Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Atarax gayet uyutur bebekler gibi yan etkisi uzun kullanımda anksiyete yapar ellerde titreme yapar kısa bir süre o kadar. Xanax da mutlaka pro gözleminde düzenli kullanılması gereken yeşil reçeteyle satılan alkolle alınırsa öldüren bi ilaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ha bu deathwarrior bize sivilceli fakir diyen bebeydi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Bellanın dedigi gibi eger işin gücün yoksa 1 önceki gece uyuma hatta dayanabilirsen 2 gece uyuma direk garantili yolculuk boyu uyku hemde dogal:P Ben denemiştim bi kere Artvinde kafayı koyup Samsunu geçtikten sonra babam uyandırmıstı tırsmıs çocuga bişeymi oldu diye 12-13 saat sürüodu ozaman bu dedigim yol Düşününce babamın yaptıgıda iş degilmiş ozaman araba var ama tek şöför bayıyor diye 24 saat otobüs yolculugu kitliyordu adam bize :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yıl 2011 hala ilaç kullanan insanlar var. ilaç kadar gereksiz bişey yok dünyada, nüfus kontrolü için uygulanan aşılama gibi bi yöntem varken ilaçların paranoyasını yapmak bence haklı bi dava bill gates bile TED'de yaptığı konuşmada dünyanın enerji ihtiyacının çılgın boyutlarda olması ve zararlı atıkların azaltılıp çok daha sağlıklı bi dünya yaratabilmek için nüfusu azaltmak gerektiğinin en etkili yöntem olduğunu ama aşı ve sağlık sigortalarının bile bu konuda yeterli olmadığını ağzından kaçırmış bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Metroyu kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın çok zor durumda kalmadıkça kesinlikle kullanmayın. Metro aşırı miktarda ölümlü kazalara karışmıştır.Otobüsleri şöforlerden aldığı için ne geleceği belli olmaz ne olacağı belli olmaz disiplinsiz hesap soracak kimse olmaz. Tldr Metroyu kullanmayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 evet Metroyu kullanmayın her uzun yola çıktıgımda son 10 senedir filan en az 1 tane arıza yapmıs Metro şirketine ait otobüs gördüm 3-5 lira eksik vercem diye o çile çekilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 o ne abi körler ülkesindeki tek gözlü kral gibi şehirde yaşamayın o zaman, metrodan başka binlerce ölüm sebebi var istanbulda yaşayan insanlar için metro ne ki ? yeterli para kazanan bodruma yerleşen insanlar var istanbuldan göç ederek. nası özeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ulusoy m.köye yazane açsın o zman pls :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 HighSelf said: o ne abi körler ülkesindeki tek gözlü kral gibi şehirde yaşamayın o zaman, metrodan başka binlerce ölüm sebebi var istanbulda yaşayan insanlar için metro ne ki ? yeterli para kazanan bodruma yerleşen insanlar var istanbuldan göç ederek. nası özeniyorum şimdii.. hersey o büyük patlamayla basladi... önce sular olustu.. sonra sen uyudun.. biz otobüsleri tartistık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Metro ne abi fakir misiniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim 22 saat otobüsle giden arkadaşım var lan. ben maksimum 6 saat gidebiliyorum ki onda da trenle ve kulağımda müzik oluyor tüm yolculuk boyunca. yoksa velet gürültüsünden çekilmiyor tren. bir de trenden cam kenarı manzaraları daha güzel. ama aynı yolu 280 kere gidince o da çekilmiyor. otobüsü sevmiyorum. hem de hiç. ancak iki geyik adam beraber bir yerlere gidicekler öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Bella said: 12 saat karayolu yolculuğu ölüm. sabahla bari, uyursun otobüste. sen rahat hat, tek koltuk mu tercih ediyosun bella? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 2 koltuk zorunlu değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 biz arkaşın laptop a 2 kol takıp pes atıyorduk yol boyunca işsdkgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: DeathWarrioR said: Mal said: barbu said: zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun. ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar. mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D çoğu bünyeye atarax etki etmez, çok çok hafif zararsız bir haptır. en az 2şer içmek lazım içsen bile. xanax alın en iyisi. abi salak salak konuşmayın allaşkına bi yerden duymuş xanax diye ilaç var diye gelmiş burda tavsiye ediyo. al işte direkt adamın müneccinler ile yakın ilişkisi var. nerden baksan 15saatlik yola 25 kez çıkmışımdır. 2si abdye uçakla gidiş gelişte biri de bakü-istanbul arası araç yolculuğunda 3 kere kullandım o kadar yolun çilesini çekeceğine daha iyi bence. herhangi bir psikaytriye gidip durumu anlatıp istersen büyük ihtimalle yazar reçete. veyahut tanıdık eczacı varsa daha fazla para vererekte alabilirsiniz. yeşil reçete olmuşta noluyo? eroin mi alıyosunuz? gayette isteyen alır yani. ona bakarsan aspirin bile öldürebiliyor ve yanetkisi en çok olan ilaçlardandır güya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 lütfen 15 yaşından büyük olma sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 şok şok şok isveçli bilim adamlari acıkladi oksijen ölduruyorrr..1!!!111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 DeathWarrioR said: ona bakarsan aspirin bile öldürebiliyor ve yanetkisi en çok olan ilaçlardandır güya. AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 applev0dka said: şok şok şok isveçli bilim adamlari acıkladi oksijen ölduruyorrr..1!!!111!! lan böyle şaka mı olur, boğuluyordum az kalsın, bilincim gitti de kendiliğinden nefes almaya başladı bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 sehven oldu abi cok pardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Pasta said: lütfen 15 yaşından büyük olma sen iyi de yaşa niye bakıyosun ki benim 14 yaşındaki kardeşim bile senden daha akıllıdır yani. bu arada 22 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 uuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 http://adaptershack.com/m/files/www.portalversus.com.br_wp-content_uploads_michael-jackson-popcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 DeathWarrioR said: Pasta said: lütfen 15 yaşından büyük olma sen iyi de yaşa niye bakıyosun ki benim 14 yaşındaki kardeşim bile senden daha akıllıdır yani. bu arada 22 yaşındayım. bütün bozuk genleri sen topladıysan mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 vaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar