liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Diğer topic bildiğin obsolete olmuş. Katılmayacak partiler falan filan vardı o yüzden yeni anket açıyorum. Şunun şurasında 12 gün kaldı ve kararsızlar da büyük oranda seçimlerini yaptıklarını sanıyorum. Patinin nabzını yoklayalım bakalım. ekleme: Birinci ankete göre ilk 5 CHP - 128 AKP - 49 HEPAR - 23 TKP - 11 MHP - 10 işbu anket 13 gün sonra kendini yok edecektir, ona göre.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 abi burada anket çok saçma yalnız. sonuç belli hani ilk olay karıştığında vururum kilidi. e bu sefer alternatif parti yok... ne oldu onlara? bölündüler mi? yeni partiler mi kurdular?
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi yine aynısı olucak bence çok kasmasakta olur? Bi de ben oyumu geri alıp başka partiye vermeyi denedim o olmadı :D Hadi konu belki ama anket bariz belli patiden kim birinci çıkıcak onun dışında yalan zaten troll kaynar bir de akp yine de fena oy almaz . Şunu 67 sayfa sonrayı gorerek tahmin edebiliyorsam ben hepiniz edebiliyosunuzdur bence saçma bir konu aynısı varken açılması.
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oy kullanamayacağım / Kullanmayacağım bilerek değil de annem eski evin kiracılara verilme durumundan ikametimi benim şu an kirada olduğum yere aldırmış. ama benim buradan da ayrıca muhtara gitmem gerekiyormuş bilemedik onu. o yüzden kullanamıyorum bu seçim. kılıçdaroğlunun durumuna düştüm dsf. zaten izmirdeyim kullansam da birşey değişmeyecek. ama damgalanamayacağım için mutsuzum.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e abi zaten şurda çıkan sonuçları "Pati Research Corp." adı altında partilere satmayacağız ki.. rahat olun biraz lol
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ankete oy verdim ama oy kullanmicam.
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bakıyorum da abi akila has partiye oy vermiş!! O_o sakallardan anlamalıydım
Tokasra Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Başta meclise dördüncüyü sokmak adına HEPAR'a vermeye karar vermiştim ama tekrar düşününce bunun neredeyse imkansız olduğunu anladım :D Hele bir de Pamukoğlu'nun "CHP, mitinge parayla adam taşıyor" laflarından sonra..
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 umarım ankete katılanlar gidip oy vericeklerdir
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 keske konsoloslukta oy verme olayi kalkmasaydi.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi çok gereksiz bi olay forumda chpnin çıkacağı gerçekte akpnin çıkcağı kadar belli.
liberal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 küheylan said: abi elleme mutlu oluyoruz işte. dis. gerçeğini göremiyoruz bari... :( bu ara TR televizyonlarını da izleyemiyorum. hangi kanalda takip etmek lazım seçimleri? NTV acayip bir mekanızma kurmuştu geçen sene. Touchscreen falan an ve an vs.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 küheylan said: Fistan said: CHP ATEİST.Elhamdülillah
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ben bu sefer %77 falan bekliyorum AKP'den, malum 10m kişi arttırdılar seçmen sayısını, 17m de pusula bastılar fazladan. Kafadan %47 var ellerinde. Onlara oy veren %30 olsa bir de gg. CHP barajı bile geçemeyebilir bu sefer sdf.
sandalye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız Adayı Bu arada CHPye oy verecek arkadaşlar BDPnin bağımsız adayınada oy verebilir onlarda özerkliği savunuyor.
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Meclis de keşke bu şekilde dağılsa. :(
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bugüne kadar oy kullanmayıp ceza ödeyen oldu mu?
Öne çıkan mesajlar