nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bi de soğan kabuklarını cinler para olarak kullanıyomuş, ne salaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 o kadar cool story yazdık başka hikaye yok mu dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 goldbären said: sfd Bella said: ya benim hiç böyle egzantirik doğaüstü olaylarım olmadı ama benim 6.hissim çok kuvvetlidir mesela. 2 tane farklı astroloji ile uğraşan kişi senin sezilerin çok kuvvetli geliştir üzerine git falan demişti de pek kaale almadım açıkçası sdf özellikle bazı olayların nasıl sonuçlanacağı içime cidden doğar, insan ilişkilerinde çok kuvvetlidir. mesela atıyorum önümde çok önemli bir olay var, o olayın nasıl sonuçlanacağı genelde doğar içime olumlu ya da olumsuz. tebrikler! kahve sizden fal bizden dükkanlarında her zaman iş bulabilirsiniz sdfsf baktırmayı çok severim ama dünyada kahve falına en bakamayan insan olabilirim hiç anlamam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Freedoom said: nileppezdel said: Red said: ben yazıcaktım ama diğer olaylardan devam ettim ahha hyr günlük hayatımda o kadar sık başıma geliyoki irili ufaklı artık alıstım diyebilirim millete nadir olan şeyler devamlı oluyor bi kere düzenli olarak rüyamda gördüklerim cıkabiliyor bi gün önce rüyamda gördüğüm biri ertesi gün mesaj atar falan culionun sağ ayak içiyle son dakkalarda atıcagı golu bile gördüm.birebir mesafeden sağ ayak içiyle vurdugunu gördüm.ama biraz yukarı vuruodu.maçta yerden vurmustu buca maçıydı snaırım ben rüyamda birini görünce telefon ederek o uyandırıyor beni, I win (:P) O kişi arayınca rüya gördüğünü hatırlıyo olmayasın. yok ben genelde tüm rüyalarımı hatırlarım, çok da çılgın rüyalar görürüm :D edik: bir de lucid dreaming var sık sık rüyada olduğumu fark edip kontrol ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 What is the matrix. -would you still have broken it if I hadn't said anything? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kardeşim zeka belirtisi gösterdi dün. 18 senede 0.1 birim iq göremediğim için paranormal bir durum bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tayy,p rüyama girdi dün. oy istiyor benden. böyle eve onlinela ilgili bişeye yardım edecekmiş oy verirsem falan. kabul ediyorum ben de. sonra uyandım kan ter içinde. en apranormal olay bu işte yaşadığım. akbus gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 servet röveşata gol attı, sen ne diyosun sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 parasını verip paranormal olay yaşayabilirim gerekirse. durduk yere aksiyon istemiyorum hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kermit said: parasını verip paranormal olay yaşayabilirim gerekirse. durduk yere aksiyon istemiyorum hayatımda (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 elektrikler kesik arkadaşlarla oturuyoruz yine bizim evde geçiyor olay, bekarken daha gençkene yani, hadi ruh çağıralım dedi bi arkadaş 2 saat uğraştık, gelmedi, çağıran arkadaş suçu bana atmıştı sen inanmıyorsun ondan gelmiyor diye , niye dedim havamı yapıyor, benim inanmamlamı gelecek, 2 saat uğraştılar, dualar felan , en son geldiysen evet e git diyorlar fincan duruyor, hatta evet yazan kağıdı sonra büyük yaptık yazıyıda kocaman yaptık belki görmüyordur diye ama farketmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Aluriel said: tayy,p rüyama girdi dün. oy istiyor benden. böyle eve onlinela ilgili bişeye yardım edecekmiş oy verirsem falan. kabul ediyorum ben de. sonra uyandım kan ter içinde. en apranormal olay bu işte yaşadığım. akbus gibiydi Allah kimseye nasip etmesin böyle bişi okuyunca bile ürperdim tıırrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 afedersiniz ama Puahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tinu said: hatta evet yazan kağıdı sonra büyük yaptık yazıyıda kocaman yaptık belki görmüyordur diye ama farketmedi. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 AYNAYA BAKTIM KENDİMİ GÖTREMEEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 MUTTUMUTUUNNNN MEMNUNMUTUNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 NolaxThensbane said: Ben çocukken sürekli öldüğüm görürdüm özellikle asansörlerde. Bizim apartman 5katlı ama asansör 5. katı geçiyor normalde gitmemesi gereken 1-2kat yukarı cıkıyordu sonra cat diye asansör kopup aşağıya düşüyordum ölüyordum. Birgün asansörde 5. kata çıkacam bi baktım 5. katı geçiyor yarım kat falan çıktı ben korkudan 3.5 atıyorum anında dur düğmesine bastım herhangibir katta indim sonra merdivenleri kullandım bir süre :D kat diyip bunu okuyunca hatırladım lan ben bi ara rüyalarımda hep 99999 katlara çıkıyorum asansörle. böyle asansörün kapısı yok duvarlar geçiyor ordan hep oha bir de bunu mesela 9 yıl önce sürekli gördüysem hiç uyanıkken hatırlayamamıştım. ilk defa rüyadan kalkınca olduğu gibi şu an hatırladım. çok garip bir duygu lan anlatamam. bir rüya görüyorsunuz ama bunu 10 sene sonra hatırlıyorsunuz yeni kalkmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Cons said: AYNAYA BAKTIM KENDİMİ GÖTREMEEDİM Yanlış açı?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 abi niye dalga geçiyorsun.. ADAM KÖR :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ben kücükken depremi önceden hissetmistim sdfhasf böyle söyleyince cok komik gelio farkindayim da... 17 agustos depreminden bahsediyorum.yazliktayiz. böle yattim uyyamadim. cok huzursuz oldum birden. hayvanlar da debelenmeye, ulumaya basladiydi. sonra anneme döndüm, anne didim uyyamiyorum. -yat uyu bisi olmaz uyursun dedi. soora yine döndüm: ''anne kötü bisi olcak!!!'' -yok yok bisi olmicak. -anne deprem olcak!!! -sacmalama be! yat uyu artik! *15 sn sonra sallanmaya basladik* valla o an kafamda veled aklimla mantik kurmustum, aha dedim saroz körfezi deprem bölgesi bidi bidi aha hayvanlarin 6.hisleri, nie susmuo bu itler... hmmfffs hmmmfs derken böle bi yargida bulundum. ama komik olan tarafi da DEPREM OLCAK!!! lafinin agzimdan cikmasi oldu. true story. valla bilmiyorum nasoldu hala. müneccim biseysi yemedim cok sükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 of geyigin ortasina semi-ciddi post attim -.- dünya depremi önceden hisseden kizi konusuyooor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim teyzem yağmur yağıcakken hissediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 8 milyarlık gezegende yanlızım, çok paranormal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tsunami olacağı zaman gaz birikiyo bende osuruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ha bak sey olmustu bide odama gecmisim uyucam yatagin sicakligini ayarlamak icin tek ayagimi disari cikarmisim, öle yatiyorum sirt üstü tavana bakiyorum, sonra birden biri ayagimi tuttu gibi geldi, uyandim hemen ilk 5-6 saniye vücudum kasildi kimildayamadim, seste cikaramadim sora hic bisi olmamis gibi uykuya devam ettim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar