sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu konuda tahmininizden çok daha cahilim. Hatta muhtemelen en cahil benim. Hiç elime controller alıp futbol oynamadım. Kurudan çıkan controllerı epey bi inceledim çok ıvır zıvırı var. sanırım sadece ona alışmam bile zaman alacak. Sorular: 1- Kinect de aldım ve bir kinect oyunu aldım best buy'dan EA'nın spor oyunu. Wireless nabız ölçer, lastikler ve havlu falan çıktı kutudan. Tamam spor yapacaz da konsol oyunu değil bu. 2- Oyun alacak yer var mı izmir'de? shopto diye bişey çok duyuyorum, oradan sipariş edip getiriyor musunuz? Biraz baktım çok uygun fiyatlı şeyler var. Gümrük cargo ücreti falan nasıl kısa bir özet rica etsem? 3- ilk 4-5 oyun için öneri isteyeceğim. Çevremde konsol sahibi arkadaşım da yok. Şöyle şeyler istiyorum: a) bir tane dövüş oyunu istiyorum, single player uzun süre eğlendirecek. smackdown olabilir, marvel karakterlerini çok severim. bişey vs DC vardı, street fighter epey bi gelişmiş, sadece birini alacak olsanız hangisini alırsınız? b) frp istiyorum UZUN oyun süresi olan. Dragon age çok duydum. Önerir misiniz? c) mass effect alıcam sanırım. 1'i mi yoksa doğrudan 2'yi mi almalıyım? d) Splinter cell çok sevmiştim PC'de değer mi? HALO diye bişeyi çok duyuyorum ona mı geçsem? e) MUTLAKA bir NBA oyunu olsun isterim. NBA 2006 falan franchise yapmaya bayılırdım. Gene o seri midir en iyisi? 4- ikinci konroller almak gerekli midir? Guitar hero falan da mı alsam, eğlenceli görünüyor. BUgün bestbuy'da bir delikanlı acayip eğleniyordu, ayağını pat pat yere vura vura. 5- demo indirip oynamakdan bahsetmişti SAM. Kolay bişey mi? FW yok makinemde, yakın vadede de düşünmüyorum. 6- ikinci el oyun olayı nasıl? eski oyunlar da ben hiç oynamadığım için bana ilginç gelecektir. Çok mu sordum? Heves işte... Yıllardır almayı düşünüyordum, anca. bu sorular dışında öneri ve uyarılarınız varsa makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 eğer fw yapmicaksan xbox değilde ps alıcaktın. yanlış yapmıssın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 2- shoptodan sipariş veriyorsun. eski oyunlar çok hesaplı oluyor. orjinal oynayacaksan tavsiye ederiz. yeni internetten yurtdışından sipariş mevzuatına dikkat ama. 3- a) mortal kombat vs dc senin dediğin. mortal kombat 9 u tavsiye ederim ama. b) dragon age pc'de de var. 1.si eski, 2. si yeni 4-5 aylık. ben sevmedim; bi al bak. c) mass effect 1'i al önce. shoptodan bakarsan kesin 10 pound flndır şimdi bu. d) haloyu beğnmedim ben. e) nba 2k11 çok iyi. yani ben sevmem ama çok iyi ehu. 4- guitar hero candır, canandır. amazon.de'den falan getirtebilirsin gitarı, ya da burada da 2. el alabilirsin. guitar hero warriors of rock oyununu satabilirim sana bu arada. ikinci controller sana bakar; arkadaşların geliyor da beraber fifa/mk9/nba atarız diyorsan al tabi. 5- live'a bağlanıp idniryiorsun kolayca. yalnız live'a üye olman lazım. kutudan kartç ıkıyordu sanırım. onunla 1 aylık mı ne bedava söürebilirsin. 6- ikinci el piyasası az, ama donanımhaber forumlarını takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mass effect 1'i alıyorum, NBA alıyorum bi 3 tane daha bulunca siparişi vereyim shopto'ya. toplu sipariş sanırım daha ekonomik oluyordur. Bi 5 oyun seçeyim. Sadece oyunu mu yoksa gitarı da mı vereceksin? Bir tane de yarış oyunu da mı alsam büyük ekranda zevkli olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Johnmarston Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yarış için kesinlikle ; forza motorsport 3 , halo oyunu fps oyunudur ama multiplayerı gerçekten seni baya bi götürür mass effect 1 i bilgisayara kur bence mass effect 2 yi al sonucta 2 sanırım bilgisayara çıkmadı ha bu arada ;red dead redemption , gears of war 2 , alan wake , fable 3 bunlarda iyi oyunlardır bi göz at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 orjinal oyun alıcaksan xbox kötü bir tercih olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 türkiye şartlarında xbox cidden kötü seçim olmuş. nerden aldın ürünü, amerikadan bir yakının felan mı getirdi? türkiye'de teknosa gibi yerlerde tek tük oyun bulman mümkün ama microsoftu bizi salladığı için official olarak gelmiyor, dolayısıyla bir şekilde getiren mağazalar da az sayıda oyuna sahip. shopto güzel sitedir, gameseek de iyidir. ama gümrük kanunu geldiyse yurtdışından oyun getirme umudumuz da gitti. spor oyunları senin hoplamana zıplamana dayalı egzersiz yapma programları işte. yaşlılar evde otursun tv başında hoplasın zıplasın, konsollar daha fazla kişiye satılsın amaçlı yapılmış şeyler, işine yaramaz. oyunları 2'şer 2'şer getiriyorum yurtdışından, gümrük ödemedim, kargo ücreti de fazla değil. 5 pound mu neydi. ha, ingiltere'den geliyor bunlar. yoksa amerika'dan ups ile göndertirsen 2 günde gelir ve 50-60 dolar ödersin kargoya. tek başına oynayacaksan ikinci gamepad almaya gerek yok. ama xbox aldıysan en güzeli arkadaşınla oynamaktan çıkar. bir gamepad daha al, bi de guitar hero al. guitar hero seven bir arkadaşını çağır, birlikte oynayın (ben sevmem gerçi). xbox yok bende ama ps3'üm var ve demo indirmek cidden kolay. network'e bağlanıyorsun (xbox için xbox live), demolar kısmına gelip ordan istediğin demoyu indiriyorsun. sonra da kurup oynuyorsun. ikinci el türkiye'de pek yok, daha ziyade takas modası var. ikinci el istiyorsan ebay karıştır derim. gittigidiyor'la boşuna uğraşma, ordakiler hep firma olduğundan sadece ambalajında sıfır oyun satılıyor. ikinci el oyun bulmak zor. olanlar da "lot" şeklinde satılıyor. belki karıştırırsan hoşuna giden birşeylere rastlayabilirsin ama... pc'de oynamadıysan gta4, orange box, modern warfare, fallout 3, arkham asylum, assassins creed 1-2, marvel ultimate alliance 1-2, condemned, darksiders oynayabilirsin. l.a. noire, red dead redemption, brütal legend güzel oyunmuş. konsolcuların sevdiği perfect dark zero var. dövüş oyunu seviyorsan super street fighter IV al, street fighter IV'ün devamı niteliğinde. marvel karakterlerini seviyorsan marvel vs capcom 3 al. mortal kombat vs dc önermem, zaten mortal kombat'ın yenisi çıktı, direk onu al. hani illa batman, süpermen felan oynamak istiyorsan alabilirsin tabii. sadece bir oyun alacaksan seçim sana kalmış. ssf4 ve mk ikisi de bol kombolu oyun. ama daha fazla süper hareket ve daha uzun süreli savaşlar istiyorsan ssf4. yok daha fazla şiddet ve daha çabuk biten health bar istiyorsan mk öneririm. direk mass effect 2 alıp da napacaksın, hikayeyi bilmeden 2. oyun anlamsızlaşır. 1'i al, onu oyna, sonra 2 oyna. pc'de oyna hatta. splinter cell seviyorsan değer. splinter cell+rpg niteliğinde alpha protocol var, onu da alabilirsin. halo çok popüler oyun xbox'ta, ama çok az fps oyunu olduğu için bu kadar tutuldu. oynamak istiyorsan sonuncusunu al, halo reach miydi neydi, o. bi de limbo alabiliyorsan onu da al. ayrıca the darkness'i kesinlikle tavsiye ederim. ps3'te oynamıştım çok hoşuma gitmişti, xbox'ta da varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ME2 için 1. oyunun hikayesini anlatan ve kritik kararları vermeni sağlayan DLC var. http://www.youtube.com/watch?v=wfy9Ulx8Ss4 her görevi, her yeri gezeyim falan dersen bayabiliyor ilk oyun. aynı mekanlar, aynı dekorasyon feci baymıştı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Çok teşekkür ederim bu güzel ve detaylı yanıtlarınız için. Yurt dışına sık sık çıkıyorum gittikçe 1-2 alır gelirim. Shopto'ya 2'şer 2'şer mi vermek lazım siparişleri? 5 oyun alayım ucuza gelsin diyordum ben de. Bugün ikinci gün biraz daha kurcalayayım bakalım. Mp3 atma nasıl oluyor? Hard diskin kullanılışı nasıl - daha böyle şeyleri bile bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 5 oyun alırsan kutu büyük geleceği için gümrükte takılabilir ve gidip para ödemen gerekebilir. ben 2'şer 2'şer alıyorum sorun olmuyor. belki 3'er 3'er de oluyordur ama 2 yeterli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 shopto'da yanlış hatırlamıyorsam oyun başına kargo var. forza'yı ben pek sevmedim ama belki seversin, simulasyon tarzı. ben guitar hero warriors of rock oyununu tek satıyorum 30 tl'ye, ehu almak istersen. benim xbox fw'li çünkü. bu arada xbox'ı orjinal kullanacaksan boşa almışsın lafına pek katılmıyorum. güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Harddiske direk mp3 yada video atamiyosun maalesef. muzik cdlerin varsa ( mp3 dolu cd degil baya audio cd) mp3 olarak ripleyebiliyormussun sanirim. Onun disinda windows da zaten agdan paylastigin butun muzik ve video library ni gordugu icin sorun olmuyo direk stream ediyosun mkv destegi de gelse super olcak ama sanmiyorum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 1 dakka, bilgisardaki tüm içeriğe ulaşıyorum öyle mi? Vayyy canınaaa umarım çok zor değildir. bugün shopto ilk siparişimi vericem bakalım hayırlısı... Eğer gitar alırsam senden oyunu alırım... best buyda görmüştüm koskoca bir kutuda satılıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 hayırlı olsun. ben xboxı bilmem ama konsol oyun siparişi için shopto iyidir. oyun üzerine 4,50 pound kargo ücreti var. gittigidiyor da var ama riskli, yeri gelir kitapçıksız bile eline geçebilir oyunun. negatif puan vermek o kadar zor ki, 1 hafta bekletilip iptal edilen siparişim için bile negatif puan veremedim. ebay'e kadar şikayet ettim durumu "tamaaam ilgilencez" tarzı cevap aldım. benim tercih ettiğim kullanıcılar prensesstore ve buzz_shop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 shopto dan sipariş verirken 2gün arayla falan ver eğer 5-6 oyun alacaksan. şu son gümrük değişiklikleri adam akıllı işlemiyor herhalde halen. ben son 2 ayda 5 tane ps3 oyunu ve başka bi sürü şey sipariş ettim yurt dışından. sorun olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sostizm said: 1 dakka, bilgisardaki tüm içeriğe ulaşıyorum öyle mi? Vayyy canınaaa umarım çok zor değildir. bugün shopto ilk siparişimi vericem bakalım hayırlısı... Eğer gitar alırsam senden oyunu alırım... best buyda görmüştüm koskoca bir kutuda satılıyordu. onların içine oyunda dahil oluyo. sen sor yinede tabi alırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Guitar Hero'nun herhangi bir pakedini alınca içinden oyun çıkıyor zaten. İki tür paket var, bir sadece gitar olan, bir de gitar + mikrofon + davul olan. fizban said: bu arada xbox'ı orjinal kullanacaksan boşa almışsın lafına pek katılmıyorum. güle güle kullan. Abi Türkiye'de Live yok diye biliyorum, alet bozulsa Microsoft desteği yok, adam gibi orjinal oyunu yok, donanımsal olarak PS3 daha iyi falan, biraz doğruluk payı var yani. Xbox'un olayı FW diyebiliriz. Zevk meselesi tabii ki, açıklamak adına söyledim, zaten almış adam bulandırmanın alemi yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 live niye olmasın yahu,girip kullanıyosun işte gayet güzel. sanki psn türkiye var da ne oluyo,hepimiz gidip UK ya da US kullanmıyo muyuz? oyun açısından da sıkıntı olcağını sanmıyorum,sadece biraz pahalıya malolur. gittigidiyorda görüyorum ben baya,e shopto filan da var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 UK ya da US kullanmamızın sebebi PSN Türkiye'nin daha 1 yaşını bile doldurmamış olması + store'a özel içerikler PS3'ten 1 sene önce çıkmış Xbox360 ve Xbox Live'da Türkiye'de resmen yoklar ve bunları yasal olarak kullanmaya çalışanlar yıllarca ban yedi, halen arada geliyor galiba hizmete sokmadıklarından ötürü çok azalmışta olsa, PS ve PSN olayı ise bunların tam tersiydi yıllarca, şimdi ülkeye özel hizmette sağlıyorlar. Hatta kendi oyunlarının hepsine artık Türkçe dublaj, en kötü Türkçe altyazı koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bu arada Live'ı kullanan yine kullanıyorda ban yiyecem korkusuyla yaşamaktan, her gün forumlarda ban wave takip etmektense de hiç kullanmam Live daha iyi sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 live'i yasal olarak kullanan ban yemiyor. cihazinda fw olup fw'li oyunalrlar live'a girenler ban yiyip ban korkusu yasiyorlar. sifir oyun fiyatlari da degismiyor bu arada; sadece ikinci el piyasasi cok daha dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 fizban said: 5- live'a bağlanıp idniryiorsun kolayca. yalnız live'a üye olman lazım. kutudan kartç ıkıyordu sanırım. onunla 1 aylık mı ne bedava söürebilirsin. diger postlari okumadim o yuzden duzeltildimi bilmiyorum, burda bi yanlislik var. live uyeligi bir tek multi oynamak icin parali. demo/dlc indirmek falan beles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 DarKRideR said: UK ya da US kullanmamızın sebebi PSN Türkiye'nin daha 1 yaşını bile doldurmamış olması + store'a özel içerikler Ben de kullanıyorum ps3,söylediğim şey de buydu zaten? Live Türkiye olsa aynı PSN Türkiye gibi onda da içerik filan çok az olacak,insanlar yine US/UK tercih edecekler. DarKRideR said: PS3'ten 1 sene önce çıkmış Xbox360 ve Xbox Live'da Türkiye'de resmen yoklar ve bunları yasal olarak kullanmaya çalışanlar yıllarca ban yedi, halen arada geliyor galiba hizmete sokmadıklarından ötürü çok azalmışta olsa, DarKRideR said: Bu arada Live'ı kullanan yine kullanıyorda ban yiyecem korkusuyla yaşamaktan, her gün forumlarda ban wave takip etmektense de hiç kullanmam Live daha iyi sdafsd Kullanmadan bilmeden yorum yapmak bu olsa gerek :) Yasal olarak kullanan ne diye ban yesin yahu,firmware sistemine geçmeden önce ben de 3 ay kadar kullandım Live'ı,öyle bi saçmalık olabilir mi sence, para ödeyip üstüne bi de ban yiyesin? Firmware'li sistemde korsan oyunla bağlanmaya çalışanlar yiyorlar ban sadece,doğal olarak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 UK/US derken ayrıca bir mail adresi falan mı almak lazım? Gene biyerlerde SAM anlatmıştı ama... Kısaca özetleyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bone yardırmış gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar