Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4eTMDkbS0fc za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nesi za lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Harbi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tebrikler jed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 redbull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Adam benim videoda bakmaya çekindiğim o rampadan aşağıya bmx ile iniyor... Millet ne kafalarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya benim anlamadığım bu ve buna benzer gösterilerdeki sevinç çığlıkları çok soğuk geliyor. ulan, sanki ilk kez deniyormuşta, başarıyormuşcasına sevinmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 başlığa dikkat ettin mi bilmiyorum? World First. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bu adamlar bir sabah kalkıp hadi gidip takla atıcaz demiyorlar discovery de bunun kar motorsikletli versiyonun hazırlıklarını gösteriyordu. Aylarca test yapıyorlar, bu adam insan önünde yapmadan önceden bu haraketi mutlaka yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 no shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sereglin said: başlığa dikkat ettin mi bilmiyorum? World First. bende senin gibi düşünmeyi çok isterdim. "World First" derken elemanın bu hareketi ilk deneyişini mi kastediyor? Yoksa böyle bir show'un ya da hareketin dünyada ilk kez gerçekleştirildiğini mi işaret ediyor. Kısacası ilk kez denmesi onun sabahtan uyanıp gösteri yapıcağı anlamına gelmiyor. Ayrıca video da iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ilk kez deniyor. zor zaten bu gibi hareketler. kask içi kameradan ne zaman teker değeceğini kestiremedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mighty_THoR said: bu adamlar bir sabah kalkıp hadi gidip takla atıcaz demiyorlar discovery de bunun kar motorsikletli versiyonun hazırlıklarını gösteriyordu. Aylarca test yapıyorlar, bu adam insan önünde yapmadan önceden bu haraketi mutlaka yapmıştır. Yani? Daha önceden bu hareketi çalışıp, başarılı olup, çıkıp kayda geçecek şekilde insan önünde yapan ilk insan evladı buymuş sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yani ilk yaptığında çevresindeki adamlar harbiden sevinmişlerdir, bu sefer zaten yapacağını biliyorlar, sevinmeleri biraz filmin sonunu bilip de, bilmiyormuş gibi şaşırmaya benzemiş demek istemiş arkadaş bende hislerine tercüman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 lucker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 su hareketi 100kere yapiyim, 100kere sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 günün sözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar