cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Yapmayın, etmeyin. Alınan her ilaç bünyeye zarar verir. Bozmayın bünyenin düzenini.Yazıktır canlarınıza, sağlığınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi ben de şu varan'ı anlamıyorum. neredeyse 2.5 kat fiyat çekiyorlar ama rahat hat yüz kat daha iyi varan'ınkilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 katil koç dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Rahat hat hangisi roket? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 kamil koçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 3.sf da var resimleri rahatın. Valla o ilaçlar insanın akıl sağlığını kurtarıyor bütün yol boyunca ayık şekilde gitmek korkunç birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 "roket adam" said: abi ben de şu varan'ı anlamıyorum. neredeyse 2.5 kat fiyat çekiyorlar ama rahat hat yüz kat daha iyi varan'ınkilerden. o 2.5 kat parayı yanıma köylü oturmasın soğan kokusu çekmiyim felan diye veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Kamil koç çok köylü dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mal said: "roket adam" said: abi ben de şu varan'ı anlamıyorum. neredeyse 2.5 kat fiyat çekiyorlar ama rahat hat yüz kat daha iyi varan'ınkilerden. o 2.5 kat parayı yanıma köylü oturmasın soğan kokusu çekmiyim felan diye veriyolar. ilginçtir gayet mantıklı düşününce hatta hayatımda gördüğüm en mantıklı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mal said: "roket adam" said: abi ben de şu varan'ı anlamıyorum. neredeyse 2.5 kat fiyat çekiyorlar ama rahat hat yüz kat daha iyi varan'ınkilerden. o 2.5 kat parayı yanıma köylü oturmasın soğan kokusu çekmiyim felan diye veriyolar. Uçakla gitsinler abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Mal said: barbu said: zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun. ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar. mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D çoğu bünyeye atarax etki etmez, çok çok hafif zararsız bir haptır. en az 2şer içmek lazım içsen bile. xanax alın en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 roket taylanın tüm hayallerini çökertti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Her yere uçak yok abisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Xanax yeşil reçeteyle veriliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 said: ilginçtir gayet mantıklı düşününce hatta hayatımda gördüğüm en mantıklı şey bayanlarda tercih ediyor paralı adam kültürlü olur, uçkuru toktur rahatsız eden olmaz diye. ataraxın uyutması duruma göre değişiyor. uyumuycam diye diretirsen uyumuyosun iki üç tanede alsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 bide simdi varan ile ulusoyu kiyasladim.. istanbul bur-sa 20 lira varan 23 lira ulusoy..kısa mesafe diye mi bilmiyorum :D ç.kale yoktu varanda ilginc onda kıyaslıcaktm aslnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 NolaxThensbane said: Xanax yeşil reçeteyle veriliyor diye biliyorum. sakat o iş. çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 yapmayın çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 çanakkaleye kamil koç metro ulusoy ve truva gidiyor ben hep kamil koç tercih ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 uçağın gitmediği yerde ne işim var abi. van'a bile uçak var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 12 saat karayolu yolculuğu ölüm. sabahla bari, uyursun otobüste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 BabacumMostors said: çanakkaleye kamil koç metro ulusoy ve truva gidiyor ben hep kamil koç tercih ediyorum valla ben ç.kaleye gecen sene hep ulusoy ile gittim anlatamıcagm kadar rahatti.. bu sene metro kolay gelio dio kullanıorm.. 1 kere zorunda kaldgm icin truvayla ç.kale istanbul yaptm bidaha ıhh olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 DeathWarrioR said: Mal said: barbu said: zararı yok mu böyle uyku ilaçlarını almanın kafaya göre? merak etmişimdir hep ataraxın yok bi zararı. aptallaştırıyor insani ölü gibi uyuyosun. ben severim otobüs yolculuğunu. mola yerinde mutlaka ezo gelin çorbası içerim. başka yerde mola yerlerindeki kadar güzel yapamıyorlar. mola yerinde yeni uyanmış olduğu için saçmalayanları izlemekte baya zevkli :D çoğu bünyeye atarax etki etmez, çok çok hafif zararsız bir haptır. en az 2şer içmek lazım içsen bile. xanax alın en iyisi. abi salak salak konuşmayın allaşkına bi yerden duymuş xanax diye ilaç var diye gelmiş burda tavsiye ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ben de otobüsle İstanbul'dan en uzak Antalya/Kemer'e gittim en uzak. Ona rahat hat ile gitmiştim, altınoluk'a varan ile gitmiştim, rahat daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 adam ölümsavaşçısı xanax koymaz ona bana 1 adet xanax vermişti doktor ameliyattan sonra direk kafam güzel oldu uyumusum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar