Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 bloodın müzikleri hep muhteşem olmuştu ya bu ne http://www.youtube.com/watch?v=XngWt1BrA9w&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 blood-c++ belki daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 yapma işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 SenariouS said: blood-c++ belki daha iyi olur şu neet detective i merak ediyorum bakalım nasıl olacak, ana karakteri seslendirene bakayım dedim kim diye 1995 doğumlu biri imiş oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Yeni sezon başladı, ilk bölümler dökülmeye başladı ben izledim bazı çıkanları yorumlarımı yapiim 1) Ikoku Meiro no Croisée Paris'e taşınmış küçük bir kızın dramı modundaydı ilk bölüm biraz bşaını izleyip hızlıca geçtim , tamamen ciddi atmosfer hanasaku iroha kafasında anladığım kadarıyla, ama hiç çekemem öle bi mod yazın o yüzden direkt geçtim 2) Sacred Seven Mechamsı bişey , böle özel güçlerle robot tarzı bişeye dönüşüp kapışıolar vs, çok orjinal gelmedi , onu da hızlıca izleyip geçtim 3) Blade, bildiin blade , girmicem hiç 4) Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou : Bu ilginç , yokai denen supernatural periler yartıklar vs ile dolu bi clan, ana karakter bir liseli, dedesi clan lideri, kendisi de yarı insan yarı yokai, falan, çocuk arada yokai moduna geçio adam dövüo falan ama eğlenceli kısımları da var, okul hayatı vs geyikleri de var. klasik shounen animesi youkai : http://en.wikipedia.org/wiki/Y%C5%8Dkai 5) Yuru yuri: orta okula başlayan 3-4 kız, A channel tadında, school, slice of life modu, yok okul klübü kurmaca geyik yapmaca konulu, fena deil . 6) Kamisama doll: Bunu şimdi izledim , gayet ilgimi çekti, bi köyden tokyoya universite okumak için taşınan bi çocuk ama köy ün fantastik bi yanı var, gizemli gayet, izleyin derim ilk bölüm olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 sacred seven birebir kod gayass tayfası tarafından yapılmış herhalde fanboylarına duyrulur pariste geçen hederöde bir arka plan çizimleri var offff bildiğin scenery pr0n. gerisi fason ama. o yazar kesin ortaçağ fetişi olan bi pedo şu neet dedektifi izliyemedim ama jc staff ve adaptasyon denince kaçıcaksın ilkokul kızlarına basket oynatan bi tane vardı oturup hayatımı sorguladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 haha ilkokul kızları ve basketi izledim lal ya çok loli var bu sezon , şöle bi seitokai yakuindomo tadında bi anime çıksın ya, tam yazlık anime , UMI ye koşsunlar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 yakuindomo tadında anime bende arıyorum ya. bu dönemde iş yok şimdilik ama bu sefer yayın başlangıcı 15ine kadar gidiyor sürpriz birşeyler çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Kamisama dolls pek o kadar iyi gelmedi nedense bana. Ama bu yoklukta idare eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 neyse önceki dönemden devam edenler var kaiji tiger steins ile nichijou falan idare eder bu dönemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 son çıkan (yayınlanan) animelere nerden bakıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2011 ben animetake.com dan bakıyorum episode 1 leri indiriyorum çıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mayo chiki ilk bolum baya eglenceliydi, IS den charlotte a doyamayanlara ayni ayar reverse trap servisu servisu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 broken blade son filmi ne zaman çıkacak yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 mawaru penguin neydi ya öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 neet detective izledim meh kötü ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 neet detective hangisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 kami-sama no memo-chou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Usagi Drop güzelmiş. Konu ilgimi çekti. Bakalım iki üç bölüm sonra daha bir belli olur ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Usagi Drops'a bakayım diyorum da josei olması endişelendiriyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Standart anime görselliğinde değil de farklı bir havası var. Konu da çok ilginç başladı. Ama ağır bir dram kokusu aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Mayo Chiki iyimiş lan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Blood C, Blood+ ın kaldığı yerden mi devam ediyo yoksa aynı settingde geçen ayrı bi hikaye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 No.6'yı izleyeniniz var mı? İlk bölümden pek birşey anlayamadım ama güzele benziyor. Sanki zeitgeist motifleri içeriyor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mayo Chiki Direkt reverse Maria Holic olmuş bu ya. Ama eğlenceli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar