Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 - Yaz Sezonu

walkie

Öne çıkan mesajlar

Yeni sezon başladı, ilk bölümler dökülmeye başladı

ben izledim bazı çıkanları yorumlarımı yapiim

1) Ikoku Meiro no Croisée
Paris'e taşınmış küçük bir kızın dramı modundaydı ilk bölüm biraz bşaını izleyip hızlıca geçtim , tamamen ciddi atmosfer hanasaku iroha kafasında anladığım kadarıyla, ama hiç çekemem öle bi mod yazın o yüzden direkt geçtim

2) Sacred Seven
Mechamsı bişey , böle özel güçlerle robot tarzı bişeye dönüşüp kapışıolar vs, çok orjinal gelmedi , onu da hızlıca izleyip geçtim

3) Blade, bildiin blade , girmicem hiç

4) Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou :

Bu ilginç , yokai denen supernatural periler yartıklar vs ile dolu bi clan, ana karakter bir liseli, dedesi clan lideri, kendisi de yarı insan yarı yokai, falan, çocuk arada yokai moduna geçio adam dövüo falan ama eğlenceli kısımları da var, okul hayatı vs geyikleri de var. klasik shounen animesi
youkai : http://en.wikipedia.org/wiki/Y%C5%8Dkai

5) Yuru yuri:
orta okula başlayan 3-4 kız, A channel tadında, school, slice of life modu, yok okul klübü kurmaca geyik yapmaca konulu, fena deil .

6) Kamisama doll:
Bunu şimdi izledim , gayet ilgimi çekti, bi köyden tokyoya universite okumak için taşınan bi çocuk ama köy ün fantastik bi yanı var, gizemli gayet, izleyin derim ilk bölüm olarak iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

sacred seven birebir kod gayass tayfası tarafından yapılmış herhalde
fanboylarına duyrulur

pariste geçen hederöde bir arka plan çizimleri var offff bildiğin scenery pr0n. gerisi fason ama. o yazar kesin ortaçağ fetişi olan bi pedo

şu neet dedektifi izliyemedim ama jc staff ve adaptasyon denince kaçıcaksın

ilkokul kızlarına basket oynatan bi tane vardı

oturup hayatımı sorguladım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...