Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bond: Eric Bana


Pascal

Öne çıkan mesajlar

yakisir
Eric Bana su anda en takdir ettigim Hollywood aktorlerinden biri

ki bence biraz dusununce yeni Bond a en uyan tip gibi gozukuyo

zamanla o Bond un burnu havada ama onunu goren, asla kibirinin kendisini altemesine izin vermeyen bakislarini da kazanir :P[signature][hline]In Moon I trust
For Moon I live
To Moon I pray
The Moon I love...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eric bana fena değil ya. ama zaten sean connery kadar olabilmiş bir bond var mı? bazısı roger moore der ama bence yok. orta karar bir bond olur en kötüsü..

goldfinger gibi bond filmi de hiçbir zaman olamayacak hissiyatındayım.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok gıcık bir herifti Pierce. Daha doğrusu onun suçu yok da Bond gıcık, Pierce ne yapsın?

Eric Bana'yı da severim, ne de olsa kılıçlı bir filmde oynadı, dövüşmesini de beğendim.
Yetenekli çocuk. :)[signature][hline]DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:43 tarihinde, icq'da demiş ki:
ben aramam öle, paticik benim eniştemin bikere, istesem hepnizi banlarım. yaaa!


[Bu mesaj Eraq tarafından 02 Ağustos 2004 19:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yav bondun yenisimi kalmış,bond ne zamna emekliye ayrılıp wellingtondan 2 dönüm arsa kapatıcak,kösesine çekilip domates biber yetiştirecek,ben bu ultra süper teknoloji bondlarını hiç sevmedim süper man gibi,sean abimiz hepsini ezer,ister eric bana olsun ister dokun bana olsun artık baydfı beni bu herif.

size ceymiş bond hikayesi yazım 2 dakkada

filmin adı:
ceymiş bond:golden finger in my eye never dies

hişkaye:ceymiş bond once kendine kalem görünümlü tank alır labratuardan sonra kapotasında havan topu ve napalm bomabası gizli astonmartin veya bmw si eil benzxiciye gider,benzicideki çalışan kadınla yatar,patronuyla konuşmaya gider,patronu der,kralicenin boğazına mısır kaçmış git kurtar der,bond tamatm der,asansore biner asansordeki kadınla ayaküstğü sevişir,sonra çıkar taksiye biner,taksicei kadınlada sevişir,sonra kraliceylesevişir,sonra prensesle sevişir,sonra kralicenin boğazına mısırı sokaknın 23 yıl once ceyms cocukluğndan bir düşman olduğunu öğrenir,çocukken ceyms bu çocuğun tüm kemilerini hatta almanlarını ütmüştü,bahçesine kaçan topu çalmıştı,bu herifte yılar sonra ceymsden intikam almaya karar verir,ceyms rusyaya gider orda 6000 kominist askerini takbaşıan oldurur sonra koree gider koredede aynısını yapar tabi bu sırada rus ve koreli kadınlarla sevişir,ama asyalı fetşi olduğundan yetinmez japonyaya giedr ordada sevişir birileriyle,hızıı alamaz kübaya gider catroya iki tokat adar istiklala marşını tersten söyletip castronun metresiyle yatar


sonunda düşmaının bulur,dover,sonra alakasız bir esas ablayla sevişerek filmi bitirir.

bu kdar

-the end-

aynen böle deilmi filmleri,belki seviştiği kişilerin sayılarını az yazmöışımdır yanlışlıkla tabi,adam çocuklarıyla dünyasyı ele geçirecek heralde.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pierce trip atmış, anlaşamamış yapımcılarla.

süper oldu bence.troy da baya gözüme girmişti.tipi falan da uygun.
pierce ı sevememiştim çok yapmacık bi bond du.roger moore ile yarışır bence o konuda hehe.

nerede sean connery..doğal karizma abidesi adam..eric bana da da o potansiyel var bence.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adamdan Bond felan olmaz. Ayrıca Hulk oynamış adamdan Bond mu olur? Baktıkca adama Hulk gelecek aklıma.

Troy filminde gerçekten zırhllar içinde karizma dursada daha önceki filmlerden ve gördüğümüz çeşitli yerlerden karizma özellikle de bonda yakışır bir karizma sahibi olmadığını zaten biliyoruz. Bunca senedir Bond hastası biri olarak ben mezar taşının siparişini veriyorum.

Bu güne kadar bence en iyi Bond Sean Connery idi. Fakat ondan sonra o role en çok oturan kişiydi Pierce Brosnan. Filmlerin kaltesi düştü o ayrı ama Pierce bence şu anda dünyada o rölü oynayabilecek tek adam. Bunu Pierce Brosnan Bond olmadan önce de düşünüyordum yüzümü de kara çıkartmadı.

Cuba Gooding Jr. da mı varmış listede. OHAAAA diyorum. Bir Bond' u zenci yapmadıkları kalmıştı. Acaba nasıl bağlarlardıı. "Hawaii de tatildeyken biraz fazla yanmışım" mı diyecekti?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...