Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzun otobüs yolculukları

Tesbih

Öne çıkan mesajlar

Bellanın dedigi gibi eger işin gücün yoksa 1 önceki gece uyuma hatta dayanabilirsen 2 gece uyuma direk garantili yolculuk boyu uyku hemde dogal:P

Ben denemiştim bi kere Artvinde kafayı koyup Samsunu geçtikten sonra babam uyandırmıstı tırsmıs çocuga bişeymi oldu diye 12-13 saat sürüodu ozaman bu dedigim yol

Düşününce babamın yaptıgıda iş degilmiş ozaman araba var ama tek şöför bayıyor diye 24 saat otobüs yolculugu kitliyordu adam bize :D
Sosyal ağlarda paylaş

yıl 2011 hala ilaç kullanan insanlar var.

ilaç kadar gereksiz bişey yok dünyada, nüfus kontrolü için uygulanan aşılama gibi bi yöntem varken ilaçların paranoyasını yapmak bence haklı bi dava

bill gates bile TED'de yaptığı konuşmada dünyanın enerji ihtiyacının çılgın boyutlarda olması ve zararlı atıkların azaltılıp çok daha sağlıklı bi dünya yaratabilmek için nüfusu azaltmak gerektiğinin en etkili yöntem olduğunu ama aşı ve sağlık sigortalarının bile bu konuda yeterli olmadığını ağzından kaçırmış bi adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Metroyu kesinlikle ama kesinlikle kullanmayın çok zor durumda kalmadıkça kesinlikle kullanmayın.
Metro aşırı miktarda ölümlü kazalara karışmıştır.Otobüsleri şöforlerden aldığı için ne geleceği belli olmaz ne olacağı belli olmaz disiplinsiz hesap soracak kimse olmaz.

Tldr Metroyu kullanmayın!
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

o ne abi körler ülkesindeki tek gözlü kral gibi

şehirde yaşamayın o zaman, metrodan başka binlerce ölüm sebebi var istanbulda yaşayan insanlar için metro ne ki ?

yeterli para kazanan bodruma yerleşen insanlar var istanbuldan göç ederek. nası özeniyorum

şimdii.. hersey o büyük patlamayla basladi...

önce sular olustu..

sonra sen uyudun..

biz otobüsleri tartistık fln
Sosyal ağlarda paylaş

benim 22 saat otobüsle giden arkadaşım var lan. ben maksimum 6 saat gidebiliyorum ki onda da trenle ve kulağımda müzik oluyor tüm yolculuk boyunca. yoksa velet gürültüsünden çekilmiyor tren.

bir de trenden cam kenarı manzaraları daha güzel. ama aynı yolu 280 kere gidince o da çekilmiyor.

otobüsü sevmiyorum. hem de hiç.

ancak iki geyik adam beraber bir yerlere gidicekler öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

DeathWarrioR said:

Mal said:

barbu said:

zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep

ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun.

ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar.

mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D

çoğu bünyeye atarax etki etmez, çok çok hafif zararsız bir haptır. en az 2şer içmek lazım içsen bile.

xanax alın en iyisi.

abi salak salak konuşmayın allaşkına
bi yerden duymuş xanax diye ilaç var diye gelmiş burda tavsiye ediyo.

al işte direkt adamın müneccinler ile yakın ilişkisi var.

nerden baksan 15saatlik yola 25 kez çıkmışımdır. 2si abdye uçakla gidiş gelişte biri de bakü-istanbul arası araç yolculuğunda 3 kere kullandım o kadar yolun çilesini çekeceğine daha iyi bence.

herhangi bir psikaytriye gidip durumu anlatıp istersen büyük ihtimalle yazar reçete. veyahut tanıdık eczacı varsa daha fazla para vererekte alabilirsiniz. yeşil reçete olmuşta noluyo? eroin mi alıyosunuz? gayette isteyen alır yani. ona bakarsan aspirin bile öldürebiliyor ve yanetkisi en çok olan ilaçlardandır güya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...