyiz bunların sonunu ama hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Abi siz hangi ulke de yasiyosunuz? Kermit dogru söylemis hayal kurmayin :) Her turlu yola basvurur bu adamlar yine. Ayriyeten turkiye de para konusur. Benim de 10 milyar dolarim olsa bende basbakan secilirim. 1 aydir turnedeydim; gittigim heryerde afisleri, billboardlar da afisler, bi dunya gazetenin arka sayfasinda orta sayfasinda reklamlar, yapilan yardimlar falan. Bunlarin hepsi dunyanin parasiyla yapiliyo. Belki de yaptirimlarla yapiliyo onuda bilemicem ama netice olarak ortada nerden geldigi belli olmayan ama degirmeni deliler gibi dönduren su var. Herkes sen ben gibi degil bu ulke de. Kömure beyaz esyaya oy satan adamdan cok ne var? Aziz nesin cok hakliydi cok, yil 2011 adamin dedigi %60i gecti %90a dayandi. Cok bile bu millete akp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar