liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Diğer topic bildiğin obsolete olmuş. Katılmayacak partiler falan filan vardı o yüzden yeni anket açıyorum. Şunun şurasında 12 gün kaldı ve kararsızlar da büyük oranda seçimlerini yaptıklarını sanıyorum. Patinin nabzını yoklayalım bakalım. ekleme: Birinci ankete göre ilk 5 CHP - 128 AKP - 49 HEPAR - 23 TKP - 11 MHP - 10 işbu anket 13 gün sonra kendini yok edecektir, ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ampul'e bastım TAMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ldp'ye basan fede'dir kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi burada anket çok saçma yalnız. sonuç belli hani ilk olay karıştığında vururum kilidi. e bu sefer alternatif parti yok... ne oldu onlara? bölündüler mi? yeni partiler mi kurdular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi yine aynısı olucak bence çok kasmasakta olur? Bi de ben oyumu geri alıp başka partiye vermeyi denedim o olmadı :D Hadi konu belki ama anket bariz belli patiden kim birinci çıkıcak onun dışında yalan zaten troll kaynar bir de akp yine de fena oy almaz . Şunu 67 sayfa sonrayı gorerek tahmin edebiliyorsam ben hepiniz edebiliyosunuzdur bence saçma bir konu aynısı varken açılması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oy kullanamayacağım / Kullanmayacağım bilerek değil de annem eski evin kiracılara verilme durumundan ikametimi benim şu an kirada olduğum yere aldırmış. ama benim buradan da ayrıca muhtara gitmem gerekiyormuş bilemedik onu. o yüzden kullanamıyorum bu seçim. kılıçdaroğlunun durumuna düştüm dsf. zaten izmirdeyim kullansam da birşey değişmeyecek. ama damgalanamayacağım için mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e abi zaten şurda çıkan sonuçları "Pati Research Corp." adı altında partilere satmayacağız ki.. rahat olun biraz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ankete oy verdim ama oy kullanmicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bakıyorum da abi akila has partiye oy vermiş!! O_o sakallardan anlamalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Başta meclise dördüncüyü sokmak adına HEPAR'a vermeye karar vermiştim ama tekrar düşününce bunun neredeyse imkansız olduğunu anladım :D Hele bir de Pamukoğlu'nun "CHP, mitinge parayla adam taşıyor" laflarından sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 CHP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 umarım ankete katılanlar gidip oy vericeklerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Fistan said: CHP ATEİST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 keske konsoloslukta oy verme olayi kalkmasaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 olmayacak duaya amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi çok gereksiz bi olay forumda chpnin çıkacağı gerçekte akpnin çıkcağı kadar belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi elleme mutlu oluyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 chp yargılamış herkesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 küheylan said: abi elleme mutlu oluyoruz işte. dis. gerçeğini göremiyoruz bari... :( bu ara TR televizyonlarını da izleyemiyorum. hangi kanalda takip etmek lazım seçimleri? NTV acayip bir mekanızma kurmuştu geçen sene. Touchscreen falan an ve an vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 küheylan said: Fistan said: CHP ATEİST.Elhamdülillah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ben bu sefer %77 falan bekliyorum AKP'den, malum 10m kişi arttırdılar seçmen sayısını, 17m de pusula bastılar fazladan. Kafadan %47 var ellerinde. Onlara oy veren %30 olsa bir de gg. CHP barajı bile geçemeyebilir bu sefer sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 TKP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayı Bu arada CHPye oy verecek arkadaşlar BDPnin bağımsız adayınada oy verebilir onlarda özerkliği savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Meclis de keşke bu şekilde dağılsa. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bugüne kadar oy kullanmayıp ceza ödeyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar