Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Seçimleri pati anketi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Diğer topic bildiğin obsolete olmuş. Katılmayacak partiler falan filan vardı o yüzden yeni anket açıyorum. Şunun şurasında 12 gün kaldı ve kararsızlar da büyük oranda seçimlerini yaptıklarını sanıyorum. Patinin nabzını yoklayalım bakalım.

ekleme: Birinci ankete göre ilk 5

CHP - 128
AKP - 49
HEPAR - 23
TKP - 11
MHP - 10

işbu anket 13 gün sonra kendini yok edecektir, ona göre.
Mesaj tarihi:
abi burada anket çok saçma yalnız. sonuç belli hani

ilk olay karıştığında vururum kilidi.

e bu sefer alternatif parti yok...

ne oldu onlara? bölündüler mi? yeni partiler mi kurdular?
Mesaj tarihi:
Abi yine aynısı olucak bence çok kasmasakta olur? Bi de ben oyumu geri alıp başka partiye vermeyi denedim o olmadı :D

Hadi konu belki ama anket bariz belli patiden kim birinci çıkıcak onun dışında yalan zaten troll kaynar bir de akp yine de fena oy almaz . Şunu 67 sayfa sonrayı gorerek tahmin edebiliyorsam ben hepiniz edebiliyosunuzdur bence saçma bir konu aynısı varken açılması.
Mesaj tarihi:
Oy kullanamayacağım / Kullanmayacağım

bilerek değil de annem eski evin kiracılara verilme durumundan ikametimi benim şu an kirada olduğum yere aldırmış. ama benim buradan da ayrıca muhtara gitmem gerekiyormuş bilemedik onu.

o yüzden kullanamıyorum bu seçim. kılıçdaroğlunun durumuna düştüm dsf.

zaten izmirdeyim kullansam da birşey değişmeyecek. ama damgalanamayacağım için mutsuzum.
Mesaj tarihi:
Başta meclise dördüncüyü sokmak adına HEPAR'a vermeye karar vermiştim ama tekrar düşününce bunun neredeyse imkansız olduğunu anladım :D

Hele bir de Pamukoğlu'nun "CHP, mitinge parayla adam taşıyor" laflarından sonra..
Mesaj tarihi:
küheylan said:

abi elleme mutlu oluyoruz işte.

dis. gerçeğini göremiyoruz bari... :(

bu ara TR televizyonlarını da izleyemiyorum. hangi kanalda takip etmek lazım seçimleri?

NTV acayip bir mekanızma kurmuştu geçen sene. Touchscreen falan an ve an vs.
Mesaj tarihi:
Ben bu sefer %77 falan bekliyorum AKP'den, malum 10m kişi arttırdılar seçmen sayısını, 17m de pusula bastılar fazladan. Kafadan %47 var ellerinde. Onlara oy veren %30 olsa bir de gg.

CHP barajı bile geçemeyebilir bu sefer sdf.
  • Yeni Oluştur...