sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://9gag.com/gag/30795 çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 inb4 adamlar tarihi binalarını koruyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Başarı dolmuş taşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Eski yapılar benim çok ilgimi çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Çok iyi yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Tarihi binaları korumak bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası. Tamam şaheserdir falan korursunda her boku da korumak mantıksız. Çek resmini videosunu yap kaliteli bi 3d'sini yık gitsin yeni modern şeyler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yok artık tesbih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 e yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Yok yani cidden trollemiyorum şahsi kanaatim budur. Eski yapılar için dersin ki işte bu bina son kalemizdi burada kazandık savaşı dersin saklarsın o binayı. Ya da yapısı veya tasarımı olsun eşsiz benzersizdir saklarsın. Ama yok efendim 2 tane hiçbir özelliği olmayan düz taştan direkler bulduk tek özelliği 2500 yıl öncesinden olması bi tane tahtadan ev var kurtlar kemirmeye başlamış evi 5 milyon yıl öncesinden olduğunu tahmin ediyoruz bu yüzden oraya alışveriş merkezi dikmiyoruz diyorsan benim gözümde yanlış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 katılıyorum. bana da saçma geliyor, neden "gereksiz" binaları sadece yıllar önce yapıldığı için saklarlar ki... yerine daha yararlı şeyler yapılabilecekken hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 çünkü şimdiki binalardan daha güzeller her santimetre karesini bir heykel ya da sanat yapar gibi yapmış adamlar eskiden binalar seri üretim halinde dikilmiyorken. e haliyle o güzel binaları yıkmamak lazım şimdiki kıytırık binaları yapmak için onların yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 iki çanak çömlek için ülkenin önünü tıkamayın!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Ardeth said: çünkü şimdiki binalardan daha güzeller her santimetre karesini bir heykel ya da sanat yapar gibi yapmış adamlar eskiden binalar seri üretim halinde dikilmiyorken. e haliyle o güzel binaları yıkmamak lazım şimdiki kıytırık binaları yapmak için onların yerine güzellik görecli yine, mevzu o değil sadece. kültürel bir birikimdir bir şehrin dokusu. korunması gerekilir. tamam yenıleri cıktı bu kitapları okumayın artık yen yazılanları okuyun diyip eskileri yakmaktan farkı yok "moderen bina yapcez" diye bına yıkmanın. eğer evrilmeden bu haliyle kalırlarsa istanbulun düşük gelirli sıra sıra sabun kalıbı binalaırda bir doku oluşturacak 50 sene sonra onlarında bir anlamı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 alışveriş merkezi dikmek zaten her şeyiyle yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 o değil de yer mi kalmadı da eski güzel binayı yıkıp yeni orta karar bina yapıyoruz? bizim gibi aşırı iç göç yaşanmayan ülkelerde hele böyle bir sorun hiç yok. ve merak etmeyin zaten yıkılıyor eski dandini bina illa ki, kültürel varlığı koruma fikri daha yeni bir kavram. ne var ne yoksa yıkılmış bu yüzyıla dek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oha süpermiş. bizim ülkede de nerde tarihi bina var yıkıp avm falan açmaya çalışıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar